Chomutov – Zlín 3:4 (1:2 po s.n.) | Kladno – Třinec 4:5 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.)
K. Vary – Litvínov 3:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 2:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
6:4 (1:2, 1:2, 4:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 04.10.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Že může být pro hosty ještě hůře naznačuje další brankový produkt domácí družiny, 6:4! Nádhernou brankou povzbuzený Tybor se na levé straně s ničím nemazlil a dělovkou vyzkoušel brankáře Schwarze. Ten bohužel pro hosty prudkou ránu pouze vyrazil nad sebe, kde dojíždějící LUKÁŠ RADIL se štěstím skóruje. Domácí střelec totiž puk netrefil ideálně, a ten tak sotva doskákal do sítě. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    48:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Obrat dokonán, domácí vedou 5:4! Snovou třetí třetinu v podání domácího celku dotáhl k páté trefě RADOSLAV TYBOR. Slovenský útočník se ve středním pásmu nadechl k velkému sólu přes hostující hráče a nezastavil ho ani Marek Schwarz. Slalomové tyče v podání obránců Liberce překonal Tybor v osobním rekordu a jako bonbónek přidal povedený blafák do forhendu. Asistence: Robert Kousal.
     
    45:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno! Domácí celek Liberec vůbec nepustil z vlastní třetiny a po velkém tlaku se v rozmezí sto devatenácti vteřin raduje podruhé z branky. Cetkovský od pravého mantinelu nacentroval před branku, kde si sjel obránce VÁCLAV BENÁK. Zkušený zadák Pardubic neměl lehkou pozici, ale puk trefuje dokonale za bezmocného Marka Schwarze.
     
    43:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra využita, domácí jsou zpět v utkání! Pěknou kombinaci načal od modré Ďaloga, který nahrál za branku na Tomáše Noska. Mladý forvard druhého útoku zpoza branky vybídl JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, a ten dnes podruhé rozvlnil síť za Schwarzem. Asistence: Tomáš Nosek a Marek Ďaloga.
     
    38:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující tým vedený Pavlem Hynkem využívá další přesilovou hru a odskakuje domácím již na rozdíl dvou branek. Vyraženou střelu od Hunkese dopravil za přesouvajícího se Salfického pohotovým způsobem z pravé strany MARTIN BARTEK. Asistence: Jiří Hunkes a Petr Nedvěd.
     
    31:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hokejově velmi zajímavou pasáž hry zakončuje vedoucí brankou hostů JAN VÍŠEK! Ten si dobře najel na nahrávku od zpoza branky od Jasse a prudkou střelou propálil Dušana Salfického. Asistence: Koba Jass a Martin Čakajík.
     
    23:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra domácích dlouhou dobu nepřipomínala povedenou početní výhodu, jenže v její závěrečné části přichází branka. Zohorna našel z pravé strany napřaženého Benáka, jehož dělovku sice Schwarz dokázal vyrazit, jenže ke své smůle pouze na hůl JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, který vyrovnává na 2:2! Asistence: Václav Benák a Tomáš Zohorna.
     
    13:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Odpověď vskutku povedenou si přichystal TOMÁŠ ZOHORNA. Ten ve středním pásmu skvěle vybojoval puk a v nájezdu na Schwarze nádherně zakončuje blafákem do bekhendu, 1:2! Bez asistence.
     
    12:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů přináší využitou přesilovou hru a vedení 2:0! Petr Nedvěd našel od levého mantinelu strojově přesnou nahrávkou MARTINA BARTEKA, který ze záklonu pálí dokonale za Salfického záda! Asistence: Petr Nedvěd.
     
    06:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující celek točil domácí hráče v jejich obranném pásmu dobrou minutu a po jejím uplynutí přichází první branka dnešního utkání. Z pravé strany vypálil Bulíř, puk vyletěl do vzduchu a při jeho pádu se šťastně odrazil od brusle PAVLA ZACHY za překvapeného Salfického. Regulérnost branky ještě musel potvrdit videorozhodčí, ale ten prohřešek proti pravidlům neviděl. Asistence: Michal Bulíř.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 14. Zohorna, 24. Cetkovský (Benák, Zohorna), 44. Cetkovský (Nosek, Ďaloga), 46. Benák (Cetkovský), 49. Tybor (Kousal), 51. Radil (Tybor) – 7. Zacha (Bulíř), 13. Bartek (Nedvěd), 32. Víšek (Jass, Čakajík), 39. Bartek (Hunkes, Nedvěd)


    HC Dynamo Pardubice: Salfický (Růžička) – Kočí, Píša, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Čáp – Sýkora, Marha, Somík – Zohorna, Nosek, Cetkovský – Radil, Kousal, Starý – Řezníček, Musil, Tybor – Veselý.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Melicherčík) – Hunkes, Čakajík, Kolmann, Výtisk, Voráček, Jánošík – Pospíšil, Nedvěd, Valský – Zacha, Filippi, Bulíř – Bulík, Vampola, Bartek – Jass, Urban, Víšek.

    Trenéři: Pavel Hynek, Milan Černý a Martin Láska

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Bláha, Kostka

    Diváci: 7398
    bahis siteleri