HK Riga – K. Vary 3:2 (kon.)
konec
HK Riga
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Zimní stadion "Inbox.lv", kap. 2000 • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:37
    Vary mají velkou šanci srovnat v přesilové hře, neboť souběžně jsou vyloučeni domácí Rodrigo Abols za krosček a Karlis Ozolinš za sekání. Dvě minuty přesilové hry pěti proti třem!
     
    46:15
    Ale vylučuje se dál, tentokrát na straně Karlových Varů, potrestaným hráčem je David Gríger (KVA), dvě minuty za hákování.
     
    44:17
    Všechny předešlé uložené tresty sice už skončily, hosté ale budou opět hrát přesilovou hru, za hákování vyloučen Arturs Ševčenko (HRI).
     
    40:58
    Nikolaj Jelisejev (HRI) vyloučen za nedovolené bránění, což znamená přesilovku pro Energii v poměru 4 na 3 po dobu 62 vteřin.
     
    40:00
    Společně se sirénou ještě další tresty, Tomáš Harkabus (KVA) i Oskars Batnja (KVA) dostávají po dvou minutách za hrubost.
     
    36:11
    Plné ruce práce má dnes hlavní rozhodčí Petuchov. Vzájemné vyloučení opět znamená hru ve čtyřech, za domácí potrestán Richards Rosinskis (HRI) za hrubost a ze strany hostujícího celku Tomáš Kvapil (KVA) za krosček.
     
    34:01
    A může být pro Energii ještě hůř, domácí totiž budou hrát přesilovou hru, Martin Osmík (KVA) to přehnal s důrazem a odpyká si dvě minuty za napadení.
     
    30:15
    Sotva se domácí Kurmis vrátil na led, vystřídá ho na domácí části trestné lavice jeho spoluhráč Patrik Škuratov (HRI), na vině je hákování.
     
    29:23
    A bude se opět vylučovat, před domácí brankou došlo k menší roztržce a hlavní sudí už uložil tresty. Domácí Richards Rosinskis (HRI) a hostující Tomáš Harkabus (KVA) inkasují po dvou minutách za hrubost. I nadále pokračuje karlovarská přesilová hra pěti proti čtyřem.
     
    28:08
    Edgars Kurmis (HRI) a dvě minuty za vysokou hůl, což znamená možnost pro energetiky otevřít skóre dnešního utkání v početní výhodě.
     
    23:44
    Hosté špatně střídali a budou za to potrestáni menším trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Hráči lotyšského týmu budou mít k dispozici osmnáct vteřin přesilové hry 4 na 3.
     
    22:02
    Ale nakonec je vše jinak, sednout si půjde na druhé straně i Tomáš Dvořák (KVA), rovněž dostává menší trest za hrubost. Bude se tak hrát se čtyřmi hráči v poli na každé straně.
     
    22:02
    Trest na domácí straně, za hrubost vyloučen Oskars Batnja (HRI), dvě minuty přesilové hry pro karlovarské juniory.
     
    16:03
    Stejným přestupkem jako hostující Škvor se provinil i hráč Rigy Rodrigo Abols (HRI), což znamená že týmy budou hrát 41 s ve čtyřech a poté začne zkrácené přesilovka Energie.
     
    14:46
    Výhodu jednoho muže v poli budou mít teď domácí hokejisté. Vyloučen byl Jan Škvor (KVA) za hákování.
     
    10:46
    Chvíli po polovině první třetiny budou mít hosté k dispozici první přesilovou hru, vyloučen domácí Edmunds Augstkalns (HRI) za podražení.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 33. Jelisejev, 47. Maslovskis (Begov), 49. Maslovskis (Begov, Jelisejev) – 42. Šimek (Dvořák), 45. Kvapil (Vachutka)


    HK Riga: Grinfogels (Balandins) – Rosinskis, Lipsbergs – Augstkalns, Škuratov – Nejmanis, Jaks – Begov, Jelisejev, Maslovskis – Kurmis, Abols, Ozolinš – Kondrats, Batnja, Sarkanis – Ševčenko, Krijevinš, Opulskis – Galocha.

    Hl. trenér: Leonids Tambijevs.

    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Fečo) – Kvapil, Škvor – Kečkeš, Dvořák – Šimek, Troška – Adam, Šafář – Bezúch, Vrána, Vachutka – Harkabus, Gríger, Kohout – Beránek, Táborský, Gorčík – Hroch, Osmík.

    Hl. trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Petuchov – Kupčus, Jakovlev
    bahis siteleri