Táborsko – Žižkov 3:1 (kon.) | Znojmo – Most 3:0 (kon.) | Vlašim – Bohem. Pr. 2:2 (kon.)
Karviná – Sokolov 1:0 (kon.) | Opava – Ústí n. L. 1:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
FC Zlín
2:1 (2:0)
FK Pardubice
Sobota 25.05.2013, 18:00 • Letná (6375) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    89
    Z ničeho nic zazvonila tyč Kořínkovy branky! Tomáš Pospíšil naběhl do vápna a jen lehce ťukl do míče. Aleš Kořínek se jen poohlédl po míči.
     
    82
    I domácí tým využil všechny možnosti střídání. Tentokrát hřiště opustil střelec první zlínské branky Tomáš Poznar. Do hry naskočil Lukáš Holík.
     
    81
    Nový muž na hřišti Robert Bartolomeu se uvolnil u levé krajnice a odcentroval. Velké potíže měl brankář Schejbal, který nedokázal míč zkrotit. Dorážející Ruskovský se k zakončení neprotlačil přes obránce Pardubic.
     
    78
    Ševci podruhé střídají. Trenér Kalivoda do hry vysílá Roberta Bartolomeua. Ze hry odchází střelec druhé zlínské branky Lukáš Železník.
     
    72
    Trenér Svědík naposledy střídá. Do hry naskakuje Lukáš Rešetár, který nahrazuje Jana Hodase.
     
    70
    Domácí poprvé střídají. Neúnavného Martina Hrušku střídá slovenský záložník Pavol Ruskovský.
     
    64
    Jan Hodas tvrdě zajel do Pavla Malcharka, který se s bolestivou grimasou těžce zvedá z trávníku.
     
    60
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se z nenadání dočkali své první branky. Rohový kop proskákal přes několik hráčů až TOMÁŠI POSPÍŠILOVI a ten neměl problém dopravit míč do sítě.
     
    54
    Hosté podruhé v utkání střídají. Na hřiště se podívá Dominik Fusek, který nahrazuje Martina Hundáka.
     
    52
    Čerstvý muž na trávníku se uvedl žlutou kartou. Tvrdě ztrestal Lukáše Železníka a sudí Franěk ukázal kartu poprvé i týmu z Pardubic.
     
    46
    Trenér hostů reaguje na nepříznivý stav po první polovině a střídá. Do hry nastupuje Petr Kudrna, který nahradí Pavla Němečka.
     
    44
    Po rychlé kombinaci Poznara a Dobeše se dostal míč k Lukáši Pazderovi a ten ostře vypálil přímo na branku Pardubic. Martin Schejbal jen plachtil vzduchem a sledoval dráhu míče, který těsně minul pardubickou svatyni!
     
    40
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ ŽELEZNÍK přidává na svůj účet další branku. Po faulu rozehrál standardní situaci Roman Dobeš a našel právě zmíněného zlínské ostrostřelce, který hlavičkou překonal špatně postaveného brankáře Schejbala.
     
    35
    Lubomír Kubica je prvním potrestaným hráčem, který obdržel od sudího žlutou kartu. Svůj loket vytáhl příliš vysoko a po právu byl potrestán.
     
    20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Roman Dobeš se postavil k rozehrávce opakovaného rohového kopu. Přesný centr se snesl přímo na hlavu TOMÁŠE POZNARA, který neměl problém uklidit jej do sítě Pardubic.
     
    1
    Hned v první minutě se dostal David Petrus do brankové příležitosti. Dokázal prokličkovat skrz zlínskou defenzívu, ale již nedokázal zakončit přes vybíhajícího Kořínka.

    David Šimon

    Branky: 20. Poznar, 40. Železník – 60. Pospíšil

    Karty:   35. Kubica (ZLN) – 52. Kudrna (PCE), 64. Hodas (PCE)


    FC Zlín: Kořínek – Pazdera, Malý, Kubica, Červenka (K) – Železník (78. Bartolomeu), Elšík, Dobeš, Hruška (70. Ruskovský) – Malcharek, Poznar (82.Holík). Trenér: Marek Kalivoda.
    FK Pardubice: Schejbal (K) – Tischler, Vencl, Pospíšil, Přibyl, Norek – Němeček (46. Kudrna), Jeřábek, Hundák (54. Fusek) – Hodas (72. Rešetár), Petrus. Trenér: Martin Svědík.

    Rozhodčí: Franěk – Štěrba, Trávníček.

    Diváci: 741
    bahis siteleri