Znojmo – Villach 5:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:3 (2:0, 3:0, 0:3)
EC Villach SV
Pátek 27.09.2013, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:16
    Villach právě vstřelil branku!
    Hosté darovanou přesilovku ihned využívají a Orlům se pracný náskok pomalu zkracuje. Peintner pálil od modré, Hovi vyrazil puk jen na pravou stranu, kde číhal nehlídaný DEREK RYAN a zcela jednoduše uklidil puk do odkryté svatyně.
    Asistence: Markus Peintner.
     
    52:46
    Villach právě vstřelil branku!
    Znojmo si zbytečně komplikuje výborně rozehrané utkání a soupeři doslova daruje další gól. Alagic zavezl puk do útočného pásma, obránci jej vypíchli jen k dojíždějícímu DEREKU RYANOVI, který přesně zamířil pod horní tyč, kam neměl Hovi šanci dosáhnout.
    Asistence: Adis Alagic a Patrick Platzer.
     
    50:43
    Villach právě vstřelil branku!
    Hostům se nakonec daří skórovat a Hovi si tak při svém premiérovém startu za Orly nulu nepřipíše. Po přihrávce Steinera pálil bez přípravy MARKUS PEINTNER a puk poslal pod vyrážečku brankáře Znojma. Kotouč se ještě otřel o pravou tyč a zapadl do branky, Hovi toho příliš neviděl.
    Asistence: Kevin Steiner.
     
    35:25
    Orli právě vstřelili branku!
    Havlík našel zpoza branky hezky najetého a hlavně připravného DAVIDA BARTOŠE, ten dostal přesnou přihrávku, udělal pohyb a poté poslal kotouč nad rameno hostujícího gólmana.
    Asistence: Adam Havlík.
     
    26:09
    Orli právě vstřelili branku!
    Když už nemůže ONDŘEJ FIALA, pomohou hráči soupeře. Znojemský hráč u levé tyčky hostující branky poslal puk před ni a kotouč si do odkryté svatyně srazil jeden z hostujících hokejistů, vlastní gól, který je připsán znojemskému hráči, který se puku dotkl jako poslední.
    Asistence: Patrik Novák a Aleksandar Magovac.
     
    21:25
    Orli právě vstřelili branku!
    RICHARD JARŮŠEK vypíchl puk hostujícímu hráči, poté se vydal na branku a i když mu na levé straně najížděl spoluhráč, rozhodl se zakončit sám. Loňský nejproduktivnější hráč Znojma se trefil krásně pod horní tyč.
    Bez asistence.
     
    12:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Po velké nevyužité šanci Znojma pokračovala akce dál, puk se nakonec dostal k volnému ADAMU HAVLÍKOVI, který stál před odkrytou bránou, neboť brankář hostů v tu chvíli ležel na zemi a oproti svému spoluhráči Fialovi se nemýlil.
    Asistence: David Bartoš a Lubomír Štach.
     
    08:15
    Orli právě vstřelili branku!
    A střílí gól ve vlastním oslabení. JAN LATTNER využil obrovské chyby v rozehrávce soupeře, poté jel sám na brankáře a trefil se krásně nad jeho vyrážečku.
    Bez asistence.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 9. Lattner, 13. Havlík (Bartoš, Štach), 22. Jarůšek, 27. Fiala (Novák, Magovac), 36. Bartoš (Havlík) – 51. Peintner (Steiner), 53. Ryan (Alagic, Platzer), 56. Ryan (Peintner)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Sova, Bořuta, Horák, Pavlikovský, Thomas, Štach, Magovac, Müller – Beroun, Šeda, Beránek – Lattner, Pucher, Jarůšek – Podešva, Bartoš, Havlík – Procházka, Fiala, Novák.
    EC Villach SV: Lamoureux (Höneckl) – Unterluggauer, Steiner, Brunner, Bacher, Altmann, Pretnar, Loibnegger – Peintner, Ryan, Hughes – Platzer, Rauchenwald, Petrik – Fraser, McBride, Nageler – Alagic.

    Rozhodčí: Dremelj, Trilar – Johnstone, Smeibidlo

    Diváci: 2256
    bahis siteleri