Prešov – Michalovce 0:1 (kon.) | Vítkovice – Poprad 6:1 (2:1 po s.n.) | Třinec – Olomouc 5:3 (kon.)
Košice – Zvolen 6:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Most – Kadaň 3:5 (kon.) | Děčín – Bílina 3:2 (kon.) | Šumperk – Opava 7:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Martin 3:6 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:6 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 4:1 (kon.)
Zlín – Trenčín 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 7:2 (kon.) | Břeclav – Prostějov 2:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Orlová 0:0 (18:00)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
7:1 (2:0, 3:0, 2:1)
HK Opava
Čtvrtek 05.09.2013, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí tým ale okamžitě odpovídá další brankou. Na 7:1 zvyšuje krásnou střelu do pravého horního růžku JIŘÍ PŮHONÝ, nádherně vymetl pavučinky v brance Šafránka. Asistence: Jan Tesařík.
     
    55:13
    Opava právě vstřelila branku!
    První branku Opavy střílí JAKUB VITEK když si vyjel zpoza branky do mezikruží a od tyčky poslal puk za Rozumova záda. Asistence: Herman
     
    47:38
    Draci právě vstřelili branku!
    První branka třetí části je na světě. A znamená vedení Šumperka 6:0. Karel Plášek poslal puk na druhou stranu volnému PATRIKU MOSKALOVI, který střelou ke vzdálenější tyči nedal Šafránkovi šanci. Asistence: Plášek, Novotný.
     
    25:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Gólové představení pokračuje i v dalších minutách. Jakub Hulva poslal puk na hůl úplně volnému TOMÁŠI SEDLÁKOVI, jehož pokus z mezikruží mířil přesně mezi betony opavského gólmana a skončil v síti. 5:0 – asistence: Jakub Hulva.
     
    23:59
    Draci právě vstřelili branku!
    Radostné chvíle domácích fnaoušků pokračují. Znovu se před hostující svatyní naskytl osamocený TOMÁŠ BRUNEC. Nejdříve sice trefil jen Šafránkův beton, ale z dorážky už poslal kotouč k pravé tyči. 4:0 – asistence: Žálčík.
     
    21:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Už je to 3:0 pro Draky. Když už to vypadalo, že z toho zase nic nebude, před brankou se uvolnil MICHAL SKOUMAL, který se pohotovou střelou pod Šafránkovou lapačkou nemohl mýlit. Asistence: Jiří Půhoný, Adam Červenka.
     
    17:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí tým zvyšuje na rozdíl dvou branek. A ani teď se nejdnalo o akci do Zlaté helmy. Hokejisté Šumperka se usadili kolem modré čáry, když puk dostal volný JAKUB HULVA, jehož nahození doskotačilo až za bezmocného Šafránka. Bez asistence.
     
    08:52
    Draci právě vstřelili branku!
    Máme tu první branku dnešního utkání, přestože příliš radosti na stadionu nesklidil. Domácí hráči se jen se štěstím dostali do útočného pásma, nahodili puk na gólmana Šafránka. A ten se nestačil divit. Lehká střela mu poskočila na brankové čáře a po teči MICHALA SKOUMALA skončila v brance. Asistence: Půhoný.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 9. Skoumal (Půhoný), 18. Hulva, 22. Skoumal (Půhoný, Červenka), 24. Brunec (Žálčík), 26. Sedlák (Hulva), 48. Moskal (Plášek, Novotný), 57. Půhoný (Tesařík) – 56. Vitek (Herman)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Rozum (Vajner) – Holík ("C"), Novotný, Sedlák, Gewiese, Tesařík, Starý, Navrátil – Staněk, Moskal, Plášek ("A") – Brunec, Hulva("A"), Žálčík – Skoumal, Půhoný, Červenka – Langr
    HK Opava: Šafránek (Kober) – Vrabel, Galvas – Tichý, Tuma – Mosler, Bednárek – Měch, Herman, Barinka – Vitek, Polok, Vlašánek – Černý, Svoboda, Chalupa

    Rozhodčí: Přikryl – Matěj, Zouhar
    bahis siteleri