Bordeaux – Monaco 0:2 (kon.) | Évian TG – Sochaux 1:1 (kon.) | Lille – Lorient 1:0 (kon.)
Lyon – Nice 4:0 (kon.) | Nantes – Bastia 2:0 (kon.) | Rennes – Remeš 2:1 (kon.)
Valenciennes – Toulouse 3:0 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:2 (0:0)
AS Monaco
Sobota 10.08.2013, 21:00 • Stade Chaban-Delmas, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nakonec se ale přeci jen žlutí. Karetnímu postihu neunikl domácí Planus.
     
    89
    Hosté přichystali ještě jedno střídaní. Ze hřiště odejde Yannick Ferreira-Carrasco a nahradí ho Marcel Tisserand.
     
    88
    Tak to je neuvěřitelné! Obrovská šance domácích se vrátit zpět do zápasu. Saivet zůstal trestuhodně osamocený před brankařem. Toho dokázal propálil. Balón již mířil za brankovou čáru, když v tom se zjevil jeden z hostujících hráčů, jenž doslova v poslední vteřině balón odpálil pryč!
     
    87
    Monaco právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Ocampos dostal míč k rohovému praporku, kde ho následným centrem předložil k hranici malého vápna. Tam vyčkával Sane, který ale nebyl příliš důrazný. Toho využil FALCAO, který svého soupeře odtlačil. S kulatým nesmyslem se obtočil kolem vlastní osy a střelou k bližší tyči rozhoduje tento zápas.
     
    84
    Ze hřiště odchází Landry N'Guemo, místo něj příjde Hadi Sacko.
     
    82
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí velký šok! Nedáš – dostaneš. Nevyužitou šanci Plašila dokonale potrestal EMMANUEL RIVIERE, který dostal centr do pokutového území, kde si jej elegantně sklepl za obránce. V následné situaci zůstal zcela osamocený před Carassem, kterého bleskovou přízemní střelou propálil.
     
    75
    Tu ale mohl potrestat z ničeho nic po jedné chybě domácích hráčů Plašil, ale z dobré pozice minul branku o pár centimetrů!
     
    70
    Také hosté střídají. Odcházejícího Rodrigueze nahradí na trávníku Emmanuel Riviere.
     
    63
    Domácí poprvé střídají. Odchází Maurice-Belay, kterého nahradí Cheick Diabate.
     
    60
    Obbadi si elegantně poradil s obráncem, když si míč dal pod sebe, čímž se následně dostal do šestnáctky, kde byl téměř osamocen. Jenže ve své velké příležitosti selhal, když míč napálil pouze do gólmana.
     
    37
    Velká příležitost Monaca! Dvojice hostujících hráčů se dostala do přečíslení. Falcao si nabíhal k pravé tyči, kde očekával přihrávku. Ta kdyby prošla, tak je z toho jasný gól, neboť by bývalý hráč Neapole střílel do prázdné branky. Jenže se tak ale nestalo a přihrávka byla zblokovaná.
     
    11
    Obránce Carvalho okusil útočnou polovinu a nutno dodat, že předvedl velmi povedenou přízemní střelu z hranice velkého vápna. Jeho rána nadělala domácímu brankaři velké problémy, ale dokázal jí zlikvidovat.
     
    6
    Saivet měl velkou příležitost skórovat! Dostal krásný pas z levé strany, který vyprodukoval Maurice-Belay. Prvně zmiňovaný se už natahoval ke střele. V posledním okamžiku ale výborným skluzem v jeho střele zamezil pozorný Carvalho.

    Martin Doležal

    Branky: 82. Rivière, 87. Falcao

    Karty:   90. Planus (BOR)


    Girondins Bordeaux: Carasso – Mariano, Sane, Planus, Poundje – N'Guemo, Biyogo Poko – Maurice-Belay, Obraniak, Plašil – Saivet.
    AS Monaco: Subasič – Fabinho, Carvalho, Abidal, Kurzawa – Toulalan, Obbadi – Ferreira, Rodriguez, Ocampos – Falcao.

    Rozhodčí: Duhamel – Haquette, Bremont
    bahis siteleri