K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Pardubice – Davos 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (0:0, 5:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Pátek 16.08.2013, 13:00 • KV Aréna • Zápasy mládeže
Partner:
     
    57:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zasloužená branka Sparty. Ta si dokázala ve dvojnásobné přesilovce vybudovat tlak a rozebrat obrannou trojici Energie. Brejcha nejdříve naznačil střelu, ale místo toho poslal puk k levé tyči, kde byl připravený TOBIÁŠ SLAVÍČEK, který bez problémů zasunul puk za záda brankáře. Asistence: Tomáš Brejcha, Budiak.
     
    42:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vhazování vyhrála a ihned se usadili v pásmu. Puk se následně dostal až na modrou čáru, kde stál připravený Dominik Bílek. Ten nahodil na branku Energie a puk ještě před brankářem tečoval VOJTĚCH AUGUSTIN. Asistence: Dominik Bílek, Schwamberger
     
    37:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    To je fofr. Další branka Energie znamená vedení 5:1. K puku se na levé straně kluziště dostal MARTIN KOHOUT, který přesnou trefou nedal Langerovi v brance sebemenší šanci. Asistence: David Griger, Juraj Bezuch
     
    36:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Krásná kombinační akce Karlových Varů. Troška nejdříve přihrál Zadražilovi, který okamžitě poslal puk do mezikruží na JANA ŠKVORA, který prostřelil brankáře Sparty. Asistence: Matěj Zadražil, David Troška.
     
    34:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie odskakuje na rozdíl dvou branek. Kotouč se dostal k ŠTĚPÁNU CSAMANGOVI, který z pravého kruhu vystřelil k bližší tyči. Puk se otřel o brankovou konstrukci a zapadl za záda brankáře Sparty. Asistence: Juraj Bezuch, Denis Šimek.
     
    32:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jen co jsem dopsal poslední větu, energetici vletěli do útočného pásma. Griger naznačil nejdříve střelu od modré, ale puk nechal jen tak ležet za sebou. Následně se k němu dostal MARTIN KOHOUT, který přesnou střelou do pravého "vinglu" vystřelil Energii vedení 2:1. Asistence: David Griger, Sebastian Gorčík.
     
    28:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vedení Energii dlouho nevydrželo! Sparťané ujeli do přečíslení dva na jednoho. Schwamberger pak z levé strany naservíroval přesnou přihrávku VOJTĚCHU AUGUSTINOVI, který prostřelil brankáře Karlových Varů. Asistence: Schwamberger, Marek Pulkrab.
     
    28:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se na malou chvíli usadili v útočném pásmu a za brankou se dostal k puku Vachutka, který ho ihned poslal až na modrou, kde byl připravený Šimek. Jeho tvrdou střelu ale ještě před brankou tečoval MATĚJ ZADRAŽIL, který dráhu puku usměrnil za záda brankáře Sparty. Asistence: Denis Šimek, Daniel Vachutka.

    Michal Žáček

    Branky a nahrávky: 29. Zadražil (Šimek, Vachutka), 33. Kohout (Griger, Gorčík), 35. Csamango (Bezuch, Šimek), 37. Škvor (Zadražil, Troška), 38. Kohout (Griger, Bezuch) – 29. Augustin (Schwamberger, Pulkrab), 42. Augustin (Bílek, Schwamberger), 58. Slavíček (Brejcha, Budiak)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Fečo) – Keckeš, Bahounek, Šimek, Adam, Šafář, Škvor, Gombár, Troška – Bezuch, Griger, Táborský, Osmík, Vachutka, Vrána, Csamango, Rubeš, Kohout, Gorčík, Hroch, Beránek, Zadražil
    HC Sparta Praha: Neužil (Langer) – Bílek, Široký, Kliment, Kadeřávek, Vokurka, Mikliš, Slavíček, Vacek – Schwamberger, Augustin, Arnošt, Brejcha, Litera, Hemr, Pulkrab, Budiak, Černoch, Major, Hampl, Bartoš

    Rozhodčí: Kostourek – Schopf, Tichý
    bahis siteleri