Bayern – Norimberk 2:0 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 4:2 (kon.) | Hannover – Schalke 2:1 (kon.)
Hoffenheim – Freiburg 3:3 (kon.) | Mohuč – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Hertha – Hamburg 1:0 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
2:0 (0:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 24.08.2013, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Taktické střídání na straně Mohuče. Hřiště opuští Maxim Choupo-Moting, místo něj si zahraje Sebastian Polter.
     
    87
    Podruhé v utkání střídá Mohuč. Za ovací publika odchází z trávníku Niki Zimling, místo něj na hřišti vidíme Elkina Sota.
     
    84
    Ve stejné minutě je tu poslední střídání hostujícího celku. Utkání skončílo pro chorvatského útočníka Ivicu Oliće, jeho místo zaujme Makoto Hasebe.
     
    84
    V 84. minutě vidí žlutou kartu Christoph Moritz.
     
    78
    Mainz právě vstřelil branku!
    Mohuč už vede o dvě branky! NICOLAI MULLER si zpracoval míč, jenž na něj z vlastní poloviny hřiště adresoval Johannes Geis. Na pravé straně šestnáctky Wolfsburgu proti němu stál už pouze Benaglio, Müller se s ničím nepáral a míč poslal do pravého horního rohu hostující klece.
     
    76
    První střídání na straně Mohuče. Hrací plochu opouští Shinji Okazak, na na necelých dvacet minut si jde zahrát Christoph Moritz.
     
    72
    Diego se v souboji s Nicolaiem Müllerem provinil faulem, když domácímu borci přišlápl kopačku. Rozhodčí Kinhöfer usoudil, že tento zákrok by měl mít žlutou barvu.
     
    69
    Wolfsburg v krátkém časovém sledu podruhé střídá. Odchází Ja Čeol Koo,místo něj příchází Marcel Schäfer.
     
    67
    Je tu první změna tváří. Hřiště opuští Ivan Perišić, jeho místo zaujme česká záložník Jan Polák.
     
    64
    A Wolfsburgu bude ještě hůř! Luiz Gustavo (WOF) dostal druhou žlouou kartu a zápas pro něj tím pádem končí.
     
    60
    Mainz právě vstřelil branku!
    Ovšem z následného rohu už se domácí fotbalisté a s nimi i plný stadion mohou radovat. Centr od rohového praporku Svensson hlavičkou zklepl k volnému MAXIMU CHOUPO-MOTINGOVI, který se z malého vápna už ani nemohl mýlit! 1:0 pro Mohuč.
     
    60
    Rychlý kontr týmu Mohuče, který se přes pět hráčů, kteří si přihráli na jeden dotek dostal až k Parkovi, ten ale svou velkou šanci neproměnil.
     
    51
    Johannes Geis dostává žlutou kartu.
     
    50
    Geisův pokus byl jen do zdi, ovšem následně se k míči dostal Baumgartlinger, který posunul na Nicolaie Müller. Ten ale nedokázal usměrnit svou střelu mimo dosah Benaglia.
     
    47
    Ja Čeol Koo mohl otevřít skóre dnešního utkání! Jeho hlavička z pokutového území mířila k levé tyči, brankář Heinz Müller však pohotovým zákrokem zachránil svůj tým.
     
    47
    Dalším hráčem, který vidí žlutou kartu je domácí Nicolai Müller (MAI).
     
    28
    Ještě předtím měl velkou šanci Vieirinha, jeho střelu už Heinz Müller vyškrábnout nedokázal, na brankové čáře tak musel už téměř jistému gólo zabraňovat Svensson.
     
    28
    Prvním žlutě potrestaným hráčem dnešního utkání je záložník Wolfsburgu Luiz Gustavo (WOF).
     
    27
    Naopak mohli jít do vedení domácí fotbalisté! Nicolai Müller dostal parádní pas a stejně jako před chvílí Okazaki měl před sebou pouze Benaglia. Ikdyž měl míč na dlouhou nohu, dokázal poslat balon pod vyběhnuvšího rankáře Wolfsburgu. Míč ale opuštěnou branku netrefil.
     
    23
    Shinji Okazaki zazdil jasnou gólovku! Forvard Mohuče dostal do běhu parádní pas a před sebou měl už pouze Benaglia. Švýcarského gólmana chtěl obstřelit a míč umístit do pravého horního rohu, to se mu ale nepovedlo.
     
    15
    Vieirinha a jeho pokus z nějakých pětadvaceti metrů! Dělovou ránu z kopačky portugalského hráče vytáhl Heinz Müller parádním zákrokem na rohový kop.
     
    7
    Ivica Olić měl gól přímo na kopačce! K Diegovi se do místa pokutového puntíku dostal míč, brazilský fotbalista už možná mohl střílet, rozhodl se však ještě přiťuknout na chorvatského střelce. Ten si ale s míčem nepotykal.

    David Jahoda

    Branky: 60. Choupo-Moting (Svensson), 78. Müller (Geis)

    Karty:   47. Müller (MAI), 51. Geis (MAI), 84. Moritz (MAI) – 28. Gustavo (WOF), 72. Diego (WOF)   64. Gustavo (WOF)


    1. FSV Mohuč 05: Müller – Pospěch, Svensson, Noveski, Park – Müller, Baumgartlinger, Geis, Choupo-Moting (90. Polter) – Zimling (87. Soto), Okazaki (76. Moritz)
    VfL Wolfsburg: Benaglio – Träsch, Naldo, Knoche, Rodríguez – Vieirinha, Ja-Čeol (69. Schäfer), Gustavo, Perišić (67. Polák) – Diego, Olić (84. Hasebe)

    Rozhodčí: Kinhöfer – Walz, Fischer – Schiffner

    Diváci: 27103
    bahis siteleri