Arsenal – Wigan 4:1 (kon.) | Reading – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Arsenal FC
4:1 (1:1)
Wigan Athletic
Úterý 14.05.2013, 20:45 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Mikel Arteta, přichází Thomas Vermaelen.
     
    90+1
    Hráčem utkání se stává Cazorla.
     
    86
    Střídání v týmu Wigan Athletic: ze hřiště odchází Shaun Maloney, přichází Angelo Henriquez.
     
    78
    Hrací plochu opouští také autor dvou branek Podolski, nahrazuje ho Oxlade-Chamberlain.
     
    78
    Hrací plochu opouští Rosický, který dnes odvedl kus dobré práce. Nahrazuje ho Wilshere.
     
    71
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté podnikli další útočnou akci a opět skončila vstřelenou brankou. Ve středu hřiště zasprintoval AARON RAMSEY, kterého okamžitě našla přihrávka do běhu. RAMSEY se s balonem dostal až do velkého vápna, kde si jej připravil na pravačku a nechytatelnou střelou překonal brankáře Joela. Hráč Arsenalu uvízl v těsném ofsajdu, ale sudí nechal hru pokračovat.
     
    68
    Arsenal právě vstřelil branku!
    LUKAS PODOLSKI se skvěle uvolnil, Cazorla mu prodloužil míč a útočník Arsenalu už to pak vyřešil na jedničku. Joel vybíhal z brány, ale PODOLSKI ve vzduchu kopačkou ťukl do míče, který Joela přeletěl a skončil v brance.
     
    64
    Hrací plochu opouští neviditelný Gómez, nahrazuje ho Watson.
     
    63
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Na pravém křídle utekl všem svým protihráčům Cazorla, který se výborně rozhlédl a všiml si, že se mu ve vápně nabízí THEO WALCOTT. Cazorla pak ze své kopačky vyslal nádhernou přihrávku a důrazný THEO WALCOTT poslal domácí tým do vedení.
     
    61
    Podolski vyslal do útoku Walcotta, který si ve velkém vápně připravil míč na střelu, ale Joela nepřekonal. Hostující brankář Walcottovi snížil úhel a střelecký pokus zlikvidoval.
     
    58
    Callum McManaman nemůže pokračovat ve hře a je odnášen na nosítkách. Na hrací ploše ho nahradí Franco Di Santo.
     
    57
    Shaun Maloney obdržel žlutou kartu.
     
    53
    Antolin Alcáraz fauloavl Rosického a za svůj nedovolený zákrok obdržel žlutou kartu.
     
    51
    Arsenal vyrazil do protiútoku a svého protivníka pořádně vystrašil. Walcott se s balonem dostal až do velkého vápna, odkud se prezentoval zpětnou přihrávkou, které se zmocnil Cazorla a měl na kopačce hned dva góly. Jenže poprvé trefil bránícího obránce a podruhé mu střelecký pokus zneškodnil Joel. Odražené balon našel ještě Rosického, který na nic nečekal a vystřelil, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    50
    Ve velkém vápně se dostal k míči McCarthy a napálil jej mezi tři tyče. Fanouškům Wiganu překazil radost sudí, který odpískal ofsajd a branku hostům neuznal.
     
    45
    Wigan právě vstřelil branku!
    Panečku, tak to byla fotbalová paráda! SHAUN MALONEY zahrával volný přímý kop a vyřešil to fantasticky. Domácímu brankáři nestačila ani čtyřčlenná zeď, přes kterou se MALONEY bez potíží prosadil a pravačkou poslal balon mezi tři tyče. Szczesny se natahoval marně, protože střela byla technická a na milimetry přesná.
     
    11
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Cazorla poslal balon do pokutového území, kde se výborně uvolnil hlavičkující LUKAS PODOLSKI a přesnou trefou poslal domácí tým do vedení. Brankář Joel byl bez šance, protože střelecký pokus byl velmi přesný.
     
    7
    Domácí fotbalisté vybojovali balon pro sebe a vyrazili s ním do protiútoku. Brankář Joel měl teď obrovské štěstí, protože ve výborné pozici byl Cazorla, ale jeho pokus hlavou se mezi tři tyče nevešel.

    Lucie Rapantová

    Branky: 11. Podolski, 63. Walcott, 68. Podolski, 71. Ramsey – 45. Maloney

    Karty:   57. Maloney (ARS) – 53. Alcáraz (WIG)


    Arsenal FC: Szczesny ─ Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs ─ Ramsey, Arteta (91. Vermaelen) ─ Walcott, Rosický (78. Wilshere), Cazorla ─ Podolski (78. Oxlade-Chamberlain).
    Wigan Athletic: Joel ─ Boyce, Alcáraz, Scharner, Espinoza ─ McCarthy, McArthur, Gómez (64. Watson), McManaman (58. Di Santo) ─ Koné, Maloney (86. Henriquez).

    Rozhodčí: Dean ─ Collin, Brooks
    bahis siteleri