Košice – Trenčín 0:1 (kon.) | Ružomberok – Senica 1:1 (kon.) | Žilina – Slovan Bratislava 2:0 (kon.)
B. Bystrica – Nitra 4:0 (kon.)
konec
MFK Dukla Banská Bystrica
4:0 (2:0)
FC Nitra
sk Sobota 24.08.2013, 19:30 • Štadión SNP Štiavničky • Niké liga
     
    90
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak predsalen ešte jeden presný zásah. Akciu rozbehol Savič, odrazenú loptu pozbieral Nosko a z bezprostrednej blízkosti vypálil. Skvelo reflexívne zasiahol Stránský, ale hlavou doťukol loptu do brány FABIÁN SLANČÍK.
     
    59
    Banská Bystrica dala gól!
    Rohový kop Dukly režíroval Faško. Lopta skončila na kopačke JAKUBA POVAŽANCA, ktorý z voleja spoza šestnástky vyslal poriadnu delovku a takmer roztrhol sieť. Týmto možno otupil snahy Nitry.
     
    24
    Banská Bystrica dala gól!
    Po centri sa pred gólmanom Stránským zrodila nebezpečná situácia, z ktorej profitoval DIONATAN TEIXEIRA. Tento Brazílčan si najvyššie vyskočil a hlavou usmernil loptu za chrbát hosťujúceho gólmana.
     
    20
    Banská Bystrica dala gól!
    Druhý priamy kop dnešného narodeninového oslávenca bol už úspešnejší. Nabehol si naň MATEJ PODSTAVEK a z prvej sa z blízka nepomýlil. Stránský bol bezmocný.

    Andrej Masarik

    Branky: 20. Podstavek, 24. Teixeira, 59. Považanec, 90. Slančík

    Karty:   29. Sanchez (NIT), 45. Nascimento (NIT), 62. Kaspřák (NIT), 78. Turčák (NIT)


    MFK Dukla Banská Bystrica: Rodinger – Teixeira, Podstavek, Turňa, Nosko, Brašeň, Považanec (75. Savič), Faško (87. Peňaška), Ľupták, Jurčo (77. Šovčík), Slančík
    FC Nitra: Stránský – Kolmokov, Sanchez, Kaspřák, Nascimento (45. Le Giang), Šimončič, Turčák, Boszorád, Gajdoš (64. Kutra), Šmehyl (64. Paukner), Benčík

    Rozhodčí: Chmura – Mókoš, Cuninka
    bahis siteleri