Třinec – K. Vary 3:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 3:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 2:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Liberec – Slavia 2:1 (3:1 po s.n.)
Sparta – Litvínov 7:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 01.10.2013, 18:30 • Tipsport aréna, Praha (CZE) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtvrtý útok Sparty se nakonec prosadil. Daniel Přibyl nabil zpoza branky Dominiku Pacovskému, jehož střelu tečoval JAN BUCHTELE a puk skončil za zády Patrika Nechvátala – 7:0! Asistence: Dominik Pacovský, Daniel Přibyl.
     
    40:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Protiútoky Sparty jsou smrtící zbraní pražského týmu. Tentokrát ujel TOMÁŠ ROLINEK, přihrál Petru Tonovi, který sice puk nezkrotil, ale nějakým způsobem ho dostal zpátky na hokejku sparťanského kapitána. Ten zamíchal s pukem a prostřelil Petra Fraňka – 6:0! Asistence: Petr Ton, Jaroslav Hlinka.
     
    37:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tomáš Rachůnek vybojoval kotouč v rohu kluziště a krásnou přihrávkou našel svého bratra. IVAN RACHŮNEK ujel obráncům soupeře, naznačil střelu a stáhl si puk. Petr Franěk šel k zemi a sparťanský útočník zakončoval beckhendem. Trefil pouze levou tyč, ale ještě stihl dorazit kotouč do sítě – 5:0! Asistence: Tomáš Rachůnek.
     
    27:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Karel Pilař dostal kotouč na své modré čáře a chytrým pasem našel ujíždějícího PETRA TONA, jehož první střelu z mezikruží hostující obránce zblokoval, ale proti následně dorážce byl Petra Franěk bezmocný – 4:0! Asistence: Karel Pilař, Jan Piskáček.
     
    21:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hned zkraje druhé dvacetiminutovky domácí odskakují na tříbrankový rozdíl. PETR KUMSTÁT získal puk v rohu kluziště, vyvezl ho před Petra Fraňka a nadvakrát překonal litvínovského brankáře. Asistence: Lukáš Klimek, Vladimír Sičák.
     
    18:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pokus PETRA KUMSTÁTA byl nakonec gólový a Sparta odskočila na rozdíl dvou branek – 2:0! Asistence: Lukáš Klimek, Lukáš Pech.
     
    04:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se usadili v útočném pásmu a k puku se dostal Karel Pilař. Na modré čáře si pohrál s kotouč a přiťukl do strany JAROSLAVU HLINKOVI, který si povyjel a zmezikruží trefil horní část branky – 1:0! Asistence: Karel Pilař.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 5. Hlinka (Pilař), 19. Kumstát (Klimek, Pech), 22. Kumstát (Klimek, Sičák), 28. Ton (Pilař, Piskáček), 38. Rachůnek I. (Rachůnek T.), 41. Rolinek (Ton, Hlinka), 59. Buchtele (Pacovský, Přibyl)


    HC Sparta Praha: Pöpperle – Pilař, Piskáček, Sičák, Kubát, Krejčík, Švrček, Philipp – Ton, Hlinka, Rolinek "C" – Kumstát, Pech, Klimek – Rachůnek T., Simon, Rachůnek I. – Pacovský, Přibyl, Buchtele.
    Trenér: Josef Jandač.

    HC VERVA Litvínov: Franěk (od 42. Nechvátal) – Pavlík, Kousalík, Zeman, Stříteský, Pavelka, Šlégr – Majdan, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček "C" – Rapáč, Piroš, Ručinský – Jurčík, Černý, Pšurný.
    Trenér: Petr Rosol.

    Rozhodčí: Horák, Kalivoda – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 4.951
    bahis siteleri