Kärpät – Kometa Brno 2:1 (kon.) | IFK Helsinky – Jokerit 0:4 (kon.) | Fribourg – Djurgården 0:1 (kon.)
Chomutov – JYP 3:6 (kon.) | Pardubice – Tappara 3:2 (1:0 po s.n.) | Zug – Färjestad 1:4 (kon.)
Luleå – Plzeň 1:0 (kon.) | Vienna Capitals – HV71 1:2 (kon.) | Zürich – Frölunda 3:1 (kon.)
Bern – Brynäs 1:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:6 (1:3, 0:2, 2:1)
JYP Jyväskylä
Sobota 31.08.2013, 17:30 • SD Aréna • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    JYP právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Šestý gól a zřejmě poslední tečku trefil do prázdné klece Ossi Louhivaara.
     
    59:10
    Jyväskylä v plném počtu a Chomutov hraje powerplay.
     
    Tým Chomutova si vyžádal oddechový čas.
     
    57:03
    Další vyloučení týmu Jyväskylä. Snížit na rozdíl jedné branky během přesilové hry budou mít Piráti po faulu Kristiana Näkyvy, který si na trestné lavici posedí za hrubost.
     
    55:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ukázkou přesilovkou souhru předvedlo opět trio Pulpán-Kubinčák-Hruška. Zakončoval opět DAVID HRUŠKA, který se trefil nad beton brankáře a přidal svůj druhý dnešní gól.
     
    53:19
    Rozhodčí usoudil, že Marka Sikora v zakončení vyrušil sekerou Mikko Viitanen a posílá ho na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    53:19
    Marek Sikora se řítil sám proti Tarkkimu, který jeho blafák zakončený mezi nohy jen tak tak udržel před brankovou čarou.
     
    51:57
    Zajímavá šance Tomáše Divíška, po jehož střele kotouč poskakoval v brankovišti a naštěstí pro hosty kotouč doskákal mimo branku.
     
    51:00
    Neplatilo to však moc dlouho. Dvě minuty za držení hole dostal Anssi Löfman a Piráti mají výhodu další přesilové hry.
     
    50:19
    Yohann Auvitu stál sám před Hanuljakem a v přímém souboji trefil pouze jeho hruď.
     
    48:36
    Mohlo být sníženo na rozdíl dvou branek. Marek Račuk sám před Tarkkim selhal. Následně obdržel dvě minuty za sekání a na druhé straně je za hákování vyloučen Mikko Luoma.
     
    48:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    To, co se před malým momentem nepovedlo Lukáši Pulpánovi, se vydařilo DAVIDU HRUŠKOVI. Po ose Kubinčák – Pulpán se kotouč dostal ke zkušenému forvardovy, a ten neměl žádný problém trefit prázdnou branku.
     
    48:10
    Piráti byli opravdu blízko druhé vstřelené brance. Tarkkiho vytahoval střelu Pulpána z brankové čáry.
     
    47:20
    Přesilovka pro domácí. Za hákování usedne na trestnou lavici Kristian Näkyvä.
     
    45:36
    Po delší době rozruch před bránou Jyväskylä. Tomáš Divíšek se zkušeně obtočil kolem hostujícího beka, poté poslal puk před branku na Lukáše Pulpána, který bohužel ani nadvakrát puk za záda Tarkkiho neprotlačil.
     
    44:05
    Bude se hrát ve čtyřech na obou stranách. Dvě minuty si bude muset odsedět Anssi Löfman za držení protihráče.
     
    43:52
    Pramení z toho další vyloučení domácích. Podražením se provinil André Lakos.
     
    Utkání sleduje 2098 diváků.
     
    42:40
    Markus Nenonen se dokázal prosmýknout kolem chomutovského obránce a byl zcela sám před Hanuljakem, kterého trefil pouze do hrudi.
     
    39:25
    JYP právě vstřelilo branku!
    Jyväskylä dokázala ještě před koncem druhého dějství vsítit pátou branku. O přihrávku na modrou si řekl YOHANN AUVITU, sjel až na hranici kruhů a puk poslal pod horní tyč. Asistence: Nenonen
     
    35:12
    Početní výhodu si po delší době zahrají také domácí Piráti. David Hruška byl v útočném pásmu podržen Mikko Luomou.
     
    32:08
    K vidění byl další nápor Jyväskylä a byl z toho opět faul domácích. Marek Sikora se provinil podražením a odpočine si dvě minuty na trestné lavici.
     
    28:08
    Další početní výhoda pro hosty. Jozef Balej obdržel dvě minuty za podražení.
     
    22:55
    Po této akci došlo k nečekané změně brankářů. Matúše Kostúra nahradil Miroslav Hanuljak.
     
    22:09
    Další možnost přesilové hry pro finský celek. Na dvě minuty svůj tým oslabí Lukáš Pulpán, který se provinil zdržováním hry.
     
    21:42
    JYP právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilovka hostů a opět byla bleskově proměněná. Hosté předvedli krásnou kombinaci na jejímž konci byl z mezikruží pálicí RAMZI ABID a trefil se přesně mezi betony brankáře Kostúra. Asistence: Löfman, Perrin
     
    21:29
    Hráči Jyväskylä doslova uzamkli Piráty v jejich obranném pásmu a byl z toho faul. Dvě minuty za hákování si odpyká Tomáš Malec.
     
    20:25
    Ihned po vyhrané buly se to velké šance tlačil Tomáš Divíšek. Obkroužil branku hostů a až na poslední chvíli mu ve skórování zabránil beton brankáře Tarkkiho.
     
    17:27
    Pěkný průnik kolem mantinelu předvedl Matias Myttynen. Zastavil ho však pískot rozhodčího, který poslal na trestnou lavici Markuse Nenonena na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    11:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď ze strany Pirátů. Po špatné rozehrávce se ke kotouči dostal Martin Šágat, přihrál mezi kruhy puk na DAVIDa KÄMPFA. Ten si i přes svůj nízký věk vedl velmi zkušeně a prudkou ranou vymetl pravou pavučinu branky Tuomase Tarkkiho. Asistence: Šagát
     
    10:15
    JYP právě vstřelilo branku!
    Tak hráči Jyväskylä nakonec útok přeci jen založili a byl hned úspěšný. Markus Nenonen našel svou přesnou přihrávku u levé tyči zcela osamoceného MATIASE MYTTYNENA, který kotouč zasunul do odkryté klece. Asistence: Nenonen
     
    06:47
    André Lakos vyslal od modré střelu švihem, kterou Tarkki zastavil lapačkou. Následně se po vhazování dostal do dobré pozice opět Lakos, mezerku mezi betony brankáře nenašel a dorážka, která skončila v síti hostů přišla až po odpískání.
     
    06:36
    Chomutov si zahraje první přesilovou hru. Dvě minuty za napadení si odsedí Yohann Auvitu.
     
    01:45
    JYP právě vstřelilo branku!
    A je z toho druhý gól v brance Pirátů. Jak správně naložit z přesilovou hrou ukázal RAMZI ABID. Ten z mezikruží trefil skulinku mezi betony chomutovského brankáře a zvýšil na rozdíl dvou branek. Asistence: Eric Perrin
     
    01:31
    Finové dále tlačí a vykoledovali si první faul. Dvě minuty za hákování obdržel Marek Račuk.
     
    00:23
    JYP právě vstřelilo branku!
    Tak to je bleskový začátek v podání finského celku. Ihned po úvodní buly se do obranného pásma Pirátů nahnal MAX WÄRN, dostal přihrávku mezi kruhy a vymetl pravou pavučinu branky Matúše Kostúra. Asistence: Louhivaara

    Jan Hošic

    Branky a nahrávky: 12. Kämpf (Šagát), 49. Hruška (Pulpán, Kubinčák), 56. Hruška (Kubinčák, Pulpán) – 1. Wärn (Louhivaara), 2. Abid (Perrin), 11. Myttynen (Nenonen), 22. Abid (Löfman, Perrin), 40. Auvitu (Nenonen), 60. Louhivaara (Viitanen)


    Piráti Chomutov: Kostúr( od 24.min.Hanuljak) – Malec, Bartejs, Pulpán, Lakos, Rýgl, Stehlík, Šulák – Bartečko, Račuk, Hromas, Balej, Šagát, Sikora, Kubinčák, Kämpf, Kaše, Divíšek, Hruška, Mainer
    JYP Jyväskylä: Tarkki(Rajaniemi) – Vitanen, Luoma, Kalteva, Välivaara, Auvita, Näkyvä, Hietanen, Poukkula – Perrin, Jaatinen, Louhivaara, Löfman, Lahti, Virtanen, Salmio, Nenonen, Myttynen, Tuppurainen, Wärn, Abid

    Rozhodčí: Lacina, Pešina – Bláha, Kostka

    Diváci: 2098
    bahis siteleri