Lev – Ufa 2:3 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 1:2 (0:2 po s.n.)
Čerepovec – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Riga – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 6:5 (kon.) | Minsk – Doněck 2:4 (kon.)
Záhřeb – Spartak Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Admiral Vladivostok
Neděle 13.10.2013, 15:00 • Ledový palác, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    29:45
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    První vážnější šance Vladivostoku v této čtyřminutové přesilovce končí brankou v síti Saláka! Alexandrov nedokázal odehrát puk před Schutzem, kotouč se pak dostal ke kapitánu Admiralu ENVERU LISINOVI, který se trefil přesně nad rameno českého gólmana. Asistence: Felix Schutz.
     
    18:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Svěřencům Jakky Jalonena se podařilo vyrovnat. Skvělou práci odvedl Ilja Kovalčuk, jenž si vzal puk na svou hokejku už ve středním pásmu, proháčkoval se do útočné třetiny, kde obešel dva hráče a jako třešničku na dort přidal nahrávku jednoruč na VIKTORA TICHONOVA. Ten už neměl těžkou pozici a Ivannikov poprvé v zápase inkasuje. Asistence: Ilja Kovalčuk, Vadim Šipačjov.
     
    11:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ovšem pozor! Podle videa se ukázalo, že puk přešel brankovou čáru a Admiral vede o dvě branky! Puk se totiž odrazil od zadní tyčky. Autorem druhého gólu Vladivostoku je ARŤOV TERNAVSKIJ. Bez sistence.
     
    01:07
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Petrohrad už ve druhé minutě. Denis Osipov našel zpoza branky nepokrytého JEVGEJINE GRAČJOVA, který rychlou sřelou k tyčce pokořil Alexandera Saláka. Admiral se tak dostává do vedení 1:0. Asistence: Denis Osipov, Enver Lisin.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 19. Tichonov (Kovalčuk, Šipačjov) – 2. Gračjov (Osipov, Lisin), 12. Ternavskij, 30. Lisin (Schutz)


    SKA Petrohrad: Salák (Korobov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Rjasenskij, Semjonov, Čudinov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk (C), Ponikarovskij, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Makarov, Sigarjov, Skačkov. Trenér: Jukka Jalonen.
    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavskij, Zemčjonok, Perry, Poleščuk – Lisin (C), Bergfors, Schutz – Bortnikov, Gračjov, Drugov – Barpašev, Pervušin, Kuzněcov – Gynge, Nikitenko, Sokolov. Trenér: Hannu Jortikka.

    Rozhodčí: Nalivajko, Safjullov – Petrov, Fatějev.

    Diváci: 12 300
    bahis siteleri