Skalica – Trenčín 6:1 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Piešťany – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Košice – Nitra 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 20.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:02
    Martin dal gól!
    Martinčania sa vo vyrovnanej hre štyroch na štyroch dostali do prečíslenia a skórujú! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Themára sa k puku v medzikruží dostal ANDREJ NOVOTNÝ, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Andrej Themár a Michal Beran.
     
    56:23
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti využili poriadne zaváhanie v martinskej defenzíve a dokázali vsietiť ďalší gól! Po fantastickej prienikovej prihrávke zo stredného pásma od Krotáka sa k puku dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý smeroval osamotený na gólmana Šúreka a následne vymietol pavučinku v pravom hornom rohu jeho brány. Asistencie si pripisujú hráči Arné Kroták a Samuel Mlynarovič.
     
    41:03
    Poprad dal gól!
    Popradčania využili presilovú hru a dostávajú sa do vedenia po skvelej finte domáceho kapitána ARNĚHO KROTÁKA! Ten obdržal dobrú prihrávku od Suchého na pravom kruhu, následne naznačil prihrávku, čím zmiatol gólmana Šúreka a napokon puk umiestnil do odkrytej časti martinskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Radoslav Suchý a Adam Lapšanský.
     
    26:28
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti poriadne potrápili martinskú defenzívu! Najskôr z pravej strany zakončoval Kroták, no jeden z martinských obrancov jeho odrazený puk zachytil a chcel ho vyhodiť. Následne sa však k puku dostal McNamara, ktorý tvrdo pálil od modrej. Gólman Šúrek síce puk zblokoval, no ADAM LAPŠANSKÝ ho dokázal doraziť do martinskej brány. Asistencie si pripisujú hráči Jack McNamara a Arné Kroták.
     
    21:15
    Poprad dal gól!
    Popradčania napokon dokázali odpovedať! Po skvelej prihrávke spoza martinskej brány od Sýkoru sa k puku na hranici pravého kruhu dostal JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý bol nebránený a trafil odkrytý priestor martinskej svätyne, keďže gólman Šúrek sa už nestihol presunúť. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Jakub Drábek.
     
    09:16
    Martin dal gól!
    Popradčania predviedli poriadne zaváhanie vo svojej defenzíve a následne sa do úniku po skvelej prienikovej prihrávke od Berana dostal ANDREJ THEMÁR! Ten prevzal puk na pravej strane, nakorčuľoval si do medzikružia a v samostatnom nájazde vymietol pavučinku medzi Sidorovými betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Michal Beran Ivan Ďatelinka.

    Branky a nahrávky: 22. Jabrocký (Sýkora, Drábek), 27. Lapšanský (McNamara, Kroták), 42. Kroták (Suchý, Lapšanský), 57. Lapšanský (Kroták, Mlynarovič) – 10. Themár (Beran, Ďatelinka), 59. Novotný (Themár, Beran)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Fabian, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Kurali, D. Brejčák, Gaborčík, Šterbák – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, Takáč, M. Nagy – Belluš, Gápa, Schneider.
    HK VITAR Martin: Šúrek (Dzubina) – Brcko, Matejka, Ďatelinka, Novotný ("A"), Tupý, Imrich, Fillo, Pacalaj – Važan, Galamboš, Markovič ("A") – Cíger, Beran ("C"), Themár – Pokrivčák, Fujerík, Murček – Jurášek, Dírer, Perniš.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Martin Jobbágy, Vladimír Smerek

    Diváci: 819
    bahis siteleri