Real Sociedad – Malaga 0:0 (kon.) | Almería – Levante 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 0:4 (kon.)
Valladolid – Atlético 0:2 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:0 (0:0)
Malaga CF
Sobota 21.09.2013, 16:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Mějte se fajn, onlajny z Primera División budou i nadále pokračovat, tudíž nám zachovejte přízeň. (17:52:27)
     
    Zápas končí spravedlivou remízou. Po sedmdesát minut hry jsme viděli poměrně nezáživnou podívanou, které navíc scházely góly. V závěru se však na obou stranách začaly dít zajímavé věci a nakonec jsme mohli branek vidět hned několik. Nemohoucnost v koncovce ale zápasu nakonec dominovala a tak se zrodila bezbranková remíza. Pro oba týmy bude asi drobným zklamáním.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Centr Prieta v úplně posledních okamžicích zápasu našel Seferoviće. Ten však v záklonu hlavičkoval hodně mimo branky Caballera.
     
    90+2
    Griezmann se hodně nenápadně přibližoval k pokutovému území, centr však ze vzduchu stáhl Caballero. Zbývají poslední vteřiny.
     
    90+1
    Sánchezovi pískán útočný faul, hra se stěhuje před Caballera. Zřejmě poslední nápor domácího celku.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Camacho ztratil před pokutovým územím soupeře míč a oapčným směrem se rázem valila na Brava pořádná lavina. Přečíslení zakončil Morales hezkou přízemní střelou, kterou však gólman domácích nadvakrát zkrotil.
     
    89
    Neuspěl ani Santa Cruz proti Bravovi. Ten si pokryl míč tělem a bude vykopávat od branky.
     
    88
    Centr Carlose Martíneze byl vzápětí hodně nepřesný a brankář Caballero dráhu letu míče pouze zkontroloval. Zápas i přes zajímavé okamžiky v posledních minutách spěje k bezbrankové remíze.
     
    87
    Pro San Sebastian se rodil další zajímavý brejk. Jenže Seferović poslal k nohám Zurutuzy tristní přihrávku. Akci tím pohřbil.
     
    85
    Se šancemi, či alespoň zajímavými okamžiky, se nyní roztrhl pytel. A to doslova. Krásný centr Prieta z hranice pokutového území našel hlavu Griezmanna, který ve velké rychlosti mířil těsně mimo. Podle všeho ale přece jen stál v ofsajdu. Jinak bychom si poznamenali další velmi slušnou možnost ke skórování.
     
    84
    Ještě jedno střídání přichystal kouč Málagy Schuster. Portilla vyměnil v sestavě oranžových Camacho.
     
    83
    Z následného rohového kopu zkoušel zakončovat opět nezadržitelný Santa Cruz, nicméně ani tentokrát mu nebylo přáno.
     
    82
    Další pohledná akce Málagy. Portillo dostal ve vzdálenosti pětadvaceti metrů od braky Brava čas i prostor ke střele, tu si ale rozmyslel a nabil do možná ještě lepší pozice Santa Cruzovi, ten však trefil jen boční síť.
     
    81
    Je velice sympatické, že za vítězstvím jdou oba týmy. Bezbranková remíza totiž ani pro jednoho mnoho neřeší. Akce se střídají na obou stranách, nadějná přečíslení však nejsou řešena vždy úplně přesně.
     
    80
    Na opačném konci hřiště hledal Griezmannův centr nabíhajícího Prieta, který si ovšem ještě před pokusem o zakončení pomohl faulem.
     
    80
    No místy visí úvodní branka zápasu doslova na vlásku. Santa Cruz každopádně výrazně oživil útok hostujícího celku, opět se totiž zjevil v nadějné pozici. Po centru Antunese šel do souboje s Bravem, ale prohrál ho. Balon se odrazil od jeho hlavy vedle brány.

    Radek Barkman

    Branky:

    Karty:   19. I. Martínez (RSC), 46. Pardo (RSC) – 48. Angeleri (MLG), 51. Tissone (MLG), 73. Sergio Sánchez (MLG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Ángel, I. Martínez, M. González, C. Martínez – Prieto, Bergara, Pardo (66. Zurutuza), G. Castro (67. Griezmann) – Vela, Agirretxe (76. Seferović).
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Cadamuro, Ros, Zurutuza, Griezmann, Seferović.

    Malaga CF: Caballero – Gámez, Antunes, Angeleri, Sergio Sánchez – Portillo (84. Camacho), Tissone, Duda, Eliseu (56. Morales) – Darder, El Hamdaoui (68. Santa Cruz).
    Náhradníci: Kameni – Chen, Camacho, Anderson, Morales, Santa Cruz, Pawlowski.

    Diváci: 25 265
    bahis siteleri