Mohuč – Stuttgart 3:2 (kon.) | Schalke – Hamburg 3:3 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
3:2 (1:1)
VfB Stuttgart
Neděle 11.08.2013, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Geis, přichází Bungert.
     
    85
    Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Traoré, přichází Abdellaoue.
     
    84
    Žlutou kartu dostává další hráč Stuttgartu, Boka už je celkově pátým potrestaným.
     
    82
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    MARTIN HARNIK se nakonec dočkal a ještě je zde jiskřička naděje. Ačkoliv domácí brankář po celý zápas čaroval jako David Copperfield, tak se střelou Cacau si nevěděl rady, míč mu vypadl z rukavic pouze před rakouského fotbalistu, který míč poslal do prázdné brány.
     
    79
    Mainz právě vstřelil branku!
    A teď se má slova vyplňují. Díky brankáři se stav udržel na těsném výsledku 2:1 a místo vyrovnání po drtivém tlaku, přichází pro hosty přísný trest. NIKOLAI MÜLLER dnes podruhé zaúřadoval a po pasu střídajícího Choupo-Motinga, posílá míč za záda bezmocného Ulreicha potřetí. Mohuč je hodně blízko třem bodům.
     
    77
    Tlak Vfb se snaží na chvíli přerušit trenér Tuchel. Ze hry stahuje hned dva hráče, a to Poltera a Zimlinga. Na pažit vstupe Moritz a Choupo Moting.
     
    73
    A kde není brankář, tam je obránce Park. Opět u všeho byl Rausch, který má už snad všechny zuby vylámané. Po jeho rohu se domácí obránce vyšrouboval do vzduchu a hlavou odpálil míč z prázdné branky!
     
    72
    Paráda, paráda, paráda. Co k tomu říct. Heinz Müller si dal opáčko s Rauschem. Ten pálil opět výborně levačkou a domácí brankář tahá další zákrok z říše snů.
     
    68
    Je zde druhé střídání v týmu Vfb, trenér tak reaguje na výsledek posílením útočné fáze. Místo Leitnera je na place Cacau.
     
    67
    Fotbal má neuvěřitelné grády. Rausch zahrával trestný kop a Müller s vypětím všech sil vyráhl míč z levé šibenice. Možná i za cenu zranění se vrhl po této střele jako hladový lev na kořist.
     
    65
    Mainz právě vstřelil branku!
    Gól! ŠINŽI OKAZAKI byl v hraničním ofsajdu, hodně sporný moment, ale rozhodčí celou akci pouští. Zdeněk Pospěch si připíše asistenci za centr, jež propadl za obranu a japonský fotbalista se sám před Ulreichem zorientoval s naprostou jistotou.
     
    64
    Prvním potrestaným hráčem Mohuče je Polter, který pořádně přibrousil Gentnera. Na což zareagoval i čtvrtý rozhodčí, jenž musel uklidňovat vášně na střídačce Stuttgartu.
     
    62
    Začínájí se dít věci. V další stoprocentní šanci se ocitl Martin Harnik, leč tomu snad není dnes přáno. Sám před brankářem zakončil pouze do levé nohy Müllera. Ten si Harnika během pár minut vychutnal již potřetí.
     
    61
    Mohuč mohla jít do vedení a hrdinou by byl Zdeněk Pospěch. Znovu utekl po pravé straně, měl habaděj prostoru k zakončení. Nakonec vypálil prudkou pumelici a brankář Ulreich byl málem knockautován, míč však horní částí těla vyrazil mimo tři tyče. Původně se zdálo, že radost českému hráči překazilo břevno, ale byl to dobře pozičně stojící Ulreich, který měl i štěstí, že ho Pospěchova bomba trefila.
     
    56
    Tutovky jako Brno! Chtělo se mi říci, že druhá půle je poněkud slabší, ovšem kde se vzal, tu se vzal Martin Harnik. Prošel mezi dvěma hráči a vypálil na Müllera. Ten míč vyrazil jen před hráče Vfb, jehož dorážka končí na výtečném brankáři Mohuče. Dvě střely Harnika a dva zákroky brankáře, lépe z tohoto souboje vzešel hrdina okamžiku Heinz Müller.
     
    52
    Rodák z Opavy hýří aktivitou, ve druhém poločase je takřka u všeho. Jako teď u faulu Leitnera, který mu dal loket do obličeje. Žlutá byla jistojistě na místě.
     
    49
    Druhá žlutá karta pro mužstvo hostů. Potrestán je Röcker.
     
    39
    Jak se říká, rozhodčí si nenechá do ničeho kecat. Ulreich až příliš řečnil a je za to potrestán žlutou kartou.
     
    34
    Domácí stále pokračují v tlaku. Vfb neví, kam dřív skočit. Okazakiho střela z voleje protáhla Ulreicha, dorážka Poltera už neměla potřebnou přesnost. Teď si však Mohuč během krátké chvíle připsala dvě jasné tutovky.
     
    33
    Obrovská šance Mohuče. Nikolai Müller mohl přidat svou druhou dnešní branku. Míč mu z levé strany sklepl Polter a autor dnešní první branky vypálil po zemi pouze do dobře postaveného Ulreicha. Ten teď vytáhl perfektní a jistý zákrok a pomohl svému týmu od druhého inkasovaného gólu.
     
    21
    Než bude avizovaný rohový kop, Bruno Labadia musel vystřídat. Odešel zraněný Tasci a na jeho místo putuje Rausch.
     
    17
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Radost netrvala Mohuči dlouho. Za dvě minuty je srovnáno. Traoré z pravé strany odcentroval, Svensson nedokázal na malém vápně pohlídat VEDADA IBIŠEVIČE, který se z první opřel do balonu a ten zapadl pod tělem padajícího brankáře Müllera. Rychlá odpověď a studená sprcha pro Mohuč a začínáme zase od znovu.
     
    15
    Mainz právě vstřelil branku!
    Domácí tým otevírá skóre. Sakaj nechal na levé straně až příliš mnoho prostoru pro NIKOLAIE MÜLLERA, který nastartoval svá rychlá chodidla, dostal se až před brankáře Ulreicha a s naprostým klidem jej střelou po zemi překonal. Potvrdila se slova kouče Tuchela, že jeho týmu bude chtít hrát na rychlé brejky, jeden z nich se povedl. A bylo to hned v patnácté minutě duelu.

    Roman Zajíček

    Branky: 15. Müller N., 65. Okazaki, 79. Müller N. – 17. Ibišević, 82. Harnik

    Karty:   64. Polter (MAI) – 39. Ulreich (STU), 49. Röcker (STU), 52. Leitner (STU), 84. Boka (STU)


    1. FSV Mohuč 05: H. Müller – Svensson, Pospěch, Noveski (C), Park – Geis (90+1. Bungert), Zimling (76. Choupo-Moting), Baumgartlinger, N. Müller, Okazaki – Polter (76. Moritz). Trenér: Thomas Tuchel.

    Náhradníci: Wetklo, Bungert, Fathi, Moritz, Moting, Šanin, Parker.

    VfB Stuttgart: Ulreich – Sakaj, Schwaab, Tasci (C) (21. Rausch), Röcker – Boka, Leitner (68. Cacau), Traoré (85. Abdellaoue), Gentner, Harnik – Ibišević. Trenér: Bruno Labbadia.

    Náhradníci: Kirschbaum – Rausch, Molinaro, Maxim, Abdellaoue, Cacau, Werner.

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst

    Diváci: 32 000
    bahis siteleri