Skalica – Trenčín 6:1 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Košice – Nitra 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 20.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Popradský gólostroj pokračoval aj v úvode tretej tretiny, keď najskôr v 42. minúte skóroval počas presilovej hry popradský kapitán Arné Kroták a následne v 57. minúte zvyšoval už na 4:1 Adam Lapšanský, ktorý si v samostatnom úniku vychutnal bezmocného gólmana Šúreka. V 59. minúte dokázali skórovať aj Martinčania, no gól Andreja Novotného bol už poslednou gólovou bodkou zápasu.

    Popradčania si do tabuľky pripisujú prvé tri body a podarilo sa im prerušiť sériu martinských výhier.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:12:42)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Z hranice ľavého kruhu ešte tvrdo pálil Tomáš Sýkora, no jeho delovka napokon skončila len tesne mimo martinskej brány. Gólman Šúrek teda zasahovať nemusel.
     
    59:10
    Dvojica domácich útočníkov Drábek – Sýkora sa dostali do útoku, no napokon nedokázali trafiť priestor martinskej brány. Gólman Šúrek teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    58:26
    Opäť je tu presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Cíger.
     
    58:02
    Martin dal gól!
    Martinčania sa vo vyrovnanej hre štyroch na štyroch dostali do prečíslenia a skórujú! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Themára sa k puku v medzikruží dostal ANDREJ NOVOTNÝ, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Themár a Michal Beran.
     
    57:31
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    57:20
    Jaroslav Jabrocký tvrdo pálil z ťažkého uhla na ľavej strane, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná výstrojou gólmana Šúreka. Následne sa Martinčania dostávajú do útoku.
     
    56:33
    Popradskí hokejisti si opäť zahrajú v početnej výhode. Michal Važan obdžal dvojminútový trest za faul lakťom a desaťminútový osobný trest za nešportové správanie.
     
    56:23
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti využili poriadne zaváhanie v martinskej defenzíve a dokázali vsietiť ďalší gól! Po fantastickej prienikovej prihrávke zo stredného pásma od Krotáka sa k puku dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý smeroval osamotený na gólmana Šúreka a následne vymietol pavučinku v pravom hornom rohu jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Arné Kroták a Samuel Mlynarovič.
     
    55:42
    Adam Nagy preveril gólmana Šúreka strelou z ľavého kruhu, no napokon trafil len jeho dobre osadenú výstroj. Následne sa Martinčania snažia zaútočiť.
     
    55:12
    Martinskí hokejisti puk vyhodili cez všetky čiary, no len za cenu zakázaného uvoľnenia. Po krátkej chvíli sa bude vhadzovať naľavo od gólmana Šúreka.
     
    54:56
    Hosťujúci Martinčania sú pri puku pred vlastnou bránou a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Popradčania sa bránia naozaj skvele.
     
    54:20
    Po peknej prihrávke od McNamaru spoza martinskej brány sa k zakončeniu na hranici ľavého kruhu dostal Sýkora, no jeho projektil napokon len tesne minul hosťujúcu svätyňu.
     
    53:56
    Hostia sa snažili dostať k puku v strednom pásme, no napokon sa im to nepodarlo. Popradčania si však následne nerozumeli a od puku ich odstavili martinskí obrancovia.
     
    53:28
    Z pravej strany nahadzoval puk na martinskú bránu domáci Gápa, no pozorný gólman Šúrek napokon bol v strehu a puk zachytil vo svojej pozornej lapačke.
     
    52:43
    Šúrek si na svoje konto pripisuje ďalší skvel zákrok, keď sa po dobrej prihrávke od Jabrockého dostal k zakončeniu z medzikružia Drábek, no martinský gólman napokon puk vyrazil do bezpečia svojou výstrojou!
     
    52:21
    Popradčania sa dostali do skvelého prečíslenia, no napokon nedokázali prekonať gólmana Šúreka! Tomáš Sýkora si potiahol puk cez ľavé krídlo a následne zakončoval, no trafil len výstroj gólmana Šúreka!
     
    51:57
    Martinčania sa v týchto chvíľach zápasu snažia ešte niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Popradský forčeking spolu s defenzívou sú príkladné a nedávajú hosťom veľa šancí.
     
    51:24
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, po ktorom vyrazil puk na ochrannú sieť. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.

    Branky a nahrávky: 22. Jabrocký (Sýkora, Drábek), 27. Lapšanský (McNamara, Kroták), 42. Kroták (Suchý, Lapšanský), 57. Lapšanský (Kroták, Mlynarovič) – 10. Themár (Beran, Ďatelinka), 59. Novotný (Themár, Beran)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Fabian, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Kurali, D. Brejčák, Gaborčík, Šterbák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, Takáč, M. Nagy – Belluš, Gápa, Schneider.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Dzubina) – Brcko, Matejka, Ďatelinka, Novotný ("A"), Tupý, Imrich, Fillo, Pacalaj – Važan, Galamboš, Markovič ("A") – Cíger, Beran ("C"), Themár – Pokrivčák, Fujerík, Murček – Jurášek, Dírer, Perniš.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Martin Jobbágy, Vladimír Smerek

    Diváci: 819
    bahis siteleri