Jihlava – HC Slovan 5:3 (kon.) | Jihlava – Pardubice 0:2 (kon.) | Ústí n/L – Most 5:3 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 2:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 28.08.2013, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Zápasy mládeže
Partner:
     
    50:45
    Pardubice právě vstřelily branku.
    Šibenici jihlavské svatyně vymetl pardubický hráč Kusý a navyšuje náskok hostů
     
    Vyloučen je Daniel Voženílek (PCE). Momentálně hraje dukal přesilovku 5 na 3
     
    Vyloučení Pardubického hráče znamená možnost korigovat stav
     
    43:37
    Rána Procházky od modré prolétla mimo branku Vacka, ale jen těsně!
     
    42:03
    Přesilová hra pro Duklu, bohužel Vám nyní nejsem schopen říct, kdo je potrestaným hráčem Jihlavy.
     
    38:01
    A opět to byli domácí, kteří ohrozili Husara. Dělovka Pražáka od modré ale mířila těsně mimo.
     
    27:00
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Pěkná kombinace hostů končí úvodním gólem. Pětice pardubických hokejistů tak dlouho svírala čtverec domácích, až si mezi kruhy vyměnil puk Procházka s VOJTĚCHEM BUDÍKEM a proti jeho ráně byl Vacek bezmocný. Asistence: Jakub Procházka, Filip Zadina.
     
    25:24
    Faul Filipa Nováčka hlavní sudí Paur viděl. Domácí bek dostává dvě minuty za držení hole. Ve stejný čas dostává i desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Dvě minuty za Nováčka si odsedí Vladimír Oščádal.
     
    23:00
    Střela Kučery od modré byla zblokována, následně se ale dostal puk ke stejnému hráči, který si nikým nehlídán nabruslil do pravého kruhu a odtud polostřelou, polopřihrávkou hledal Rohlíka. Ten však vůbec netrefil branku Vacka.
     
    21:02
    Teď už měl složitější pozici, když se Kuťák snažil vyšťourat puk zpod jeho výstroje svému spoluhráči, ale nepovedlo se mu to. Obránci Dukly nyní hodně zaspali, tři hráči Pardubic byli volní před Vackem.
     
    18:00
    Až doposud. Filip Zadina se zmocnil po zákroku Vacka puku, který se volně potuloval před jeho brankovištěm. Počkal si, gólmana Dukly si položil, jenže z úhlu trefil jen připravenou lapačku ležícího domácího gólmana.
     
    17:05
    Síly na ledě se vyrovnají. Filip Kuťák se dostal do rychlého protiútoku a najel si až před Vacka, takže Filipu Nováčkovi nezbylo nic jiného, než jej faulovat. Jihlavský útočník dostává dvě minuty za podražení.
     
    16:01
    A máme tu první vyloučení zápasu. Jakub Procházka (PCE) dostává za nedovolené bránění dvě minuty.
     
    12:19
    Vala připravil Budíka o puk a vyměnil si jej s Peschoutem. Domácí útočník poté ujížděl v situaci dva na jednoho spolu s Kochánkem na pardubického Husara pouze proti obránci Procházkovi. Lukáš Vala nechrtil, přihrál svém spoluhráči, který těsně netrefil levou Husarovu tyč.
     
    09:24
    Havrda se zjevil mezi kruhy volný a přesně do míst, kam stál, se odrazil puk. Útočník hostů už už se natahoval k dorážce do poloodkryté branky, jenže Dvořák jeho střelu zablokoval.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 27. Budík (Procházka, Zadina), 51. Kusý (Budík)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (Brož) – Port, Dörrer, Kochánek, Smutný, Nováček, Pražák – Ondráček, Dvořák, Peschout – Lang, Vala, Kolouch – Oščádal, Mejzlík, Hoskovec
    HC Dynamo Pardubice: Husar (Červený) – Procházka, Budík, Franc, Vála, Kučera, Faltys – Hylena, Kuťák, Daniel Voženílek, Panna, Havrda, Zadina, Jajcaj, Rohlík, Martinec, Kusý, Hlaváček, Musil, Velínský, David Voženílek

    Rozhodčí: Paur – Polák, Ryšavý
    bahis siteleri