Švédsko – Finsko 0:5 (kon.) | Česko – Rusko 2:1 (kon.)
konec
Česko
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Rusko
Neděle 01.09.2013, 18:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale všechny diváky zvedlo ze sedaček něco, za co jsme strašně rádi! Prachbídná přihrávka ruského obránce u modré čáry mířila jen na hokejku JAKUBA PETRUŽÁLKA, který se nerozpakoval a nádherně rozvlnil síť střelou za Košečkinovu vyrážečku. Už zase vedeme – 2:1! Bez asistence.
     
    39:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    No to snad ne... Čeští hokejisté dopustili přesně to, co neměli, a před druhou sirénou dovolili soupeři skóre vyrovnat. Aktivní Michail Varnakov projel pásmo a zpoza brány vybídl ke skórování JEGORA AVERINA, který zůstal trestuhodně nehlídán a celkem snadno pak překonal marně se natahujícího Kováře – 1:1. Asistence: Michail Varnakov.
     
    23:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zrovna ve chvíli, kdy český tým nebyl lepší, přichází strašně důležitý první gól zápasu! Tučným písmem je pod ním podepsaný ROMAN ČERVENKA, který se ocitl nalevo v obrovské šanci, ale i nadvakrát ho perfektně vychytal Košečkin. Červenka ale obkroužil bránu a puk se k němu od Jana Kováře vrátil, načež neměl vůbec žádný problém zacílit odkrytou klec – 1:0! Asistence: Jan Kovář.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 24. Červenka (Jan Kovář), 54. Petružálek – 40. Averin (Varnakov)


    Česko: Jakub Kovář (Salák) – Krajíček, Barinka, Zámorský, Čáslava, Němec, Novák, Nakládal – Červenka, Jan Kovář, Vondrka – Petružálek, Vrána, Rolinek "C"– Kašpar, Novotný, Birner – Holík, Koukal, I. Rachůnek. Trenér: Alois Hadamczik.
    Rusko: Košečkin (Galimov) – Čudinov, Alexandrov, Ketov, Zajcev, Pašnin, Jakovlev, Zubarev, Pivcakin – Kazjonov, Šipačev, Tichonov "C" – Varnakov, Burmistrov, Petrov – Kuzněcov, Averin, Plotnikov – Kokarev, Kablukov, Glukov. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    Rozhodčí: Johansson, Sjöqvist (oba Švédsko) – Blümel, Tošenovjan (oba Česko).

    Diváci: 7315
    bahis siteleri