R. Sobota – Šaľa 3:1 (kon.) | L. Mikuláš – Šamorín 1:1 (kon.) | Prešov – Bardejov 1:0 (kon.)
Podbrezová – Senec 0:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:1 (0:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
sk Sobota 10.08.2013, 16:30 • štadión Okoličné (Liptovský Mikuláš) • MONACObet liga
     
    Vážení športoví priatelia pre dnešok sa s vami lúči Tomáš Batiz. Dúfam, že v dnešnom prenose ste našli všetko to čo ste potrebovali a vrátite sa k nám aj niekedy nabudúce. Príjemný zvyšok dňa. (18:22:59)
     
    Skončil sa nám tak zápas štvrtého kola, v ktorom sme videli dobrý futbal v úvode však veľmi vyrovnaný. Vážne šance priši v druhom polčase, keď hostia otvorili skóre v 50. minúte po presnom zásahu Pončáka. Viacero šancí aj na druhej strane, ale gól nie a nie prísť. Všetko sa však zmenil v 63. minúte, keď po priamom kope Latiaka vyskočil najvyššie Kubena, ktorý dopravil loptu za chrbát brankára. V závere zápasu dostali hostia červenú kartu, ale ani vo výhode Liptáci nenašli po druhý krát recept na súpera a zápas sa tak skončil výsledkom 1:1.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Vyzerá to tak, že v dnešnom zápase sa bude bodovo deliť, keďže Šamorín je v útoku a tam sa snaží udržať loptu v bezpečí.
     
    90
    Prichádza už aj údaj o nadstavenom čase, postranný nastavuje dve minúty.
     
    89
    V posledných minútach druhého polčasu prichádza striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa azda najlepší hráč na ihrisku Sidibe, na jeho miesto prichádza Cvejić.
     
    87
    Liptovský Mikuláš je pri lopte, ale po centri chyboval Pastva. Po prechode cez ľavú stranu prišla kolmica na Sidibeho, ktorý preukázal perfektnú kontrolu lopty, ale jeho zakončenie spomedzi hráčov pokryl Šavol.
     
    86
    OBROVSKÁ ŠANCA PRE ŠAMORÍN! Z ničoho nič ako pri prvom góle sa do útoku a do veľkej šanci dostal tentokrát Lukáš Čemba, ktorý pred samotným brankárom zlyhal a Šavol si pripísal perfektný zákrok.
     
    85
    Podobné miesto štandardnej situácie ako pri góle. Center z pravej strany skončil na zadnej tyči, tam však nik nezakončil a lopta končí mimo hracej plochy.
     
    83
    Tlak prichádza aj na opačnej strane, Pastva potiahol loptu po pravej strane a poslal center, ktorý zablokoval obranca. Po pár sekundách sa hra prerušuje – faul hostí.
     
    83
    Šamorín sa z ničoho nič dostal do celkom dobrej šance, keď prešiel po pravej strane a strelou Sidibeho poslal loptu tesne mimo pravej tyče. Takéto útoky z ich strany sa dajú ešte čakať.
     
    82
    Ako sme spomínali prichádza žltá karta pre Latiaka, ktorý fauloval pri rozvíjajúcom sa útoku súpera.
     
    81
    Po pravej strane preniká Latiak, ktorý našiel svojou prihrávkou iba súpera a ten ihneď začína s útokom. Latiak to zrejme nezvládol a fauloval zo zadu, rozhodca ponechal výhodu.
     
    80
    Po nejakom čase sa do útoku dostal aj Šamorín. Po pravej strane prešiel Sidibe, ktorý podržal loptu a celé to dotiahol na prerušenie hry, lenže roh z toho nie je.
     
    79
    Perfektná šanca po rohovom kope z pravej strany. Center skončil pred malým vápnom, kde sa do hlavičky dostal Dušan Kucharčík, obranca Lipovského Mikuláša, jeho vysoký výskok skončil hlavičkou, na ktorú odpovedal perfektným zákrokom Pentek.
     
    78
    Pred samotným rohovým kopom prichádza aj striedanie. Ihrisko opúšťa Stojanović, na jeho miesto sa presúva Peter Gregora.
     
    77
    Dobrý center Liptovského Mikuláša z vlastnej obrannej línie skončil na ľavej strane no následne prichádza aj prerušenie hry, po ktorom nasleduje rohový kop.
     
    76
    Znovu žije pravá strana Liptovského Mikuláša a práve Brčák, ktorý križuje prihrávky do veľkého vápna. Šamorín sa ubránil a loptu budú vracať aj späť do hry z autu.
     
    75
    Liptovský Mikuláš má menší tlak po tom ako hrá v presile. Ďalší útok prichádza po pravej strane, následný center sa dostal ku Pastvovi, ktorý sa nedostal do zakončenia.
     
    74
    Šamorín sa v oslabení dostáva do nejakého tlaku. Útok cez stred ihriska bol zavŕšený prihrávkou, ale na tú dobre odpovedal Kubena, ktorý odkopol do bezpečia.

    Tomáš Batiz

    Branky: 63. Kubena – 50. Pončák

    Karty:   20. Kubena (LMI), 82. Latiak (LMI) – 45. Stojanović (SAM), 71. Pončák (SAM)   67. Fulmek (SAM)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Brčák, Fuják, Gombala, Lišivka (C), Pastva, Hoferica, Jurky.
    FC ŠTK 1914 Šamorín: Pentek – Fulmek, Čemba, Cmarko, Mezovský, Javorina, Stojanović, Pončák, P.Vaško, Sidibe, Jančovič.

    Rozhodčí: Ihring – Ádám, Hancko

    Diváci: 150
    bahis siteleri