Mohuč – Stuttgart 3:2 (kon.) | Schalke – Hamburg 3:3 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:2 (1:1)
VfB Stuttgart
Neděle 11.08.2013, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    MARTIN HARNIK se nakonec dočkal a ještě je zde jiskřička naděje. Ačkoliv domácí brankář po celý zápas čaroval jako David Copperfield, tak se střelou Cacau si nevěděl rady, míč mu vypadl z rukavic pouze před rakouského fotbalistu, který míč poslal do prázdné brány.
     
    79
    Mainz právě vstřelil branku!
    A teď se má slova vyplňují. Díky brankáři se stav udržel na těsném výsledku 2:1 a místo vyrovnání po drtivém tlaku, přichází pro hosty přísný trest. NIKOLAI MÜLLER dnes podruhé zaúřadoval a po pasu střídajícího Choupo-Motinga, posílá míč za záda bezmocného Ulreicha potřetí. Mohuč je hodně blízko třem bodům.
     
    65
    Mainz právě vstřelil branku!
    Gól! ŠINŽI OKAZAKI byl v hraničním ofsajdu, hodně sporný moment, ale rozhodčí celou akci pouští. Zdeněk Pospěch si připíše asistenci za centr, jež propadl za obranu a japonský fotbalista se sám před Ulreichem zorientoval s naprostou jistotou.
     
    17
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Radost netrvala Mohuči dlouho. Za dvě minuty je srovnáno. Traoré z pravé strany odcentroval, Svensson nedokázal na malém vápně pohlídat VEDADA IBIŠEVIČE, který se z první opřel do balonu a ten zapadl pod tělem padajícího brankáře Müllera. Rychlá odpověď a studená sprcha pro Mohuč a začínáme zase od znovu.
     
    15
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí tým otevírá skóre. Sakaj nechal na levé straně až příliš mnoho prostoru pro NIKOLAIE MÜLLERA, který nastartoval svá rychlá chodidla, dostal se až před brankáře Ulreicha a s naprostým klidem jej střelou po zemi překonal. Potvrdila se slova kouče Tuchela, že jeho týmu bude chtít hrát na rychlé brejky, jeden z nich se povedl. A bylo to hned v patnácté minutě duelu.

    Roman Zajíček

    Branky: 15. Müller N., 65. Okazaki, 79. Müller N. – 17. Ibišević, 82. Harnik

    Karty:   64. Polter (MAI) – 39. Ulreich (STU), 49. Röcker (STU), 52. Leitner (STU), 84. Boka (STU)


    1. FSV Mohuč 05: H. Müller – Svensson, Pospěch, Noveski (C), Park – Geis (90+1. Bungert), Zimling (76. Choupo-Moting), Baumgartlinger, N. Müller, Okazaki – Polter (76. Moritz). Trenér: Thomas Tuchel.

    Náhradníci: Wetklo, Bungert, Fathi, Moritz, Moting, Šanin, Parker.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Schwaab, Tasci (C) (21. Rausch), Röcker – Boka, Leitner (68. Cacau), Traoré (85. Abdellaoue), Gentner, Harnik – Ibišević. Trenér: Bruno Labbadia.

    Náhradníci: Kirschbaum – Rausch, Molinaro, Maxim, Abdellaoue, Cacau, Werner.

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst

    Diváci: 32 000
    bahis siteleri