USA – Belgie 2:4 (kon.) | Japonsko – Bulharsko 0:2 (kon.)
konec
Japonsko
0:2 (0:1)
Bulharsko
Čtvrtek 30.05.2013, 12:20 • Toyota Stadium • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    71
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hosté potvrzují své vedení a zhruba dvacet minut před koncem odskakují na rozdíl dvou branek. I když trošku se štěstím. Z levé strany odcentroval do pokutového území Manolev, míč propadl nešťastně na domácího kapitána MAKOTO HASEBEHO, od jehož kopaček zamířil balon do sítě. Situace to byla hodně nepřehledná a japonský fotbalista se nestačil dostatečně zorientovat.
     
    3
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je začátek. Hosté měli k dispozici standardku, kterou zahrával zhruba ze třiceti metrů STANISLAV MANOLEV. Rovnou vypálil na bránu, kde přesně stál Kawashima, ale ten snad ještě zůstal v kabině a pořádně chyboval. Ačkoliv na něj míč letěl, hrubě ho podcenil a propadl mu mezi rukavicemi.

    Roman Zajíček

    Branky: 3. Manolev, 71. Hasebe (vla.)

    Karty:   83. Nagatomo (JPN), 84. Hosogai (JPN) – 61. Dyjakov (BUL), 79. Manolev (BUL)


    Japonsko: Kawashima – Kamano (46. Kiyotake), Kurihara, Konno, Uchida (46. Sakai) – Yoshida (46. Nagatomo), Endo, Hasebe (80. Hosogai), Inui (75. Nakamura), Maeda (46. Havenaar) – Kagawa. Trenér: Alberto Zaccheroni.
    Bulharsko: Stojanov – Minev, Ivanov, Manolev (82. Christov), Milanov (40. Alexandrov), Gadžev (55. Zlatinski), Popov (67. Mičanskij), Dyjakov, Iliev (70. Velev), Dimitrov, Delev (60. Mičanskij). Trenér: Ljuboslav Penev.

    Rozhodčí: Kim – Jang, Lee (všichni Japonsko)
    bahis siteleri