Skalica – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Zvolen – Martin 3:4 (0:1 po s.n.) | Košice – Žilina 4:3 (kon.)
Poprad – Nitra 0:1 (1:2 po s.n.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
HKM Zvolen
3:4 (2:0, 0:1, 0:1, 0:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 13.10.2013, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MHC Mountfield (Martin).
    MICHAL BERAN si rutinérsky vychutnal Mareka Šimka, najprv puk zatiahol do pravej strany, potom do ľavej a prekonáva po ľade bezmocného zvolenského brankára!
     
    Jaroslav Markovič strelil švihom do pravého rohu Šimkovej brány...a bude sa telefonovať!
     
    63:52
    Michal Važan v šanci, Šimko podržal svoj tím!
     
    62:22
    Podkonický ani na dvakrát nedokázal z bezprostrednej blízkosti prekonať ležiaceho Šúreka!
     
    59:26
    Martin dal gól!
    Šok pre Zvolen! Po tom, čo Michal Juraško netrafil prázdnu sa do úniku dostal Jaroslav Markovič, pred bránou skvele našiel obrancu IVANA ĎATELINKU, ktorý z bezprostrednej blízkosti prekonáva Mareka Šimka. Asistencie: Jaroslav Markovič, Dominik Fujerík.
     
    59:01
    Michal Juraško netrafil prázdnu martinskú bránu.
     
    58:42
    Brankár Šúrek je už na hráčskej lavici!
     
    55:55
    Obrovská šanca pre Martin! Ján Ťavoda oslabuje svoje mužstvo, dostáva dve minúty za krosček.
     
    55:23
    Martin dal gól!
    Je to tu! Martin dramatizuje stretnutie a ešte to bude do konca veľmi zaujímavé. Jaroslav Markovič strieľal, túto strelu Šimko ešte chytil ale na pokus MICHALA BERANA už nestačil. Asistencie: Ivan Ďatelinka, Jaroslav Markovič.
     
    52:48
    Zvolen dal gól!
    Peter Zuzin išiel popri mantineli po pravej strane, vystrelil na Šúreka, ten puk len vyrazil a ANDREJ PODKONICKÝ už nema problém doraziť puk za chrbát martinského brankára! Asistencia: Peter Zuzin
     
    51:37
    Ján Zlocha- 10 minút, nešportové správanie, Matej Šugár- 2+2 za hrubosť + 10 minút za zhodenie rukavíc, Michal Chovan- 2+2 za hrubosť + 10 minút za zhodenie rukavíc.
     
    51:37
    Pästná výmena názorov medzi Michalom Chovanom a Matejom Šugárom!
     
    46:34
    Tomáš Škvaridlo si ide sadnúť na trestnú lavicu za držanie. Šanca pre Martin na vyrovnanie stavu.
     
    41:57
    Bomba Jána Muchu od modrej čiary, Šúrek chytá do lapačky!
     
    40:43
    Kamil Brabenec sa rútil po ľavej strane do útočného pásma Martina, bol však podrazený Jánom Zlochom, ktorý dostal za tento faul dve minúty.
     
    39:09
    Vylúčený hráč na strane Zvolena, Tomáš Škvaridlo, sekanie.
     
    36:28
    Martin dal gól!
    Zvolen inkasuje gól vo vlastnom oslabení! Andrej Podkonický neuveriteľne chyboval na útočnej modrej čiare, Matej Dírer naskočil na ľadovú plochu z trestnej lavice, puk sa mu dostal priamo na hokejku, valil sa sám na Mareka Šimka a pekná strela nad Šimkove pravé rameno znamená kontaktný gól hostí! Bez asistencie.
     
    36:08
    Zvolenčania budú mať 13 sekundovú presilovku o dvoch hráčov. Peter Smrek dostal dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    34:21
    Prvá presilovka aj pre HKM Zvolen, za podrazenie si dve minúty odsedí Matej Dírer.
     
    23:46
    Peter Hraško po druhýkrát v zápase oslabuje svoj tím. Tentokrát dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    23:31
    Michal Beran teraz mohol streliť prvý gól svojho tímu, ale Lubor Pokovič úžasne zastúpil svojho brankára Mareka Šimka a z bránkovej čiary posiela puk mimo brány domácich!
     
    19:11
    Podobná situácia ako pri prvom zvolenskom góle! Puk zastal pred bránkovou čiarou martinskej brány, ale tentokrát tam nebol žiadny Zvolenčanov, aby puk do nej doklepol.
     
    16:29
    Zvolen dal gól!
    Nádherná akcia prvej zvolenskej formácie po osi Zuzin- Brabenec. Peter Zuzin získal puk v rohu klziska, v medzikruží našiel presnou prihrávkou priamo na hokejku nikým nekrytého KAMILA BRABENCA a ten vymietol pavučinu brány Martina Šúreka! Krásny gól. Asistencia: Peter Zuzin.
     
    15:05
    Krásna individuálna akcia Michala Chovana, ktorý sa pohral hádam s tromi, či štyrmi hráčmi Martina, prešiel okolo nich ako okolo kuželiek, dokázal aj vystreliť, ale Šúrek opäť chytá.
     
    13:21
    Tomáš Škvaridlo v ďalšom samostatnom nájazde v početnej nevýhode HKM, ani ten však zoči-voči Šúrekovi neuspel!
     
    12:27
    Andrej Podkonický v samostatnom nájazde! Dával to Šúrekovi medzi betóny, ale ten ich včas dokázal spojiť a zabrániť tak gólu.
     
    11:37
    A budeme svedkami prvej presilovky v tomto stretnutí. Oslabení budú domáci hráči, kedže na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Peter Hraško za vrazenie na mantinel.
     
    03:15
    Bryndziari sú pri chuti. Peter Hraško získal puk pri ľavom kruhu, potiahol si ho do bekhendu a len tak tak, že z toho nebol gól, Martin Šúrek vynikajúco chytá!
     
    00:14
    Zvolen dal gól!
    Na prvý gól sme čakali iba 14 sekúnd vážení priatelia! Michal Juraško potiahol puk po ľavej strane, nahodil ho zo stredného pásma na brankára Šúreka, ktorému puk prekvapivo prešiel po medzi nohy, zastal pred bránkovou čiarou, martinský brankár nevedel, kde má puk, naopak, zvolenský útočník KAMIL BRABENEC sa veľmi dobre zorientoval a pohodlne doklepol puk do opustenej bránky hostí! Asistencia: Michal Juraško.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 1. Brabenec (Juraško), 17. Brabenec (Zuzin Peter), 53. Podkonický (Peter Zuzin) – 37. Dírer, 56. Beran (Ďatelinka, Markovič), 60. Ďatelinka (Markovič, Fujerík.), rozh. náj. Beran


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško (C), Pichnarčík, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil, Síkela – Podkonický (A), Brabenec (A), Zuzin Peter – Chovan, Huňady, Škvaridlo – Baláž, Jurík, Puliš – Ďaloga, Čanky, Zuzin Lubor
    HK VITAR Martin: Šúrek (Dzubina) – Novotný (A), Ďatelinka, Matejka, Tupý, Smrek, Brcko, Imrich – Markovič (A), Beran (C), Fujerík – Perniš, Zlocha, Važan – Themár, Dírer, Cíger – Šugár

    Rozhodčí: Štefik, Kubuš – Jobbágy, Smerek

    Diváci: 1 097
    bahis siteleri