Olomouc – Vsetín 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.) | K. Vary – Letňany 1:7 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Zlín – Přerov 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.09.2013, 10:10 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Ve vyrovnaném a atraktivním derby Vysočiny, které nabídlo zajímavou podívanou, nakonec vítězí Rebelové a za vítězství 3:2 nad Žďárem nad Sázavou si připisují všechny tři body. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. Na shledanou. (12:15:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Hosté se drží stále na dostřel gólmana Marka.
     
    59:45
    Buly po pravici Marka. Hosté to zkouší v šesti hráčích bez gólmana.
     
    59:45
    Gólman Marek odvedl znovu kus velmi dobré práce, když si povyjel kousek ze svého brankoviště k pravé tyčce, kde zachytil odražený puk pod lapačku a přerušil hru. Domácí si berou oddechový čas.
     
    59:40
    Hosté už v plném počtu tlačí v útočném pásmu na pilu.
     
    59:20
    Zblízka zakončoval najíždějící Viktor Michalička, ale nedokázal lépe usměrnit rychle letící puk.
     
    58:52
    Rebelové se nakonec ujali kotouče, jenže jejich útok se rozbil o útočnou modrou čáru, kde byl vystaven žďárský obranný val. Další vyhození k Markově bráně.
     
    58:40
    Hosté už jsou v útočném pásmu.
     
    58:10
    Hosté si při oslabení počínají velmi dobře a kouskují tlak svého soupeře častými vyhozeními. Pomáhá jim v tom především velmi dobrý pohyb.
     
    57:54
    žďárští kotouč vybojovali a podél mantinelu rychle vyhodili až k brodskému brankáři Markovi.
     
    57:41
    Domácí mají puk ve své moci, ale jsou s ním jen u hrazení.
     
    57:20
    Velká komplikace pro Plameny. Karel Geba (ZNS) musel zatáhnout za záchrannou brzdu a protihráče v úniku podrazil.
     
    57:00
    Hosté dokázali získat puk a postupným útokem ho přenést do útočného pásma. Zde ale neuspěli v souboji za bránou a vpřed jedou Rebelové.
     
    56:30
    Mladé Rebely vedoucí branka hodně nakopla. Nyní mají na své straně územní převahu, když drží puk kolem gólmana Loubala. Zatím se jim nepovedlo zakončit.
     
    55:58
    Havlíčkův Brod si zkusil vypomoci nahozením do útočného pásma, ale zde byla u puku za bránou rychleji žďárská obrana, která může rozjet novou útočnou akci.
     
    55:33
    Žďár nad Sázavou pochopitelně neskládá předčasně zbraně a snaží se s nepříznivým stavem něco udělat. Nyní dostal svého soupeře pod tlak a ten vyhodil jen na icing.
     
    54:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro hosty, Rebelové jdou chvíli před koncem do vedení! Po Michalu Němcovi se dostal k puku Lukáš Beran, který z kruhu vypálil těsně vedle, ale po jeho ráně se puk rychle odrazil od zadního mantinelu k VOJTĚCHU VEVERKOVI, který zblízka pohotově uklidil kotouč za Loubalova záda! Asistence: Lukáš Beran, Michal Němec.
     
    54:23
    Michal Němec nedovolil hostům podél mantinelu vyhodit, když zachytil puk a zakončil od modré čáry. Gólman Loubal schoval puk do náruče a přerušil hru.
     
    54:04
    Rebelové sice obrali soupeře o puk, ale nevyšla jim rozehrávka z obranného pásma. Vyhodili puk přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění. Plameny se výborně brání.
     
    53:29
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale rychle byli vykázáni zpět ke své bráně, protože hosté brzy získali puk a vyhodili.
     
    53:09
    Hosté zdrželi hru u hrazení ve středním pásmu, kde předvedli s Rebely dlouhý souboj o puk.
     
    52:35
    Tomáš Havránek (ZNS) – 2 minuty – napadení.
     
    52:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové i podruhé dotahují nejtěsnější manko, stav je 2:2! Po Davidu Michálkovi zakončoval zblízka Jiří Vlach a i když gólman Loubal skvělým zákrokem vyrazil puk, LUKÁŠ BERAN byl ve správný čas na správném místě a zblízka dorazil kotouč do odkryté branky! Asistence: Jiří Vlach, David Michálek.
     
    51:35
    Další důležitý zákrok Davida Matrka, který drží své spoluhráče ve hře o body. Nyní zmařil ránu Matěje Štefky, který vypálil z mezikruží. brodský gólman zasáhl betony.
     
    51:19
    Hostům se nedaří protlačit se přes dobře bruslící Rebely do zakončení.
     
    50:50
    Hosté zůstávají u kotouče a pokračují v obléhání havlíčkobrodské obranné čtveřice a Davida Marka.
     
    50:41
    Upřímně řečeno teď vůbec nechápu, proč rozhodčí Filip Honza nepřerušil hru. Patrik Hrabaň padl soupeři do střely u modré čáry a zůstal ležet na ledě. Hlavní sudí však nechal pokračovat ve hře až do té doby, než hru přerušil svým zákrokem brankář Marek.
     
    50:00
    Tomáš Havránek vypálil z levého křídla, ale brankář Marek měl dobrý výhled, puk vyrazil ke svým spoluhráčům a ty se osvobodili.
     
    49:46
    Domácí ihned po buly získali puk a vyhodili.
     
    49:36
    Havlíčkův Brod si počíná hodně nedisciplinovaně, rozhodčí Filip Honza mu uděluje jeden trest za druhým. Na lavici hanby je vykázán za hákování Jiří Kopic (HBR). Hosté si berou oddechový čas.
     
    49:17
    Brankář Loubal teď musel hasit počínající požár, když se u jeho brány důrazně tlačili domácí hráči k zakončení. Prostor u přední tyčky ale dokázal utěsnit a nepustil puk za svá záda.
     
    48:40
    Michal Macky vyslal od modré čáry nepříjemnou dělovku, jíž brankář Marek vyrazil betonem do prostoru před sebe, kde číhal na dorážku neúspěšně Michal Pochobradský. Následná střela od modré čáry trefila jen jednoho z Rebelů, který vyhodil.
     
    48:32
    S nedovolenými zákroky se nám teď roztrhl pytel, v krátkém časovém sledu usedá na lavici hanby už třetí hráč. Tentokrát fauloval Vojtěch Veverka (HBR), dopustil se podražení.
     
    48:14
    Poměr sil na ledě se na 35 sekund vyrovná, potom začne zkrácená přesilovka Rebelů. Martin Kaut (ZNS) obdržel 2 minuty za hákování.
     
    47:55
    Nakonec vypálil z vrcholu kruhů Vojtěch Veverka, který ale trefil jen prostor u přední tyčky, kde byl připravený k zákroku Matěj Loubal, jenž ukryl puk v náruči a přerušil hru.
     
    47:43
    Rebelové i ve vlastním oslabení drží puk v útočném pásmu a dokonce se pokoušejí něco nebezpečného vymyslet. Žďárská obrana se teď musí mít hodně na pozoru.
     
    47:05
    Gólman Marek zmařil další slibnou šanci hostů. Z mezikruží vypálil Martin Nečas, ale strážce havlíčkobrodského brankoviště byl znovu dobře postavený.
     
    46:49
    Jiří Vlach (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    46:14
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemná chvíle nejen pro celý tým Rebelů, ale hlavně pro brankáře Davida Marka! Opora Rebelů dostala hodně nešťastnou branku, když si volným prostorem sjel k jeho svatyni MICHAL POCHOBRADSKÝ, který z mírného úhlu na levé straně vypálil k přední tyčce nad jeho rameno! Bez asistence.
     
    45:40
    Havlíčkův Brod teď drží puk ve své moci a nechává vydechnout své zadní řady, jež byly v posledních chvílích v permanenci. Nedaří se mu však dobýt útočné pásmo.
     
    45:05
    Hosté se dopustili úmyslného ofsajdu, buly proběhne před brankářem Loubalem.
     
    44:55
    Tomáš Havránek vystřelil z mohutného nápřahu v prostoru pravého kruhu, kde byl úplně sám. Brankář Marek byl ale znovu se svou náručí přesně tam, kde měl být. V prostoru u přední tyčky, kde přerušil hru.
     
    44:35
    Martin Kaut na modré čáře nic složitého nevymýšlel a vyslal tvrdou ránu, jež byla v předbrankové skrumáži ještě mírně tečována. Kotouč proletěl kousek vedle pravé Markovy tyčky!
     
    44:00
    Matěj Štefka se opřel do puku v prostoru pravého kruhu, ale jeho střelu zřejmě ještě stačil přizvednout jeden z protihráčů. Kotouč proletěl vysoko nad horní tyčkou a skončil v rohu pásma.
     
    43:50
    Gólman Marek opět podržel v těžké chvíli svůj tým, když se za přetíženou obranu Rebelů natlačili žďárští útočníci a doráželi na něj z bezprostřední blízkosti.
     
    43:24
    Na modré čáře měl dostatek času seštelovat si svá mířidla Ondřej Trejbal, ale z mohutného nápřahu nasměroval puk jen do středu brány, kde byl se svou náručí připravený David Marek.
     
    43:10
    Hosté drží puk a kombinují v útočném pásmu.
     
    42:53
    Mladé Rebely teď přibrzdilo v rozletu vyloučení. Dvouminutový trest obdržel od Filipa Honzy Jiří Vlach (HBR) za hákování.
     
    42:15
    Havlíčkův Brod předvedl ve třetí třetině několik nebezpečných protiútoků, jež, naštěstí pro hosty, zůstaly nevyužity.
     
    41:40
    Hodně dobrou příležitost měl Slavomír Kadleček, který se ocitl úplně sám před brankářem Loubalem, ale trefil zblízka jen jeho výstroj uprostřed brankoviště!
     
    41:20
    Vojtěch Holenda vybojoval kotouč na modré čáře, obkroužil bránu a zkoušel zakončit k přední tyčce. Neúspěšně, byl zablokován protihráčem.
     
    40:38
    Rebelové se snaží v oslabení zhušťovat střední pásmo, což činí hostům potíže. Gólman Marek zatím může zůstat ve svém brankovišti klidný, žďárští střelci jsou od něj daleko.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hosté mají k dispozici ještě 79 sekund přesilovku 5 na 4.
     
    Prostřední část nabídla slušně zaplněným ochozům v Kotlině zajímavější podívanou, než kterou fanoušci sledovali v úvodní dvacetiminutovce. Oba týmy si vytvořily několik velmi nadějných šancí, ale ty zůstaly nevyužity. Hosté už slavili vedení, ale branky dosáhli kopnutím nohou. Před závěrečným dějstvím, jež začne asi v 11:37, platí v Kotlině stále nerozhodný stav 1:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Ondřej Trejbal vypálil od modré čáry, ale brankář David Marek se chvíli před druhou sirénou zaskočit nenechal a betony kotouč vyrazil. Jeho spoluhráči okamžitě vyhazují.
     
    39:18
    Tomáš Havránek ukořistil kotouč na levé straně a tlačil se do předbrankového prostoru, ale v kruhu byl poslán k zemi. Dvě minuty vyfasoval Jiří Vlach (HBR) za podražení.
     
    38:20
    Jiří Kopic se ocitl v dalších dvou palebných pozicích. Poprvé od modré čáry našel u přední tyčky jen připraveného Matěje Loubala, podruhé mu puk sjel z hole a skončil v rohu pásma.
     
    37:45
    Jiří Kopic vyslal po několika nahrávkách v útočném pásmu pořádnou jedovku od modré čáry, ale brankář Loubal puk vytěsnil pravým betonem do rohu žďárského pásma!
     
    37:29
    Žďár nad Sázavou hrál v příliš mnoho hráčích na ledě. Dvouminutový trest odsedí Martin Kaut (ZNS).
     
    37:10
    V těchto chvílích tlačí více na pilu hosté ze Žďáru nad Sázavou, kteří se dostávají i do velkých příležitostí. Na Davida Marka ale zatím nevyzráli.
     
    36:44
    Ondřej Trejbal prošel brodskou obranou jako nůž máslem zblízka vypálil, ale jen nad horní tyčku. Z kruhu střílel vzápětí Martin Nečas, ale brankář Marek puk dobře viděl a schoval jej ve výstroji!
     
    35:55
    Michal Němec zkusil štěstí od modré čáry, ale trefil jen protihráče před sebou, který mu rychle zaclonil palebný výhled. Rebelové zůstali u puku a prověřili brankáře Loubala střelou ze strany, s níž si opora hostů poradila.
     
    35:15
    Hosté se radovali z vedení, ale jen chvíli. Hlavní sudí Filip Honza branku neuznal kvůli kopnutí nohou!
     
    34:50
    Havlíčkův Brod si pomohl nahozeným pukem. Z rohu pásma přesunul kus černé gumy na modrou čáru, odkud nepřesná rána proletěla daleko od Loubalovy brány. Na druhé straně pálil z pravé strany Martin Nečas, ale vyprášil jen Markův beton.
     
    34:20
    Přesilovka domácích trvala jen několik sekund. Po vhazování vyrovnává počet hráčů na ledě vyloučený Viktor Michalička (HBR), jehož prohřeškem je podražení.
     
    34:14
    Havlíčkův Brod držel hosty znovu pod tlakem a vynutil si faul. Na trestnou lavici usedá ke dvěma minutám za podražení Ondřej Matys (ZNS).
     
    33:18
    Mirek Březina zakončoval zblízka, ale brankář Loubal se roztáhl ve svém brankovišti a puk za svá záda nepustil. Dorážet zkoušel ještě Vojtěch Veverka, ale neúspěšně. Po přerušení hry se pustil do strkanice s jedním z protihráčů, vylučovat se nebude.
     
    33:00
    Další čárku do kolonky úspěšných zákroků si připsal i jeho protějšek David Marek, který zmařil ránu z prostoru pravého kruhu, po čemž přerušil hru.
     
    32:40
    Havlíčkův Brod hodně zlepšil pohyb a nenechává žďárskou defenzivu v čele s gólmanem Loubalem ani na chvíli vydechnout. Z mezikruží pálil Vojtěch Veverka, ale zápěstím přestřelil horní Loubalovu tyčku.
     
    31:50
    Viktor Michalička číhal v příznivém palebném prostoru před brankou na puk, ale ten k němu nakonec nedoputoval. Hrát mohou hosté, kteří zachytili nepřesnou nahrávku.
     
    31:30
    Havlíčkův Brod má stále mírně navrch, když drží puk častěji na svých holích a operuje s ním poblíž brankáře Loubala. Hosté si teď ale počínají v obraně zodpovědně.
     
    30:46
    Lukáš Beran měl dostatek času a prostoru v prostoru pravého kruhu k tomu, aby nebezpečně vypálil. Jeho nepříliš razantní bekhendový projektil ale příliš nebezpečný nebyl, pomalu proletěl vedle vzdálenější tyčky. Rozhodčí potom přerušil hru, na ledě zůstal ležet otřesený Vojtěch Veverka, ale už by měl být v pořádku.
     
    30:15
    Nyní hýří útočnou aktivitou domácí. David Michálek se prosmýkl s pukem z prostoru kruhu až k brance, kde v tísni vypálil. Brankář Loubal byl u přední tyčky připravený a nadvakrát jeho projektil zlikvidoval.
     
    29:42
    Z mezikruží pálil po přesné přihrávce Patrik Hrabaň, ale posla kus černé gumy vysoko nad Loubalovu bránu. Žďárský gólman následně úspěšně zasáhl proti Jiřímu Vlachovi, který po obkroužení brány střílel k přední tyčce.
     
    29:10
    Až teď učinila brodská defenziva přítrž žďárskému útočnému řádění. Podařilo se jí přesunout hru do útočného pásma, kde se o puk vehementně bojuje.
     
    28:40
    Plameny jsou však při chuti a nepolevují ve své útočné aktivitě. Opět si hostující hráči přihrávají v útočném pásmu.
     
    28:08
    Brodští obránci se vracejí pro nahozený puk za svou bránu. I další oslabení zvládla parta z Kotliny na jedničku podtrženou.
     
    27:49
    Nyní se daří domácím držet hru v útočném pásmu a šetřit drahocenné vteřinky z Pilného trestu.
     
    27:10
    Žďárští se teď usídlili na kratší časový úsek u brodské brány, ale nic nebezpečného z toho nebylo. Havlíčkův Brod opět posílá kotouč přes všechny čáry.
     
    26:50
    A nyní se osvobodili dalším dlouhým vyhozením až do Loubalova hájemství u žďárské brány.
     
    26:38
    Plameny v těchto chvílích marně dobývají útočné pásmo, Rebelové se dobře brání.
     
    26:15
    Rebelové dobře zapracovali v rohu svého pásma, kde po souboji u mantinelu získali puk přes celé hřiště vyhodili.
     
    26:00
    Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu a kombinují kolem Markovy brány.
     
    25:56
    Další nepříjemnost pro soubor z Kotliny. Na lavici hanby usedá ke dvěma minutám Josef Pilný (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil krosčekem.
     
    24:55
    Vojtěch Macek zkoušel v předbrankovém prostoru při clonění brankáři Markovi ještě tečovat letící puk od modré čáry, ale neusměrnil jej za Markova záda, Domácí už jsou kompletní.
     
    24:15
    Havlíčkův Brod teď má v obranné fázi obrovské starosti s tím, aby udržel soupeřovy střelce na uzdě. Brankář Marek má stále spoustu práce, jeho spoluhráčům se nedaří vyhodit.
     
    23:48
    Opět výtečný gólman Marek! Útočníci hostů se na něj slétli jako vosy na sladký bonbon, ale maskovaný muž Rebelů zmařil všechny projektily z bezprostřední blízkosti!
     
    23:24
    Rebelové se znovu ubránili, ale kotouč posunuli místo dlouhého vyhození jen do středního pásma.
     
    23:11
    Hosté se při útočné kombinaci dostali s pukem už do středního pásma, a tak se píská jejich postavení mimo hru.
     
    22:56
    David Michálek (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    22:35
    gólman Marek byl teď pod obrovským tlakem! V situaci 2 na 1 nahrál Ondřej Matys Michalu Pochobradskému, který pálil zblízka těsně vedle. Oba aktéři si potom role vyměnili, zblízka střílel nepřesně druhý jmenovaný. Opora Rebelů si pak poradila i se střelou z kruhu!
     
    21:25
    Nakonec pod tlakem nerozehrála dobře, když dlouhé nepřesné nahození skončila za Loubalovou bránou na zakázaném uvolnění. Buly po Markově pravici.
     
    20:48
    Spolehlivě si počínala i havlíčkobrodská obrana, která odrazila soupeřův útok a vybojovala kotouč. S rozehrávkou to má ale přes aktivní žďárské útočníky těžké.
     
    20:12
    Hosté vyhráli úvodní vhazování, ale jejich rozehrávku okamžitě napadlo několik Rebelů, kteří v útočném pásmu získali puk. Byli ale o něj brzy odzbrojeni, kupředu jedou Plameny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    D. Marek (Folvarský) – Lachman, Rubner, Benák, Němec, Kopic (A), Hrabaň – Pilný, Březina, Veverka, Jílek, Kadleček, Petržílek, Holenda, Vlach, Michalička, Beran, Michálek (C), Chymo, Donda.

    SKLH Žďár nad Sázavou:
    Loubal (Neubauer) – Jančařík, P. Marek, Trejbal, Brejcha, Jirčík, Švanda, Jankovský – Nečas, Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Kaut, Nový, Havránek, Matys, Geba, Pochobradský.

    Rozhodčí: Filip Honza – Jaroslav Kuřítko, Arnošt Ryšavý.
     
    Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří se ujali vedení po individuální akci Martina Nečase. Havlíčkův Brod ale dokázal rychle vyrovnat, když pálil přesně do černého Josef Pilný. Před 2. třetinou, jež začne asi v 10:52, platí v Kotlině nerozhodný stav 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:10
    V Kotlině nám probíhá poslední minuta úvodního dějství. Kotouč se zdržuje především v klidném prostoru středního pásma, kde o něj hráči bojují. Nikdo nechce udělat chybu.
     
    18:28
    Nebezpečí i na druhé straně. Rebelové se protlačili těsně před žďárské brankoviště, ale nikdo z nich nedokázal usměrnit kotouč do sítě.
     
    18:06
    Po delší době si musel připsat úspěšný zákrok brankář David Marek, který ukryl ve své náruči polovysokou střelu, jež na něj přiletěla z vrcholu kruhů.
     
    17:44
    Hosté podél pravého mantinelu vedli rychlou a nebezpečnou akci, kterou havlíčkobrodská družina dokázala zastavit a vyhodila na zakázané uvolnění.
     
    16:40
    Žďárští mladíci si vynutili tlak, ale havlíčkobrodská obrana zapracovala spolehlivě a získala ve svém pásmu kotouč. Domácí rychle přenesli hru, nyní už se hraje v území Žďáru nad Sázavou.
     
    15:25
    Havlíčkův Brod má po ubráněních oslabeních o něco více ze hry. Daří se mu více držet kotouč a kombinovat v nebezpečném palebném prostoru. Hosté se teď spíše brání.
     
    15:20
    A málem udeřilo na opačné straně ledového kolbiště! Mladí Rebelové se usadili v útočném pásmu a tvrdá rána z prostoru kruhu zazvonila na žďárskou tyčku!
     
    14:05
    I druhé oslabení přečkali domácí hokejisté bez úhony. Tentokrát zaslouží za svou hru velkou pochvalu, soupeře k ničemu nepustili.
     
    14:45
    Nyní už hosté okupují útočné pásmo a kolem gólmana Marka si vyměňují kotouč.
     
    14:20
    Rebelům se povedlo vybojovat vhazování ve středním pásmu. Plameny se zatím v přesilovce hodně trápí.
     
    13:52
    Nyní se jim daří držet hru daleko od své brány, v níž brankář Marek může zůstat ledově klidný. Jeho spoluhráči šetří cenné vteřinky z Holendova trestu.
     
    13:30
    Domácí rychle sebrali svému soupeři kotouč a podél levého mantinelu vyhazují přes celé hřiště.
     
    13:05
    Havlíčkův Brod špatně vystřídal a hrál v příliš mnoho hráčích na ledě. Trest odpykává Vojtěch Holenda (HBR).
     
    12:46
    Hosté si vytvořili v závěru své početní převahy územní převahu, ale větší šance z toho nebyla. Havlíčkův Brod přečkal těžké chvíle a už je v plném počtu.
     
    12:10
    Žďár nad Sázavou vybojoval zpět útočné pásmo a pokračuje ve svém přesilovkovém obléhání.
     
    11:48
    Až teď se povedlo mladým Rebelům získat puk a rychle vyhodit.
     
    11:40
    Nakonec skončila jejich kombinace nepřesnou střelou, jež letěla vysoko nad Markovu bránu. Plameny ale zůstávají u puku a v útočném pásmu.
     
    11:15
    Hosté mají puk ve své moci a v přesilovkovém postavení si nahrávají.
     
    10:46
    Filip Chymo (HBR) obdržel 2 minuty za podražení.
     
    10:35
    Hlavní rozhodčí má zvednou pravici, bude se vylučovat na havlíčkobrodské straně. Hosté mají ponechanou výhodu.
     
    10:06
    Svěřencům trenérského tandemu Milan Chalupa – Milan Kraučuk to ke zklamání brodských příznivců pořádně zaskřípalo při přechodu do ofenzivní fáze, píská se zakázané uvolnění.
     
    09:40
    Gólman Marek teď hodně pomohl havlíčkobrodské obraně, když se ze svého brankoviště vydal na malý výlet proti nahozenému puku, který mezi kruhy schoval pod lapačkou, a přerušil hru.
     
    19:49
    Havlíčkův Brod byl v přechodu do soupeřova území o něco úspěšnější a několikrát si v blízkosti žďárské branky vyměnil puk, ale po nepřesné nahrávce mohou hrát znovu hosté.
     
    08:24
    Plameny se opět pokusily překvapit havlíčkobrodskou obranu bleskovým výpadem do útočného pásma, ale ani tentokrát se to neobešlo bez postavení mimo hru, jež rozhodčím neuniklo.
     
    08:18
    Po tvrdém souboji v rohu havlíčkobrodského pásma zůstal na ledě ležet žďárský útočník Nečas, který je otřesený a hodně těžko se zvedal z ledu. Naštěstí by měl být ale v pořádku a pokračovat v zápasu.
     
    07:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je brzy vyrovnáno! rebelové se teď v hojném počtu nahrnuli ke žďárské brance, kde Vojtěch Holenda trefil z mírného úhlu na pravé straně pozorného brankáře, ale JOSEF PILNÝ se z následné dorážky už nemýlil! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    06:30
    Havlíčkův Brod je teď po obdržené brance očividně trochu zaskočený, nyní si pomohl dlouhým vyhozením jen na zakázané uvolnění. Bulypřed brankářem Markem.
     
    05:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Rebely, hosté jdou do těsného vedení! Individuální akcí se prezentoval žďárský kanonýr MARTIN NEČAS, který si sjel až do předbrankového prostoru, odkud nedal přesnou střelou brankáři Markovi šanci! Bez asistence.
     
    05:38
    Hráčům zabraňují ve vytvoření příznivější palebné pozice i technické prohřešky. Tentokrát se píská postavení mimo hru Rebelů, které bylo shledáno jako úmyslné. Buly po Markově pravici.
     
    05:00
    Oběma soupeřům se rozhodně nedá upřít snaha vymyslet něco nebezpečného v útočném pásmu. Na ledě ale od úvodního vhazování dominují obě pozorné obrany.
     
    04:28
    Bojovnou chvilku teď útočný výpad hostů, kteří se po zisku kotouče zkusili rychle natlačit do útočného pásma. To se jim sice podařilo, ale neobešlo se to bez postavení mimo hru.
     
    03:10
    Obrázek hry se nemění, oba brankáři spíše jen nezúčastněně sledují dění před sebou, hlavní děj hry se odvíjí hlavně ve středním pásmu a u jeho hrazení.
     
    02:40
    V těchto chvílích sledujeme především tuhý boj o střed pole. Ani jednomu z týmů se teď nedaří na delší dobu získat puk a nastěhovat se do útočného území.
     
    02:00
    Úvodní nápor Plamenů opadl, nyní se dostávají mnohem častěji ke slovu i mladí bojovníci z Kotliny. Soupeřova brankáře ale zatím neprověřili.
     
    01:30
    Rebelové teď vybojovali kus černé gumy a nastěhovali se do útočného pásma, kde byl jeden z útočníků podražen. Rozhodčí však vylučovat i přes protesty diváků nebude.
     
    01:02
    Žďár nad Sázavou má zatím puk ve své moci a pořádně zatápí havlíčkobrodské obraně, která se musí mít v čele s gólmanem Markem neustále na pozoru.
     
    00:36
    Rebelové vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu, ale při rozehrávce přišli o kotouč a brankář Marek musel vytáhnout ze svého arzenálu první úspěšný zákrok, když si poradil se střelou z prostoru levého kruhu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Sestavy přineseme o první přestávce.
     
    Z technických důvodů bude začátek zápasu o několik minut posunut. Čeká se na zápis o utkání. Děkujeme za pochopení.
     
    Žďár nad Sázavou je extraligovým nováčkem, když si místo v nejvyšší soutěži vybojoval v minulé sezoně, kdy dokázal postoupit. Plameny si odbyly úspěšnou premiéru právě v Jihlavě, kde sice prohrávaly po úvodní dvacetiminutovce 1:2, ale v závěrečném dějství soupeře srazily do kolen třemi přesnými zásahy a domů si odvezly vítězství 4:2. Ve druhém kole doma přivítal celek z Vysočiny pražskou Slavii, proti níž od prvního vhazování zápas kontroloval a došel si před skvělou návštěvou pro jasnou výhru 5:1.
     
    Havlíčkův Brod se sice pravidelně pohybuje v dolních patrech tabulky, ale patří mezi extraligové stálice. Mladí Rebelové na úvod předvedli sympatický výkon, když v domácím prostředí statečně vzdorovali Kometě Brno, obhájci mistrovskému titulu, jíž nakonec podlehli 0:2. Chuť si mohli spravit v derby Vysočiny na ledě Jihlavy, ale zde doslova propadli. Dukla měla od začátku jednoznačně navrch a zcela po právu slavila přesvědčivý triumf 5:1.
     
    Hezké nedělní dopoledne, je mou milou povinností vás přivítat u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – SKLH Žďár nad Sázavou, které se odehraje v rámci 3. kola ELIOD extraligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 10:10.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Pilný (Holenda), 53. Beran (Vlach, Michálek), 55. Veverka (Beran, Němec) – 6. Nečas, 47. Pochobradský


    HC Rebel Havlíčkův Brod: D. Marek (Folvarský) – Lachman, Rubner, Benák, Němec, Kopic (A), Hrabaň – Pilný, Březina, Veverka, Jílek, Kadleček, Petržílek, Holenda, Vlach, Michalička, Beran, Michálek (C), Chymo, Donda.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, P. Marek, Trejbal, Brejcha, Jirčík, Švanda, Jankovský – Nečas, Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Kaut, Nový, Havránek, Matys, Geba, Pochobradský.

    Rozhodčí: Filip Honza – Jaroslav Kuřítko, Arnošt Ryšavý.
    bahis siteleri