HK Riga – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HK Riga
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Zimní stadion "Inbox.lv", kap. 2000 • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:10
    Riga právě vstřelila branku!
    Souhra prvního útoku domácích přináší třetí gól v hostující síti, na konci kombinace byl RUDOLFS MASLOVSKIS! Asistence: Rustam Begov, Nikolaj Jelisejev.
     
    46:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Ale i domácí si v tuto chvíli vybrali lepší chvilku a dokázali početní výhodu využít, autorem branky je RUDOLFS MASLOVSKIS! Asistence: Rustam Begov.
     
    44:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Skvělý vstup energetiků do třetí třetiny hry umocňuje gól v další početní výhodě, jenž má na svědomí TOMÁŠ KVAPIL! Asistence: Daniel Vachutka.
     
    41:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A netrvalo dlouho a hosté si s výhodnou situací poradili na výbornou. DENIS ŠIMEK si připisuje na své konto premiérovou branku v Mládežnické hokejové lize, ale především, vyrovnává stav zápasu! Asistence: Tomáš Dvořák.
     
    32:22
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí už byli v plném počtu, když se ke kotouči dostal NIKOLAJ JELISEJEV a poslal puk do horního růžku karlovarské branky! Bez asistence.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 33. Jelisejev, 47. Maslovskis (Begov), 49. Maslovskis (Begov, Jelisejev) – 42. Šimek (Dvořák), 45. Kvapil (Vachutka)


    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Rosinskis, Lipsbergs – Augstkalns, Škuratov – Nejmanis, Jaks – Begov, Jelisejev, Maslovskis – Kurmis, Abols, Ozolinš – Kondrats, Batnja, Sarkanis – Ševčenko, Krijevinš, Opulskis – Galocha.

    Hl. trenér: Leonids Tambijevs.

    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Škvor – Kečkeš, Dvořák – Šimek, Troška – Adam, Šafář – Bezúch, Vrána, Vachutka – Harkabus, Gríger, Kohout – Beránek, Táborský, Gorčík – Hroch, Osmík.

    Hl. trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Petuchov – Kupčus, Jakovlev
    thejrc.org