Poprad – Pavlodar 4:3 (4:0 po s.n.) | Technika Brno – Žďár n/S 6:1 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 2:2 (kon.)
Orlová – Val. Meziříčí 5:1 (kon.)
po s.n. (4:0)
HK Poprad
4:3 (2:1, 0:0, 1:2)
HC Ertis Pavlodar
sk Středa 14.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    60:00
    Poprad dal gól!
    Rozhodujúci gól tohto zápasu vsietil v samostatných nájazdoch ARNÉ KROTÁK, ktorý v úvode samostatných nájazdov zneškodnil bezmocného gólmana Nikkiläho rutinérskym zakončením do stredu brány.
     
    57:16
    Poprad dal gól!
    TOMÁŠ SÝKORA nezaváhal vo svojej šanci vyrovnať a po skvelom prieniku v trestnom strieľaní zaskočil gólmana Rajtumsa jemným zakončením pomedzi jeho betóny. Puk sa po tejto strele už dokotúľal do pavlodarskej svätyne. Bez asistencií.
     
    46:06
    Pavlodar dal gól!
    Hostia skvele zahrali túto presilovú hru a poprvýkrát v zápase sa dostávajú do vedenia! Po vyhratom buly sa puk dostal na modrú čiaru k Zálešákovi, ktorý ho poslal za ľavý kruh, kde sídlil ARTEM SOKOLOV. Ten svojou prízemnou delovkou nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Miro Zálešák.
     
    43:34
    Pavlodar dal gól!
    Nedáš? Dostaneš! Staré známe nepísané pravidlo sa potvrdilo aj tentokrát, keď sa hráči Pavlodaru dostali do rýchleho protiútoku a poriadne zaskočili popradskú defenzívu. Po tvrdej strele od Fabuša gólman Sidor puk ešte vyrazil pred seba, no na následnú dorážku z tesnej blízkosti od MARTINA HUJSU nemal nárok. Bez asistencií.
     
    11:09
    Poprad dal gól!
    Prvýkrát to Kalusovi pri svojom prieniku nevyšlo, keďže ho gólman Rajtums vychytal. Druhý pokus v podaní ONDREJA KALUSA bol však po skvelej prihrávke od Brejčáka úspešnejší. Kalus si potiahol puk pred gólmana Rajtumsa a po peknej sťahovačke ho prekonal strelou smerujúcou k pravej žŕdke jeho brány. Asistenciu si pripisuje Daniel Brejčák.
     
    05:47
    Pavlodar dal gól!
    Z rýchleho protiútoku napokon skórujú aj hostia! Po peknej prihrávke od Metalnikova sa k puku na pravom krídle dostal DENIS KLEMEŠOV, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Srncovi žiadnu šancu. Popradský gólman však nemal pred sebou svojich obrancov. Asistenciu si pripisuje Leonid Metalnikov.
     
    02:58
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia! Mlynarovič sa s pukom dostal na pravý kruh, odkiaľ tvrdo vystrelil, no napokon netrafil priestor hosťujúcej brány. Puk sa však od zadného mantinelu odrazil na hranicu ľavého kruhu, kde stál ARNÉ KROTÁK, ktorý pálil z prvej a svojim zakončením prekonal rozhodeného gólmana Rajtumsa. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Patrik Svitana.

    Branky a nahrávky: 3. Kroták (Mlynarovič, Svitana), 12. Kalus (Brejčák), 58. Sýkora (TS), 60. Kroták – 6. Klemešov (Metalnikov), 44. Hujsa, 47. Sokolov (Zálešák)


    HK Poprad: Srnec (31. Sidor) – Kasík, Gáborčík, Brejčák ("A"), Fabian, Varholík, Nitriansky, Lenďák, Vojtaššák – Kroták ("C"), Svitana, Mlynarovič – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Beluš, Nagy – Gápa, Vojsovič, Kalus.
    HC Ertis Pavlodar: Rajtums (Nikkilä) – Rehák, Ikkonen, Sokolov, Metalnikov, Miroščinenko ("C"), Dufresne – Basov, Klemešov, Hujsa, Róbert Huna, Nedorost, Podkonický, Sihvonen, Fabuš, Šarifjanov, Repkin, Vak ("A"), Zálešák.

    Rozhodčí: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés
    bahis siteleri