Třinec – K. Vary 3:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 3:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 2:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Liberec – Slavia 2:1 (3:1 po s.n.)
Sparta – Litvínov 7:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 01.10.2013, 18:30 • Tipsport aréna, Praha (CZE) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vážení fanoušci extraligového hokeje, vítám vás u zápasu 8. kola Tipsport extraligy, ve kterém pražská Sparta přivítá soka ze severu Čech – Litvínov. Utkání začíná v 18:30 a my budeme u toho!
     
    Sparta myslí na titul, Verva chce do play-off...

    Pražský celek přes léto posílil kádr a vyhlásil útok na titul. HC Sparta Praha zatím plní papírové předpoklady a se ziskem patnácti bodů jí patří druhá pozice za sešívaným rivalem. Holešovický celek už nastřílel 31 branek, což je nejlepší číslo soutěže. Brankáři Jandačovy družiny propustili za svá záda sedmnáct střeleckých pokusů.

    Play-off. Jasný cíl vedení a hráčů HC Verva Litvínov. Severočeši chtějí napodobit loňskou jízdu, která skončila v sedmém zápase čtvrtfinálové série proti pozdějšímu vítězi z Plzně a v úvodu sezony se drží na příčkách zaručujících předkolo play-off. Ze sedmi zápasů nasbírali sedm bodů, což jim stačí na osmé místo. Litvínov dokázal nastřílet šestnáct branek a osmnáct jich inkasoval.
     
    Poslední zápasy obou týmů:

    Pražský celek odehraje třetí domácí utkání v řadě a v tom posledním s Kladnem zachránil domácí stoprocentní bilanci na poslední chvíli. Rytíři byli důstojný soupeřem a v utkání vedli dokonce o dvě branky. Spartě se ovšem podařilo vyrovnat a dvacet vteřin před koncem základní hrací doby rozhodl o zisku tří bodů Lukáš Pech.

    Oči pro pláč zůstaly Litvínovu, který v neděli hostil Třinec. Severočeši svého soka po většinu zápasu přehrávali a zásluhou Petra Kousalíka šli ve druhé části do vedení. Hosté ovšem třemi zásahy otočili stav utkání a připsali si první výhru na ledě soupeře. V sestavě Vervy se objevil také navrátilec Jiří Šlégr, jenž oprášil brusle a obnovil aktivní hráčskou kariéru.
     
    Vzájemné zápasy minulého ročníku:

    Sparta – Litvínov 4:5
    Litvínov – Sparta 2:3 po prodloužení
    Sparta – Litvínov 6:3
    Litvínov – Sparta 4:1
     
    Do začátku utkání zbývá zhruba půl hodiny a oba týmy už se připravují na ledové ploše. V hledišti se usazují také první fanoušci...
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Pilař, Piskáček, Sičák, Kubát, Krejčík, Švrček, Philipp – Ton, Hlinka, Rolinek "C" – Kumstát, Pech, Klimek – Rachůnek T., Simon, Rachůnek I. – Pacovský, Přibyl, Buchtele.
    Trenér: Josef Jandač.

    HC Verva Litvínov: Franěk (Nechvátal) – Pavlík, Kousalík, Zeman, Stříteský, Pavelka, Šlégr – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček "C" – Rapáč, Piroš, Ručinský – Jurčík, Černý, Pšurný.
    Trenér: Petr Rosol.

    Rozhodčí: Horák, Kalivoda – Lhotský, Svoboda..
     
    Oba týmy již nastupují na hrací plochu. Sparťané se představí v bílých dresech, zatímco Litvínov oblékl černou sadu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    První útok Litvínova skončil v rukavicích Tomáše Pöpperleho.
     
    00:34
    První slibnou šanci měl domácí Lukáš Klimek, který se při první útočné akci Sparty ocitl zcela sám před Petrem Fraňkem, ale na litvínovského brankáře nevyzrál.
     
    01:43
    Sparta uzamkla svého soupeře kolem jeho branky, ale ke střele se nedostala. Verva se úspěšně brání.
     
    02:11
    Petr Franěk byl bez práce a severočeský tým se na pár vteřin osvobodil. U puku opět Sparta.
     
    03:02
    Litvínoc se zice zmocnil puku, ale vzápětí něj přišel ve středním pásmu. Po pár vteřinách se k puku dostal Petr Ton a Petr Kousalík (LIT) si ho nedovoleně podržel.
     
    03:40
    Hosté se okamžitě osvobodili a Sparta musela začít zpoza své branky. Přesilovková formace Lukáše Pecha zakončila své působení ofsajdem.
     
    04:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se usadili v útočném pásmu a k puku se dostal Karel Pilař. Na modré čáře si pohrál s kotouč a přiťukl do strany JAROSLAVU HLINKOVI, který si povyjel a zmezikruží trefil horní část branky – 1:0! Asistence: Karel Pilař.
     
    04:53
    Severočeši opět zastavili další útok Sparty a následně získali kotouč. Dlouhý pas z hokejky Matěje Stříteského skončil ovšem za brankovou čárou. Icing.
     
    05:16
    Čtvrtý útok Sparty dostal kotouč do útočného pásma, ale Jan Buchtele byl v rohu kluziště sám a o puk přišel. Rychlý protiútok Litvínova střelu nepřinesl.
     
    05:57
    Následně zaútočila Sparta, ale s lehkou střelou z levé strany si Petr Franěk poradil bez větších problémů.
     
    06:28
    Sparta drží soupeře pod zámkem. Nahození Petra Tona od modré čáry tečí neskončilo, ale pražský celek útočné pásmo udržel.
     
    06:49
    Verva se dokázala ubránit a dokonce se vydala do protiútoku, který zastavil ofsajd. Komerční přestávka.
     
    06:49
    Na trestnou lavici zamířil Petr Ton (SPA), jenž si odpyká dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    07:06
    Litvínov se dostal s pukem do rohu kluziště a dlouho se s ním nemohl dostat jinam. Nakonec se puk dostal k Matěji Stříteskému, ale jeho střelu od odré zablokoval jeden z bránících hráčů.
     
    07:46
    Verva sice udržela pásmo, ale po pár vteřinách už domácí tým vyhodil kotouč a mohl vystřídat.
     
    08:12
    Severočeši se střeleckého pokusu nakonec dočkali. Na odré se do puku opřel Petr Kousalík a jeho jedovatou dělovku Tomáš Pöpperle vyrazil.
     
    08:25
    Litvínovský obránce se dostal také ke druhému pokusu, ale další střela z hole Petra Kousalíka zaplula pouze do náručí domácího brankáře.
     
    09:22
    Sparta už je kompletní a podařilo se jí dostat puk do útočného pásma, kde se činila pozorná obrana Litvínova. Severočeši drží puk.
     
    09:51
    Z výborné obrany vytěžila Verva nebezpečný útok, ale schovaná střela jednoho z hostujících hráčů nenadělala domácímu brankáři žádné starosti.
     
    10:45
    Hra se přesunula před Fraňka, ale sparťané se ke střele nedostali. O puk přišli v rohu kluziště a do útoku může jít Sparta.
     
    11:31
    Na útočné modré nedokázal zkrotit letící kotouč Jiří Šlégr a najednou ujížděli tři sparťané na jednoho litvínovského obránce. Ivan Rachůnek zvolil střelu z pravé strany a jeho pokus zastavila vyrážečka Petra Fraňka!
     
    12:16
    Sparta zakládá útok ze svého obranného pásma...
     
    12:29
    Litvínov ovšem výborně ubránil vlastní modrou čáru a Sparta musí začít znovu. Hraje se celkem svižně.
     
    12:51
    Další akce Sparty byla přerušena ofsajdem. Prostor tedy dostávají slečny s lopatou a uklidí sněhovou nadílku před brankami.
     
    Víte, že...

    První tři vzájemné zápasy minulé sezony prohrál tým, který vstřelil vedoucí branku? Dvakrát se radovala Sparta a jednou Litvínov.
     
    13:03
    Vhazování po levici Petra Fraňka skončilo vítězstvím Jaroslava Hlinky, ale na jeho přihrávku nedosáhl Jan Švrček. Sparta ztrácí útočné pásmo.
     
    13:33
    Vzápětí ho získala zpět, ale nedokázala se usadit kolem litvínovské svatyně.
     
    13:56
    Slibná příležitost Sparty! Petr Kumstát našel z rohu kluziště Lukáše Pecha, který si najížděl z druhé vlny, ale střelu z voleje poslal vedle Fraňkovy klece.
     
    14:57
    Menší závar před litvínovskou brankou nepřinesl nic zajímavého a hra se v posledních vteřinách uklidnila.
     
    15:39
    Rychlý protiútok táhl František Lukeš, jenž se pokusil překvapit Tomáše Pöpperleho střelou ze středního pásma. Jeho pokus domácí brankář ukryl, ale bude se vhazovat po levici sparťanského gólmana.
     
    16:07
    Litvínovská kombinace se zadrhla a rychlý protiútok Sparty skončil u Dominika Pacovského. Ten se za brankou zbavil soupeře a nabil Danielu Přibylovi, který se pokusil zakončit. Jeho pokus Petr Franěk vyrazil.
     
    16:42
    V zajímavé pozici se ocitla dvojice Petr Ton – Jaroslav Hlinka. První jmenovaný se pokoušel přihrát volnému spoluhráči, ale skvělým obranným zákrokem se předvedl Jiří Zeman a jeho pas zablokoval.
     
    17:41
    Konstrukce zacinkala po střele Petra Kumstáta.
     
    18:05
    Petr Franěk se zapotil. Pokus Petra Kumstáta skončil mezi betony hostujícího brankáře a Lukáš Klimek se pokoušel dorazit puk. Ten nakonec vyhodil bránící hráč, ale Kumstátova dorážka se neujala.
     
    18:05
    Závar před litvínovskou svatyní skončil střelou do náručí Petra Fraňka. Rozhodčí půjde zavolat kvůli zmiňované střele Petra Kumstáta, jehož pokus se klouzal v blízkosti brankové čáry.
     
    18:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokus PETRA KUMSTÁTA byl nakonec gólový a Sparta odskočila na rozdíl dvou branek – 2:0! Asistence: Lukáš Klimek, Lukáš Pech.
     
    18:57
    Litvínovský útok skončil na útočné modré.
     
    19:37
    První třetinu dohrává Sparta s pukem na svých hokejkách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nabídla svižný hokej. Nutno přiznat, že Sparta byla nebezpečnější, ale Litvínov se snaží hrát. O první branku utkání se postaral Jaroslav Hlinka a druhý zásah přidal Lukáš Klimek, jehož branku muselo potvrdit video. Druhé dějství začne přibližně v 19:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned zkraje druhé dvacetiminutovky domácí odskakují na tříbrankový rozdíl. PETR KUMSTÁT získal puk v rohu kluziště, vyvezl ho před Petra Fraňka a nadvakrát překonal litvínovského brankáře. Asistence: Lukáš Klimek, Vladimír Sičák.
     
    22:07
    Sparťanská střela od modré čáry se neujala. Sparta přesto drží útočné pásmo...
     
    22:59
    Litvínov se osvobodil a tentokrát útočí on...
     
    23:14
    Ztráta kotouče na útočné modré ovšem znamenala rychlý protiútok Sparty. Petr Ton našel mezi kruhy zcela volného Jaroslava Hlinku, který v obrovské šanci poslal puk na pravý beton Petra Fraňka!
     
    24:11
    Pražané jsou výrazně aktivnější a roztáčí kolotoč kolem litvínovské branky. Fraňka zasypali několika střelami, ale ani jedna z nich se neujala.
     
    24:55
    Verva se dokázala osvobodit a drží kotouč v útočném pásmu. Uvidíme, zda z tohoto mráčku zaprší...
     
    25:31
    Domácí tým nepustil svého soka ke střele a dokázal se ubránit. Kotouč v moci domácího týmu.
     
    25:41
    Sparta se musela vrátit pro kotouč až za branku Tomáše Pöpperleho. Další útok holešovického týmu právě začíná.
     
    26:12
    Její útočný výpad byl zabržděn a na druhý pokus zdvihl pravici čárový sudí – ofsajd.
     
    27:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Karel Pilař dostal kotouč na své modré čáře a chytrým pasem našel ujíždějícího PETRA TONA, jehož první střelu z mezikruží hostující obránce zblokoval, ale proti následně dorážce byl Petra Franěk bezmocný – 4:0! Asistence: Karel Pilař, Jan Piskáček.
     
    27:47
    Jeden ze sparťanů nahodil kotouč a plachtící puk nadělal Petru Fraňkovi problémy. Zkušený brankář si s tím ovšem poradil.
     
    28:21
    Na druhé straně musel zasahovat Tomáš Pöpperle. Vhazování vyhrál litvínovský hráč a od modré střílel Filip Pavlík, ale tento pokus mu nesedl.
     
    28:38
    Za podražení míří za katr Jiří Šlégr (LIT) a Litvínov se bude bránit proti sparťanské přesile.
     
    29:28
    Verva první tlak ustála, až se do vyložené šance dostal Petr Ton, ale před Petremm Fraňkem selhal.
     
    29:58
    Karel Pilař opět kouzlí a svou oblíbenou kličkou vymazal jednoho z bránících hráčů Litvínova. Po jeho přihrávce se ovšem zmocnil kotouče Litvínov a dokázal se osvobodit.
     
    30:34
    Jakub Krejčík bojoval o kotouč v rohu kluziště, ale neustál souboj s hostujícím hráčem. Verva se zatím úspěšně brání.
     
    30:45
    Severočeši už hrají v pěti, ale tlak Sparty stále pokračuje. Tentokrát se Litvínov osvobodil za cenu zakázaného uvolnění.
     
    31:25
    Pražané se usadili v útočném pásmu, až se ke kotouči dostal Dominik Simon a přihrávkou našel Tomáše Rachůnka. Ten měl na zádech bránícího hráče a jeho beckhendové střele chyběla razance.
     
    32:18
    Litvínov pouze vyhodil kotouč a jeho hráči odjeli střídat. Verva se nemůže zmocnit kotouče.
     
    32:55
    Fanoušci severočeského týmu se konečně dočkali. Z výborného napadání litvínovského celku vzešlo zakázané uvolnění Sparty.
     
    33:08
    Střelecký pokus Petra Kousalíka domácí brankář ukryl do náručí a bude se vhazovat po levici Tomáše Pöpperleho.
     
    33:24
    Robin Hanzl se zmocnil kotouče v kruhu pro vhazování a pokoušel se najít lépe postaveného spoluhráče. Jeho přihrávka byla ovšem zablokována a dopředu se vydala Sparta.
     
    33:58
    Severočeši se dostali do útoku a vybojovali další zakázané uvolnění. Vhazuje se u Tomáše Pöpperleho.
     
    34:18
    Sparta ovšem vybojovala kotouč a z následného protiútoku prověřila Petra Fraňka. Vhazovat se bude u litvínovské branky.
     
    34:27
    Litvínovský brankář musí být v pozoru. Čtvrtá útočná formace Sparty dělá hostům velké problémy. Tentokrát střílel Jan Buchtele.
     
    34:46
    Tentokrát se do zakončení dostal Ivan Rachůnek, jehož pokus Petr Franěk ukryl do lapačky. Přes tu ho ještě sekl Tomáš Rachůnek, což se nelíbilo Petru Kousalíkovi. Z menší šarvátky za litvínovskou brankou nic nebylo.
     
    35:28
    Daniel Přibyl (SPA) si ve středním pásmu pomohl faulem a odpyká si menší trest za hákování.
     
    35:52
    Přesilová hra Vervy sice pokračuje, ale bez Michala Trávníčka (LIT), který si odpyká osobní trest za nesportovní chování.
     
    36:17
    Na modré čáře se k puku dostal Lukáš Klimek a jeho ukrytá střela skončila na vymrštěném betonu Petra Fraňka.
     
    36:47
    Litvínov roztáčí kolotoč přihrávek v obranném pásmu Sparty.
     
    37:10
    Ručinský to zkoušel od modré, ale jeho střela trefila pouze hlouček hráčů před brankou Tomáše Pöpperleho.
     
    37:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomáš Rachůnek vybojoval kotouč v rohu kluziště a krásnou přihrávkou našel svého bratra. IVAN RACHŮNEK ujel obráncům soupeře, naznačil střelu a stáhl si puk. Petr Franěk šel k zemi a sparťanský útočník zakončoval beckhendem. Trefil pouze levou tyč, ale ještě stihl dorazit kotouč do sítě – 5:0! Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    37:42
    Na trestnou lavici zamířil Jiří Šlégr (LIT), jenž dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    38:26
    Tomáš Rolinek chytře váha se střelou, vytáhl puk až za branku a našel Jana Buchteleho v ideální střelecké pozici. Letní posila ovšem nedokázala dostat puk do sítě.
     
    39:33
    Verva se úspěšně brání a už to vypadá, že do konce druhé třetiny vydrží...
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou čtyřicet minut zápasu a výsledek odpovídá dění na hřišti. Sparta dnes dominuje a litvínovský celek se trápí. Snahu mu nelze odepřít, ale pražský tým se dostal do pohodlného vedení, což se na jeho hře projevuje. Uvidíme, zda se Vervě podaří utkání alespoň zdramatizovat. Třetí třetina začne přibližně ve 20:15.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    O první útočnou akci třetího dějství se postarala Sparta. Střelecký pokus Tomáše Rolinka z pravé strany kluziště zkrotil Petr Franěk.
     
    40:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Protiútoky Sparty jsou smrtící zbraní pražského týmu. Tentokrát ujel TOMÁŠ ROLINEK, přihrál Petru Tonovi, který sice puk nezkrotil, ale nějakým způsobem ho dostal zpátky na hokejku sparťanského kapitána. Ten zamíchal s pukem a prostřelil Petra Fraňka – 6:0! Asistence: Petr Ton, Jaroslav Hlinka.
     
    41:33
    Na druhé straně se musel činit Tomáš Pöpperle, jenž zlikvidoval střelecký pokus Richarda Rapáče. Vhazuje se po levici sparťanského brankáře.
     
    41:33
    Litvínov při přerušení vystřídal brankáře. Petr Franěk přenechal místo Patriku Nechvátalovi.
     
    42:28
    Litvínov ubránil další útok Sparty a podařilo se mu zamknout soupeře v jeho obranném pásmu. Tomáš Pöpperle musí být pozorný.
     
    42:52
    Domácí klec byla zasypána několika střelami, ale brankové konto domácího brankáře zůstává stále čisté.
     
    43:43
    Pražané se usadili v útočném pásmu a roztočili kolotoč kolem Nechvátalovy branky. Jeden z pokusů mladý brankář neudržel, ale špatná přihrávka Daniela Přibyla vyhnala Spartu do středního pásma.
     
    44:31
    Patrik Nechvátal se činil proti střele z pravé strany. Zasáhl betonem.
     
    44:57
    Za sekání míří na trestnou Martin Ručinský (LIT) a Sparta bude hrát další přesilovou hru.
     
    45:31
    Verva se brání zuby nehty a Patrik Nechvátal musí být v pozoru. Tlak Sparty vrcholí, ale střelecké pokus nepřicházejí.
     
    46:45
    Nakonec se do zakončení prodral Dominik Simon, ale s jeho pokusem si hostující brankář poradil.
     
    47:20
    Litvínov je kompletní, ale puk drží stále Sparta.
     
    47:36
    Ondřej Jurčík zabojoval a za brankou Sparty odvedl skvělou práci, ze které vzešel střelecký pokus jednoho z hráčů Litvínova. Nadvakrát ovšem neuspěl a ujíždějícího Petra Tona musel chytat jeden z bránících hráčů – úspěšně!
     
    48:21
    Verva se snaží, bojuje, ale to přišlo nejspíš pozdě. Hraje se nahoru a dolů, ale brankáři jsou zatím stoprocentní.
     
    49:33
    Oba týmy předvádí hokej, který se musí fanouškům líbit. Hraje se na obě branky, obrana je celkem otevřená a z toho pramení šance.
     
    50:43
    Další těžký zákrok si připsal Patrik Nechvátal.
     
    51:38
    Verva držela kotouč u své branky a pokoušela se přejít střední pásmo. Z její snahy nakonec pramenilo zakázané uvolnění a bude se opět zametat...
     
    52:05
    Radek Philipp hledal od pravého rohu Petra Tona, ale nejlepší střelec v historii Sparty si druhou branku v utkání nepřipsal – střílel nad.
     
    53:10
    Útok Lukáše Pecha zamotal hostující obraně hlavu. Právě centr druhé formace dostal puk za branku a hledal Petra Kumstáta, jenž promáchl. O pár vteřin později se sparťanský obr dostal k další střele, ale hattrick nedovršil. Patrik Nechvátal byl pozorný.
     
    53:46
    Litvínov se osvobodil ze sparťanského tlaku a kombinuje v obranném pásmum Pražanů.
     
    54:19
    Z tohoto mráčku nezapršelo a na druhé straně se činila Sparta. Střelecký pokus Karla Pilaře od modré čáry ještě tečoval Ivan Rachůnek, ale puk proletěl vedle levé tyče Nechvátalovy klece.
     
    54:30
    Do Tipsport arény si našlo cestu 4 951 diváků!
     
    55:11
    Útočný výpad Litvínova zkrotil Tomáš Pöpperle a vhazovalo se po jeho pravici. Tlak Vervy pokračoval a Sparta se osvobodila za cenu zakázaného uvolnění.
     
    55:52
    Sparta se pokoušela prosadit středem hřiště, ale Verva ubránila střední pásmo. Puk před domácí brankou.
     
    56:47
    Matěj Stříteský dostal puk na modré čáře a našel v zajímavé pozici Viktora Hübla, jehož střelecký pokus vyrazil Tomáš Pöpperle.
     
    57:21
    Lukáš Pech se prosmýkl mezi dvěma obránci, ale do zakončení se nedostal díky skvělé práci bránícího hráče Litvínova.
     
    57:59
    Puk drží Verva. Střelecký pokus Jakuba Černého ze středního pásma proletěl pouze nad brankou Sparty.
     
    58:23
    Jan Buchtele našel Daniela Přibyla, jehož střelu zablokoval obětavým zákrokem Ondřej Jurčík.
     
    58:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtvrtý útok Sparty se nakonec prosadil. Daniel Přibyl nabil zpoza branky Dominiku Pacovskému, jehož střelu tečoval JAN BUCHTELE a puk skončil za zády Patrika Nechvátala – 7:0! Asistence: Dominik Pacovský, Daniel Přibyl.
     
    59:47
    Utkání se dohrává na polovině Sparty a o puk se bojuje v jejím obranném pásmu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Zazněla závěrečná siréna a dnešní utkání končí. Litvínovu nelze odepřít snahu, ale Sparta si připisuje zasloužené tři body do tabulky. Brankáře Petra Fraňka překonala šestkrát a jednou kapituloval Patrik Nechvátal, zatímco jejich protějšek Tomáš Pöpperle slaví čisté konto.
     
    Nejlepším hráčem hostujícího Litvínova byl zvolen Filip Pavlík. Na druhé straně si pro cenu dojel Petr Kumstát, jenž vstřelil dvě branky. Já se tímto loučím a těším se na vás u dalších extraligových bojů. Hokeji zdar! (20:49:08)
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 5. Hlinka (Pilař), 19. Kumstát (Klimek, Pech), 22. Kumstát (Klimek, Sičák), 28. Ton (Pilař, Piskáček), 38. Rachůnek I. (Rachůnek T.), 41. Rolinek (Ton, Hlinka), 59. Buchtele (Pacovský, Přibyl)


    HC Sparta Praha: Pöpperle – Pilař, Piskáček, Sičák, Kubát, Krejčík, Švrček, Philipp – Ton, Hlinka, Rolinek "C" – Kumstát, Pech, Klimek – Rachůnek T., Simon, Rachůnek I. – Pacovský, Přibyl, Buchtele.
    Trenér: Josef Jandač.

    HC VERVA Litvínov: Franěk (od 42. Nechvátal) – Pavlík, Kousalík, Zeman, Stříteský, Pavelka, Šlégr – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček "C" – Rapáč, Piroš, Ručinský – Jurčík, Černý, Pšurný.
    Trenér: Petr Rosol.

    Rozhodčí: Horák, Kalivoda – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 4.951
    bahis siteleri