Chomutov – Zlín 3:4 (1:2 po s.n.) | Kladno – Třinec 4:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.)
K. Vary – Litvínov 3:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:4 (1:2, 1:2, 4:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 04.10.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:11
    Zmar hostů jakoby neměl konce. Družina Pavla Hynka špatně střídala a hrála v šesti. To samozřejmě znamená dvě minuty pro hráčskou lavici Liberce za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Martin Bartek.
     
    52:19
    Možná rozhodující moment utkání. Liberec si totiž zahraje přesilovou hru a bude se snažit vrátit do utkání. Robert Kousal dostává dvě minuty za hákování.
     
    42:28
    Dvě minuty pro hostující Liberec. Trest vidí Tomáš Bulík za sekání.
     
    36:39
    Přesilovka pro hosty z Liberce. Petr Sýkora dostává dvě minuty za hákování v útočném pásmu.
     
    27:07
    Kousal měl po střele z levé strany nadějnou možnost k dorážce, ale tu nedokázal dobře využít, když napálil pouze Schwarze. Robert Kousal však následně fauluje a vidí dvě minuty za sekání.
     
    22:02
    V dobré pozici se ocitl i Pavel Musil. Ten ale z mezikruží nedokázal ani nadvakrát brankáře Liberce prostřelit. Pardubický celek si ale i přesto zahraje přesilovku. Tomáš Bulík dostává dvě minuty za hákování.
     
    12:24
    Vašíček z levé strany dokázal tečovat puk na brankáře Liberce, jenže toho poté zbytečně sekal, a tak dostává spravedlivě dvě minuty.
     
    03:06
    Dlouhou kombinaci zakončil až skoro po minutě z pravé strany Kočí, ale Schwarz opět na místě. Liberec však půjde do tří. Jiří Hunkes dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    02:11
    Schwarz dobře vyrazil pokusy Benáka a Tybora, ale i tak nebude mít klidné spaní. Výtisk totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 14. Zohorna, 24. Cetkovský (Benák, Zohorna), 44. Cetkovský (Nosek, Ďaloga), 46. Benák (Cetkovský), 49. Tybor (Kousal), 51. Radil (Tybor) – 7. Zacha (Bulíř), 13. Bartek (Nedvěd), 32. Víšek (Jass, Čakajík), 39. Bartek (Hunkes, Nedvěd)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Kočí, Píša, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Čáp – Sýkora, Marha, Somík – Zohorna, Nosek, Cetkovský – Radil, Kousal, Starý – Řezníček, Musil, Tybor – Veselý.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Melicherčík) – Hunkes, Čakajík, Kolmann, Výtisk, Voráček, Jánošík – Pospíšil, Nedvěd, Valský – Zacha, Filippi, Bulíř – Bulík, Vampola, Bartek – Jass, Urban, Víšek.

    Trenéři: Pavel Hynek, Milan Černý a Martin Láska

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Bláha, Kostka

    Diváci: 7398
    bahis siteleri