HK Riga – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HK Riga
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Zimní stadion "Inbox.lv", kap. 2000 • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to v tuto chvíli vše a v pondělí opět u online přenosu z MHL nashledanou! (18:16:56)
     
    Třetí třetina nabídla zajímavou podívanou, hosté nejprve dokázali dvěma góly v rozmezí tří minut otočit skóre ve svůj prospěch, domácím ale stačila poloviční doba na to, aby si vzali ztracené vedení zpět. Riga si tak připisuje do tabulky další 3 body a upevňuje si tak druhou pozici v severozápadní divizi. Energetici budou o další body bojovat již v pondělí na ledě petrohradského Dinama a my budeme opět u toho!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Šest vteřin před koncem to ještě karlovarští zkusí se šesti hráči v poli bez brankáře!
     
    56:00
    Tak ještě čtyři minuty zbývají do konce normální hrací doby, dokáží hosté ještě zabojovat a vynutit si alespoň prodloužení?
     
    54:37
    Hosté ale dobré možnosti nedokázali využít a konec třetí třetiny se opět o něco přiblížil
     
    52:37
    Trenér Mariška bude spřádat taktické pokyny při oddechovém čase!
     
    52:37
    Vary mají velkou šanci srovnat v přesilové hře, neboť souběžně jsou vyloučeni domácí Rodrigo Abols za krosček a Karlis Ozolinš za sekání. Dvě minuty přesilové hry pěti proti třem!
     
    48:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Souhra prvního útoku domácích přináší třetí gól v hostující síti, na konci kombinace byl RUDOLFS MASLOVSKIS! Asistence: Rustam Begov, Nikolaj Jelisejev.
     
    46:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Ale i domácí si v tuto chvíli vybrali lepší chvilku a dokázali početní výhodu využít, autorem branky je RUDOLFS MASLOVSKIS! Asistence: Rustam Begov.
     
    46:15
    Ale vylučuje se dál, tentokrát na straně Karlových Varů, potrestaným hráčem je David Gríger (KVA), dvě minuty za hákování.
     
    44:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Skvělý vstup energetiků do třetí třetiny hry umocňuje gól v další početní výhodě, jenž má na svědomí TOMÁŠ KVAPIL! Asistence: Daniel Vachutka.
     
    44:17
    Všechny předešlé uložené tresty sice už skončily, hosté ale budou opět hrát přesilovou hru, za hákování vyloučen Arturs Ševčenko (HRI).
     
    41:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A netrvalo dlouho a hosté si s výhodnou situací poradili na výbornou. DENIS ŠIMEK si připisuje na své konto premiérovou branku v Mládežnické hokejové lize, ale především, vyrovnává stav zápasu! Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    40:58
    Nikolaj Jelisejev (HRI) vyloučen za nedovolené bránění, což znamená přesilovku pro Energii v poměru 4 na 3 po dobu 62 vteřin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině se domácí dostávají do vedení zásluhou Nikolaje Jelisejeva, který krátce po polovině zápasu dokázal dostat puk do karlovarské branky. Krom jednoho gólu jsme také viděli mnoho vyloučených na obou stranách. Zda dokáží hosté vyrovnat stav utkání či domácí dovedou utkání do vítězného konce, sledujte opět přibližně v 17:38!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Společně se sirénou ještě další tresty, Tomáš Harkabus (KVA) i Oskars Batnja (KVA) dostávají po dvou minutách za hrubost.
     
    38:11
    Hra ve sníženém počtu hráčů ale nic zvláštního nepřinesla, oba týmy jsou kompletní.
     
    36:11
    Plné ruce práce má dnes hlavní rozhodčí Petuchov. Vzájemné vyloučení opět znamená hru ve čtyřech, za domácí potrestán Richards Rosinskis (HRI) za hrubost a ze strany hostujícího celku Tomáš Kvapil (KVA) za krosček.
     
    36:01
    Hosté v plném počtu.
     
    34:01
    A může být pro Energii ještě hůř, domácí totiž budou hrát přesilovou hru, Martin Osmík (KVA) to přehnal s důrazem a odpyká si dvě minuty za napadení.
     
    32:22
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí už byli v plném počtu, když se ke kotouči dostal NIKOLAJ JELISEJEV a poslal puk do horního růžku karlovarské branky! Bez asistence.
     
    30:15
    Sotva se domácí Kurmis vrátil na led, vystřídá ho na domácí části trestné lavice jeho spoluhráč Patrik Škuratov (HRI), na vině je hákování.
     
    29:23
    A bude se opět vylučovat, před domácí brankou došlo k menší roztržce a hlavní sudí už uložil tresty. Domácí Richards Rosinskis (HRI) a hostující Tomáš Harkabus (KVA) inkasují po dvou minutách za hrubost. I nadále pokračuje karlovarská přesilová hra pěti proti čtyřem.
     
    29:22
    Hosté se zatím nedokáží prosadit přes domácí obranný val, stále však mají k dobru necelou minutu z přesilové hry..
     
    28:08
    Edgars Kurmis (HRI) a dvě minuty za vysokou hůl, což znamená možnost pro energetiky otevřít skóre dnešního utkání v početní výhodě.
     
    25:44
    Domácí však tuto příležitost nedokázali využít a poté, co se vrací do hry potrestaný hráč hostí, pokračují oba týmy v plném počtu.
     
    24:02
    Batnja i Dvořák jsou zpátky na ledě, pokračuje klasická přesilová hra domácího týmu.
     
    23:44
    Hosté špatně střídali a budou za to potrestáni menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Hráči lotyšského týmu budou mít k dispozici osmnáct vteřin přesilové hry 4 na 3.
     
    22:02
    Ale nakonec je vše jinak, sednout si půjde na druhé straně i Tomáš Dvořák (KVA), rovněž dostává menší trest za hrubost. Bude se tak hrát se čtyřmi hráči v poli na každé straně.
     
    22:02
    Trest na domácí straně, za hrubost vyloučen Oskars Batnja (HRI), dvě minuty přesilové hry pro karlovarské juniory.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:03
    I domácí ale svoje vyloučení obstáli bez úhony.
     
    16:46
    Škvor je zpátky na ledě a hosté jsou kompletní.
     
    16:03
    Stejným přestupkem jako hostující Škvor se provinil i hráč Rigy Rodrigo Abols (HRI), což znamená že týmy budou hrát 41 s ve čtyřech a poté začne zkrácené přesilovka Energie.
     
    14:46
    Výhodu jednoho muže v poli budou mít teď domácí hokejisté. Vyloučen byl Jan Škvor (KVA) za hákování.
     
    12:46
    První početní převaha karlovarských ale zůstala nevyužita a domácí hrají v plném počtu.
     
    10:46
    Chvíli po polovině první třetiny budou mít hosté k dispozici první přesilovou hru, vyloučen domácí Edmunds Augstkalns (HRI) za podražení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Rosinskis, Lipsbergs – Augstkalns, Škuratov – Nejmanis, Jaks – Begov, Jelisejev, Maslovskis – Kurmis, Abols, Ozolinš – Kondrats, Batnja, Sarkanis – Ševčenko, Krijevinš, Opulskis – Galocha.

    Hl. trenér: Leonids Tambijevs.

    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Škvor – Kečkeš, Dvořák – Šimek, Troška – Adam, Šafář – Bezúch, Vrána, Vachutka – Harkabus, Gríger, Kohout – Beránek, Táborský, Gorčík – Hroch, Osmík.

    Hl. trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Petuchov – Kupčus, Jakovlev.
     
    Vzájemné zápasy – sezona 2012/13

    20.10.2012 Riga – Energie 3:2
    21.10.2012 Riga – Energie 0:1
    08.01.2013 Energie – Riga 1:2sn
    09.01.2013 Energie – Riga 3:5
     
    Juniorský tým Rigy pod vedením kouče Leonidse Tambijevse vstoupil do nového ročníku v dobré formě, po sedmi zápasech mají hráči z lotyšského hlavního města na kontě již 15 bodů, což jim stačí na druhou příčku v severozápadní divizi západní konference. Domácí se mohou především spolehnout na sehraný první útok Jelisejev – Siksins – Maslovskis, který dohromady posbíral již 21 bodů a každý z hráčů této formace si tak drží dobrý průměr jednoho bodu na utkání.

    Poslední zápasy

    RA Moskva – Riga 3:4sn
    Riga – Atlant 2:0
    Riga – Voskresensk 4:1

    Nejproduktivnější hráči

    Nikolaj Jelisejev 7b (5+2)
    Andris Siksins 7b (2+5)
    Rudolfs Maslovskis 7b (2+5)
     
    Karlovarští junioři vstoupili do své druhé sezóny v této prestižní soutěži se značně obměněným kádrem. V týmu nefigurují loňští tahouni v čele s rekordmanem MHL v počtu vychytaných nul, brankářem Vladislavem Habalem, jenž se přesunul do karlovarského Áčka. Podobný osud potkal i další jeho spoluhráče, Schussera, Kverku a jiné lídry loňského celku. Pozměněný kádr pod vedením nového hlavního kouče Tomáše Marišky se zatím prezentuje střídavými úspěchy, když ze sedmi odehraných zápasů dokázal třikrát zvítězit a celkem posbírat 11 bodů, což průběžně stačí na šestou pozici v centrální divizi západní konference. Tahouny týmu ze západočeských lázní se již pomalu stávají brankář Honzík, obránce Kvapil se Škvorem či slovenský forward Juraj Bezúch.

    Poslední zápasy

    Energie – Stupino 3:2
    Energie – Čechov 2:3sn
    Energie – Dinamo Shinnik 7:1

    Nejproduktivnější hráči

    David Gríger 7b (2+5)
    Juraj Bezúch 6b (3+3)
    Martin Kohout 6b (2+4)
     
    Příjemné sobotní odpoledne všem hokejovým příznivcům při sledování našeho online přenosu ze zápasu 9. kola Mládežnické hokejové ligy, ve kterém přivítá lotyšská Riga tým karlovarské Energie.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 33. Jelisejev, 47. Maslovskis (Begov), 49. Maslovskis (Begov, Jelisejev) – 42. Šimek (Dvořák), 45. Kvapil (Vachutka)


    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Rosinskis, Lipsbergs – Augstkalns, Škuratov – Nejmanis, Jaks – Begov, Jelisejev, Maslovskis – Kurmis, Abols, Ozolinš – Kondrats, Batnja, Sarkanis – Ševčenko, Krijevinš, Opulskis – Galocha.

    Hl. trenér: Leonids Tambijevs.

    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Škvor – Kečkeš, Dvořák – Šimek, Troška – Adam, Šafář – Bezúch, Vrána, Vachutka – Harkabus, Gríger, Kohout – Beránek, Táborský, Gorčík – Hroch, Osmík.

    Hl. trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Petuchov – Kupčus, Jakovlev
    bahis siteleri