Olomouc – Vsetín 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.) | K. Vary – Letňany 1:7 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Zlín – Přerov 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 0:0, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 15.09.2013, 10:10 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro hosty, Rebelové jdou chvíli před koncem do vedení! Po Michalu Němcovi se dostal k puku Lukáš Beran, který z kruhu vypálil těsně vedle, ale po jeho ráně se puk rychle odrazil od zadního mantinelu k VOJTĚCHU VEVERKOVI, který zblízka pohotově uklidil kotouč za Loubalova záda! Asistence: Lukáš Beran, Michal Němec.
     
    52:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové i podruhé dotahují nejtěsnější manko, stav je 2:2! Po Davidu Michálkovi zakončoval zblízka Jiří Vlach a i když gólman Loubal skvělým zákrokem vyrazil puk, LUKÁŠ BERAN byl ve správný čas na správném místě a zblízka dorazil kotouč do odkryté branky! Asistence: Jiří Vlach, David Michálek.
     
    46:14
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je nepříjemná chvíle nejen pro celý tým Rebelů, ale hlavně pro brankáře Davida Marka! Opora Rebelů dostala hodně nešťastnou branku, když si volným prostorem sjel k jeho svatyni MICHAL POCHOBRADSKÝ, který z mírného úhlu na levé straně vypálil k přední tyčce nad jeho rameno! Bez asistence.
     
    07:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je brzy vyrovnáno! rebelové se teď v hojném počtu nahrnuli ke žďárské brance, kde Vojtěch Holenda trefil z mírného úhlu na pravé straně pozorného brankáře, ale JOSEF PILNÝ se z následné dorážky už nemýlil! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    05:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Rebely, hosté jdou do těsného vedení! Individuální akcí se prezentoval žďárský kanonýr MARTIN NEČAS, který si sjel až do předbrankového prostoru, odkud nedal přesnou střelou brankáři Markovi šanci! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Pilný (Holenda), 53. Beran (Vlach, Michálek), 55. Veverka (Beran, Němec) – 6. Nečas, 47. Pochobradský


    HC Rebel Havlíčkův Brod: D. Marek (Folvarský) – Lachman, Rubner, Benák, Němec, Kopic (A), Hrabaň – Pilný, Březina, Veverka, Jílek, Kadleček, Petržílek, Holenda, Vlach, Michalička, Beran, Michálek (C), Chymo, Donda.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Loubal (Neubauer) – Jančařík, P. Marek, Trejbal, Brejcha, Jirčík, Švanda, Jankovský – Nečas, Srnský, Macek, Štefka, Zahradník, Macky, Kaut, Nový, Havránek, Matys, Geba, Pochobradský.

    Rozhodčí: Filip Honza – Jaroslav Kuřítko, Arnošt Ryšavý.
    bahis siteleri