Buffalo – Ottawa 0:1 (kon.) | Carolina – Detroit 2:3 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
Columbus – Calgary 3:4 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 5:3 (kon.) | Colorado – Nashville 3:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
New Jersey Devils
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
New York Islanders
Sobota 05.10.2013, 01:15NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým New York Islanders. Rozhodující samostatný nájezd proměnil MATT MOULSON.
     
    47:34
    Devils právě vstřelili branku!
    Nakonec ale domácí svou početní výhodu využili. Po střele od modré čáry se k snadné úloze dostal DAMIAN BRUNNER, který si připisuje svou druhou branku v utkání a vyrovnává na 3:3. Asistence: Ryane Clowe, Anton Volčenkov.
     
    41:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    A na druhé straně udeřili hosté. FRANS NIELSEN překonal Martina Brodeura mezi betony nádherným bekhendem.
     
    33:43
    Islanders právě vstřelili branku!
    Volchenkov zaváhal na útočné modré a byl z toho protiútok, který prudkou střelou švihem proměnil opět MICHAEL GRABNER. Asistence: Josh Bailey.
     
    24:46
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jdou znovu do vedení, díky povedené trefě MICHAELA RYDERA, který se dostal k odraženému puku na úrovni mezikruží. Asistence: Bryce Salvador, Marek Židlický.
     
    08:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Celou akci začal MICHAEL GRABNER, který se rozjel z obranného pásma, narazil si puk s Travisem Hamonicem a ve veliké rychlosti projel až k Brodeurovi, kterého překonal takřka po zemi.
     
    02:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Z protiútoku vznikla krásná a rychlá akce. Loktionov zavezl puk do pásma, po otočce předal Zubrusovi, jehož střelu dorazil za Nabokova záda DAMIAN BRUNNER.

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 3. Brunner (Loktionov, Zubrus), 25. Ryder (Salvador, Židlický), 48. Brunner (Clowe, Volčenkov) – 9. Grabner (Hamonic), 34. Grabner (Bailey), 42. Nielsen, rozh. náj. MOULSON


    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Židlický, Salvador, Larsson, Greene, Harrold, Volčenkov – Brunner, Eliáš, Clowe – Jágr, Zajac, Henrique – Ryder, Loktionov, Zubrus – Bernier, Gionta, Carter.
    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – Carkner, Donovan, Hamonic, Hickey, MacDonald, Reinhart, Strait, Višňovský – Bouchard, Cizikas, Nelson, Nielsen, Regin, Tavares, McDonald, Okposo, Bailey, Boulton, Grabner, Martin, Moulson.
    bahis siteleri