Táborsko – Žižkov 3:1 (kon.) | Znojmo – Most 3:0 (kon.) | Vlašim – Bohem. Pr. 2:2 (kon.)
Karviná – Sokolov 1:0 (kon.) | Opava – Ústí n. L. 1:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
FC Zlín
2:1 (2:0)
FK Pardubice
Sobota 25.05.2013, 18:00 • Letná (6375) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    Utkání, které vypadalo po prvním poločase jako jasná záležitost Zlína končí. Nakonec jsme viděli ještě velké drama v posledních minutách. Snížení přišlo v 60. minutě po rohovém kopu, když si volný míč našel Tomáš Pospíšil a dopravil jej do sítě. V posledních okamžicích zápasu byli Pardubice blízko i srovnání a v 89. minutě mohl Pospíšil přidat svou druhou branku. Zazvonila, ale jen tyč a tři body zůstávají na zlínské Letné. (19:51:36)
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hosté bojují o každý míč před vápnem, domácí hráči a fanoušci se nemohou dočkat závěrečného hvizdu.
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta, ale před zlínskou brankou to doslova hoří.
     
    89
    Z ničeho nic zazvonila tyč Kořínkovy branky! Tomáš Pospíšil naběhl do vápna a jen lehce ťukl do míče. Aleš Kořínek se jen poohlédl po míči.
     
    88
    Lukáš Holík posunul na Roberta Bartolomeua, ale ten při kličce ztratil míč. Pardubice se tlačí do útoku okamžitě.
     
    87
    Lajnový sudí odpískal ofsajd, ale míč nedoputoval ani k polovině. Zajímavý verdikt, který zrovna neocenili domácí fandové.
     
    86
    Konec utkání se kvapem blíží a domácí se postupně zatahují do defenzívy. Pardubice se tlačí vpřed a domácím by se obranná taktika nemusela vyplatit.
     
    84
    Pardubice zahráli rohový kop. Centr před branku nedoputoval přes zlínskou obranu a následný faul na Roberta Bartolomeua.
     
    82
    I domácí tým využil všechny možnosti střídání. Tentokrát hřiště opustil střelec první zlínské branky Tomáš Poznar. Do hry naskočil Lukáš Holík.
     
    81
    Nový muž na hřišti Robert Bartolomeu se uvolnil u levé krajnice a odcentroval. Velké potíže měl brankář Schejbal, který nedokázal míč zkrotit. Dorážející Ruskovský se k zakončení neprotlačil přes obránce Pardubic.
     
    80
    Pavol Ruskovský přerušil postupný útok Pardubic a fauloval. Hosté z poloviny rozehrají další útočnou akci.
     
    78
    Ševci podruhé střídají. Trenér Kalivoda do hry vysílá Roberta Bartolomeua. Ze hry odchází střelec druhé zlínské branky Lukáš Železník.
     
    77
    Dominik Fusek naběhl mezi zlínské obránce a dostal přesný míč. Zakončení pardubickému mladíčkovi nevyšlo podle představ a balón vůbec nezamířil na branku Kořínka.
     
    76
    Nepřesná kombinace hráčů Pardubic končí vhazováním pro domácí Ševce. Pokud chtějí hosté zabojovat o srovnání, tak musí zpřesnit přihrávku a začít se tlačit do vápna soupeře.
     
    74
    Hosté se pořád tlačí k ohrožení zlínské branky, ale většina centrů putuje jen do zámezí, či je dokáží sbírat zlínští obránci.
     
    72
    Trenér Svědík naposledy střídá. Do hry naskakuje Lukáš Rešetár, který nahrazuje Jana Hodase.
     
    71
    Osamocený Malcharek na hrotu vybojoval míč a ještě dokázal vysunout čerstvého Ruskovského. Záložník ve žlutém dresu se odhodlal ke střele a donutil Schejbala k zákroku.
     
    70
    Domácí poprvé střídají. Neúnavného Martina Hrušku střídá slovenský záložník Pavol Ruskovský.

    David Šimon

    Branky: 20. Poznar, 40. Železník – 60. Pospíšil

    Karty:   35. Kubica (ZLN) – 52. Kudrna (PCE), 64. Hodas (PCE)


    FC Zlín: Kořínek – Pazdera, Malý, Kubica, Červenka (K) – Železník (78. Bartolomeu), Elšík, Dobeš, Hruška (70. Ruskovský) – Malcharek, Poznar (82.Holík). Trenér: Marek Kalivoda.
    FK Pardubice: Schejbal (K) – Tischler, Vencl, Pospíšil, Přibyl, Norek – Němeček (46. Kudrna), Jeřábek, Hundák (54. Fusek) – Hodas (72. Rešetár), Petrus. Trenér: Martin Svědík.

    Rozhodčí: Franěk – Štěrba, Trávníček.

    Diváci: 741
    bahis siteleri