Magnitogorsk – Novokuzněck 3:1 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Nižněkamsk – Vladivostok 6:5 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – Minsk 4:2 (kon.) | Jaroslavl – Doněck 3:4 (po pr.) | Petrohrad – Záhřeb 3:0 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
3:4 (1:1, 2:1, 0:1 – 0:1)
Amur Chabarovsk
Pondělí 16.09.2013, 15:00 • Ufa Arena. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:52
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    JAKUB PETRUŽÁLEK vystřelil svému týmu bod navíc! Amur udeřil v přesilové hře osm vteřin před koncem prodloužení. Český útočník dostal puk od Loginova a zleva propálil Tarkkiho. Asistence: Vladimir Loginov, Arťom Krjukov – 3:4.
     
    58:38
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Amur srovnává na 3:3! Hostující aktivita přinesla ovoce, Tarkki nedosáhl na prudký projektil VLADIMIRA LOGINOVA. Obránce se opřel do puku na modré čáře, brankář měl zakrytý výhled a černou pryž spatřil až v bráně. Asistence: Michail Fisenko, Andrej Stěpanov.
     
    25:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    S góly se v Ufa Aréně roztrhl pytel, domácí protivníkovi opět odskakují. Makarov si připsal už třetí asistenci, když přesným pasem oslovil KIRILLA KOLCOVA. Jeho rána z kruhu prolétla až do sítě. Asistence: Dmitrij Makarov, Brent Sopel – 3:2.
     
    22:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď Amuru! Hosté ztráceli jeden gól pouze necelou minutu, po doklepnutí JANA MURŠAKA už je stav opět nerozhodný. Útočník se jako první vrhl po kotouči a vleže jej z brankoviště dotlačil za čáru. Asistence: Arťom Krjukov – 2:2.
     
    21:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Makarov se vydal s pukem za branku, počkal si na pohyb DENISE CHLYSTOVA, jemuž vzápětí adresoval přesnou přihrávku do mezikruží. Střelec už trefil přesně. Asistence: Dmitrij Makarov, Nikita Filatov – 1:1.
     
    10:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    TEMMU HARTIKAINEN vyrovnává na 1:1. Makarov ho oslovil přesnou přihrávkou a Hartikainen měl na levé straně hodně prostoru. Zakončil však se štěstím, jelikož v momentě střely podklouzl. I v pádu ale poslal puk přesně do horní poloviny branky: Asistence: Dmitrij Makarov, Nikita Filatov.
     
    04:36
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    JAKUB PETRUŽÁLEK posílá svůj celek do vedení! Český útočník se dostal do samostatného úniku a od poloviny hřiště pelášil sám na Tarkkiho. Uspěl zakončením po ledě, Amur udeřil z první šance. Bez asistence.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 11. Hartikainen (Makarov, Filatov), 22. Chlystov (Makarov, Filatov), 26. Kolcov (Makarov, Sopel) – 5. Petružálek, 23. Muršak (Krjukov), 59. Loginov (Fisenko, Stěpanov), 65. Petružálek (Loginov, Krjukov)


    Salavat Julajev Ufa: Tarkki (Vasilevskij) – Zubarev, Proškin, Grišin, Sopel, Kolcov, Babčuk, Isangulov, Gurkin – Růžička, Chlystov, Zinovjev – Makarov, Filatov, Hartikainen – Pihlström, Dubrovskij, Kajgorodov – Gluchov, Slepyšev, Pankov.
    Amur Chabarovsk: Järvinen (Jerjomin) – Reese, Bykov, Sedunov, Loginov, Ježov, Bilalov, Těrjajev – Korotkov, Junkov, Petružálek – Muršak, Orlov, Krjukov – Fisenko, Tarasov, Lugin – Šiškanov, Stěpanov, Smurov.
    bahis siteleri