Trenčín – Žilina 2:5 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:0 (kon.)
Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
konec
HK Skalica
1:2 (1:1, 0:0, -:-)
HK VITAR Martin
sk Neděle 15.09.2013, 17:00 • ZŠ Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    45:01
    Martin dal gól!
    Skalica nevyužila predošlú presilovku a nedarilo sa jej ani teraz pri vylúčení martinského kapitána. JAROSLAV MARKOVIČ sa dokázal oslobodiť a strelou z ľavej strany namieril do korčule domáceho hráča od ktorého sa puk odráža za chrbát Lipovského. Bez asistencie.
     
    07:45
    Martin dal gól!
    Pár sekúnd po vyhratom buly hostia rozložili obranu v ich obrannom pásme. Prihrávky medzi pravou a ľavou stranou, vzápätí zakončenie od modrej v podaní LUKÁŠA MATEJKU končí za chrbátom skalického brankára. Asistencia: Peter Galamboš.
     
    02:22
    Skalica dala gól!
    Prebehlo pár minút a stav stretnutia sa nám mení. Skalica sa v úvode stretnutia bránila, ale tentokrát sa dostala do útočného pásma, kde najskôr na pravej strane Miroslav Lažo naznačil strelu, ale prihral na voľného DÁVIDA STIELERA, ktorý sa pred bránou nemýlil. Asistencia: Miro Lažo.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 3. Stieler (Lažo) – 8. Matejka (Galamboš), 46. Markovič


    HK Skalica: Lipovský – Školiak, Lažo, Vyrúbalík, Preisinger, Barák – Stieler, Srnec, Kozák, Obdržálek, Sloboda – Staňo, Kutálek, Šátek, Mráz, Ketner – Mikéska, Romančík, Kuľha, Jankovič.
    HK VITAR Martin: Šúrek – Matejka, Važan, Markovič, Galamboš, Tupý – Themár, Jurášek, Ďatelinka, Beran, Novotný – Šugár, Perniš, Fujerík, Brcko, Imrich.

    Rozhodčí: Baluška – Holienka, Valach
    bahis siteleri