Magnitogorsk – Novokuzněck 3:1 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Nižněkamsk – Vladivostok 6:5 (2:1 po s.n.)
Čerepovec – Minsk 4:2 (kon.) | Jaroslavl – Doněck 3:4 (po pr.) | Petrohrad – Záhřeb 3:0 (kon.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:1)
HC Donbass Doněck
Pondělí 16.09.2013, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:49
    Doněck právě vstřelil branku!
    Tak nakonec přece jen šťastný konec pro hosty, když o jejich výhře rozhoduje v prodloužení po další nepozornosti v obraně Lokomotivu GENNADIJ RAZIN. Asistence: Jevgenij Dadonov.
     
    57:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno, tak to jsou věci. Z jasného utkání je najednou drama! Další ránu z osy hřiště předvedl znovu ALEXEJ VASILJEV a během dvou minut je to 3:3. Asistence: Ilja Gorochov a Anton But.
     
    55:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A domácí nabídnutou šanci využívají. Po přihrávce napříč pásmem napálil puk do branky ALEXEJ VASILJEV. Leighton si na puk sáhl, ale jeho cestě do klece už nezabránil. Asistence: Ilja Gorochov.
     
    52:12
    Doněck právě vstřelil branku!
    Rána pro domácí ve chvíli, kdy byli lepším týmem. Skákavou Kolářovu střelu z uctivé vzdálenosti Sandorf nedokázal chytit, pouze jí vyrazil a nikým nehlídaný dojíždějící JEVGENIJ DADONOV doklepl puk do branky. Asistence: Jan Kolář.
     
    36:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jaroslavl ale reaguje kontaktním gólem. Po zmatcích před Leightonem nejprve střílel Apalkov neúspěšně, jenže puk si dojel Galimov, objel branku, naservíroval mu jej před branku a DANIIL APALKOV dává na 1:2. Asistence: Emil Galimov.
     
    35:04
    Doněck právě vstřelil branku!
    Další nepozornost v obraně stojí Jaroslavl hodně draho. Role se obrátily a na přihrávku zpoza branky si mezi obránce sjel a z první OLEG PIGANOVIČ nedal Sanfordovi šanci. Asistence: Randy Robitaille a Oskars Bartulis.
     
    32:42
    Doněck právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro domácí. Prakticky z ničeho jde Donbass do vedení, když se na modré čáře dostal k zakončení OSKARS BARTULIS a jeho střela švihem skončila v levém horním rohu branky. Sanford nic neviděl. Asistence: Oleg Piganovič.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 37. Apalkov (Galimov), 56. Vasiljev (Gorochov), 58. Vasiljev (Gorochov, But) – 33. Bartulis (Piganovič), 36. Piganovič (Robitaille, Bartulis), 53. Dadonov (Kolář), 64. Razin (Dadonov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Vasiljev, Gorochov, Holos, Kronwall, Višněvskij, Jakovlev, Pašnin – But, Plotnikov, Averin – Dixon, Redlihs, Ullström – Černikov, Petrov, Romancev – Apalkov, Galimov, Kručinin – Kartajev
    HC Donbass Doněck: Leighton (Ševčuk) – Wilson, Podhradský, Bartulis, Piganovič, Kolář, Razin, Silnickij – Nedorost, Jakucenja, Dadonov – Robittaile, Kašpar, Laine – Wirtanen, Klitčenko, Blagoj – Běluchin, Varlamov, Šalimov

    Rozhodčí: Gofman, Romasko – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 9000