Leverkusen – Freiburg 3:1 (kon.) | Hannover – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Augsburg – Dortmund 0:4 (kon.)
Hertha – Frankfurt 6:1 (kon.) | Hoffenheim – Norimberk 2:2 (kon.) | Braunschweig – W. Brémy 0:1 (kon.)
konec
Hertha BSC
6:1 (2:1)
Eintracht Frankfurt
Sobota 10.08.2013, 15:30 • Olympiastadion, Berlín • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hertha právě vstřelila branku!
    Poprava Frankfurtu ještě nekončí! Krásnou individuální akci nám předvedl RONNY, který obešel dva protihráče a střelou z velkého vápna překonal Trappa.
     
    71
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hertha si sice zápas hlídá, ale také pokračuje ve střílení gólů! ADRIÁN RAMOS dostal přihrávku do běhu, obehrál si obránce a střelou na bližší tyč přidává pátou branku svého celku.
     
    60
    Hertha právě vstřelila branku!
    Frankfurt rozehrál rohový kop velmi špatně, když se soupeř dostal do rychlého protiútoku a ten přesně zakončil SAMI ALLAGUI, který během krátké chvíle přidává svoji druhou branku v dnešním utkání.
     
    58
    Hertha právě vstřelila branku!
    Z nenápadné situace je třetí branka v síti Frankfurtu! Centr z pravé strany propadl až na vzdálenější tyč, kde stál osamocený SAMI ALLAGUI a ten jen doklepl míč do branky.
     
    37
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    K zahrání pokutového kopu se postavil ALEXANDER MEIER a střelou k levé tyči se nemýlil, když Kraft skákal na druhou stranu.
     
    32
    Hertha právě vstřelila branku!
    Velká radost na tribunách! Hertha zahrávala rohový kop, po kterém se míč odrazil na hranici velkého vápna, kde stál připravený JOHN BROOKS a nekompromisní střelou posílá Herthu do dvoubrankového vedení.
     
    18
    Hertha právě vstřelila branku!
    Hertha se konečně dočkává a jde do zaslouženého vedení! Přečíslení dva na jednoho vyřešila dvojice Ben-Hatira – Ramos na výbornou, když prvně jmenovaný našel před brankou volného ADRIÁNA RAMOSE, jenž už neměl problém poslat míč do odkryté branky.

    Jan Šlapáček

    Branky: 18. Ramos, 32. Brooks, 58. Allagui, 60. Allagui, 71. Ramos, 89. Ronny – 37. Meier (pen.)

    Karty:   24. Flum (FRN)


    Hertha BSC: Kraft – Ndjeng, Langkamp, Brooks, van den Bergh – Allagui, Hosogaj (83. Kluge), Baumjohann (76. Ronny), Lustenberger, Ben-Hatira (73. Schulz) – Ramos
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Jung, Zambrano, Russ, Oczipka – Rosenthal (46. Inuj), Schwegler, Meier, Flum (46. Aigner), Rode – Joselu

    Rozhodčí: Weiner – Hacker, Henschel

    Diváci: 55000
    bahis siteleri