Norsko – Španělsko 3:1 (kon.) | Francie – Dánsko 1:1 (2:4 po pen.)
konec
Norsko
3:1 (2:0)
Španělsko
Pondělí 22.07.2013, 18:00 • Kalmar Arena, Kalmar (Švédsko) • Mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Španělsko právě vstřelilo branku!

    Španělské prokletí je v poslední minutě nastaveného času přece jen prolomeno, ale tato nádherná branka už na postupu Norska nic nezmění. JENNIFER HERMOSOVÁ si vyměnila míč s Verónicou Boqueteovou a následně krásnou střelou k zadní tyči snížila.
     
    64
    Norsko právě vstřelilo branku!

    Střídání však hře Španělska moc nepomohlo, protože okamžitě poté přichází třetí branka do jejich sítě. Heglandová pouze přiťukla míč na ADU HEGERBERGOVOU a ta nádhernou střelou do šibenice přidává už třetí branku Norska.
     
    43
    Norsko právě vstřelilo branku!

    Tak toto je opravdu neuvěřitelná chyba IRENE PAREDESOVÉ. Hansenová (NOR) sice šikovně patičkou přihrávala míč na svou spoluhráčka, ale ta stála v ofsajdu a tak nehrála. To si však Paredeseová neuvědomila a tak míč odehrála. Odehrála ho tak nešťastně, že ten přeloboval vybíhající Tirapuovou.
     
    24
    Norsko právě vstřelilo branku!

    Jenže o několik málo vteřinek později už tu úvodní branka je! SOLVEIG GULBRANDSENOVÁ si kličkou na střed obehrála dvě protihráčky a z obrovské dálky překonává Tirapuovou. V pokutovém území se ještě snažila jedna z Norek střelu tečovat, ale zřejmě se míče nedotkla a tak je branka opravdu připsána Gulbrandsenové.

    Jozef Valenčík

    Branky: 24. Gulbrandsenová, 43. Paredesová (vla.), 64. Hegerbergová – 90+3. Hermosová

    Karty:   83. Landaová (ESP)


    Norsko: Hjelmsethová – Akerhaugenová, Christensenová, Ranningová, Mjeldeová – Stenslandová, Isaksenová (77. Dekkerhusová), Gulbrandsenová – Heglandová, Hegerbergová (72. Thorsnesová), Hansenová (81. Rylandová)
    Španělsko: Tirapuová – Torrejónová, Paredesová, Garcíová (63. Vázquezová), Ibarraová (70. Landaová) – Adrianová (77. Borjaová), Calderónová, Meseugerová, Putellasová – Hermosová, Boqueteová

    Rozhodčí: Dorciomanová – Woznïaková, Karová

    Diváci: 10 435
    bahis siteleri