Lev – Ufa 2:3 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 1:2 (0:2 po s.n.)
Čerepovec – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Riga – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 6:5 (kon.) | Minsk – Doněck 2:4 (kon.)
Záhřeb – Spartak Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Admiral Vladivostok
Neděle 13.10.2013, 15:00 • Ledový palác, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Salák už je na střídačce!
     
    59:25
    Niclas Bergfors (VLD) se provinil podražením, to už mu ale zřejmě vadit nebude.
     
    58:54
    Tak tohle se Petrohradu vůbec nepovedlo. Domácí se chopili puku ve svém pásmu a Salák hned uháněl na hráčskou lavici. V tom se ale kotouče zmocnili hosté, Salák se chtěl vrátit, ale pátý hráč SKA už byl na ledě. Patrick Thoresen (PET) tak odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:45
    Je tu oddechový čas pro SKA Petrohrad.
     
    57:30
    Do samostaného úniku se dostal Tichonov, výborně se ale vrátil Lisin a v téměř nemožné situaci dokázal domácímu útočníkovi odebrat kotouč čistým způsobem.
     
    56:23
    Jevgenij Rjasenskij (PET) prakticky zhatil všechny šance svého celku na bodový zisk. Naprosto zbytečně si obránce Petrohradu vyšlápl na Sokolova, kterého trefil do hlavy. Rjasenskij inkasoval trest 5 minut + do konce utkání!
     
    55:29
    Panarin adresoval puk na Kalinina, který si sjel až před Ivannikovu branku. Brankář Vladivostoku ale chytá ve velké formě!
     
    51:18
    Velký tlak Petrohradu se už teď nedal ubránit čistým způsobem. Za držení odchází za katr Todd Perry (VLD). Co na to Petrohrad?
     
    49:35
    Kučerjavenko ve stoprocentní šanci přímo před brankou Vladivostoku! Fantastický reflex Ivannikova ale zabránil domácímu forvardovi skórovat!
     
    35:00
    Přesilová hra pět na tři pro domácí SKA Petrohrad. Za držení dostává dvě minuty Jegor Atropov (VLD). 49 vteřin dvojnásobné přesilovky!
     
    34:26
    Martensson našel před brankou Thoresena, Ivannikov možná ani nevěděl jak, ale chytil!
     
    33:49
    Petrohrad si zahraje další přesilovku. Za hákování je na trestnou lavici vykázán Alexander Kuzněcov (VLD). Ve výhodě dobře pálil Kovalčuk, jeho rána ale branku Ivannikova netrefila.
     
    30:35
    Hned dvakrát musel vyhlásit nejvyšší stupeň pohotovosti brankář Jevgenij Ivannikov. Největší hvězda Petrohradu Ilja Kovalčuk totiž dvakrát napřáhl ke střele, kotouč se ale v obou případech zastavil o výstroj brankáře hostů.
     
    29:45
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    První vážnější šance Vladivostoku v této čtyřminutové přesilovce končí brankou v síti Saláka! Alexandrov nedokázal odehrát puk před Schutzem, kotouč se pak dostal ke kapitánu Admiralu ENVERU LISINOVI, který se trefil přesně nad rameno českého gólmana. Asistence: Felix Schutz.
     
    26:27
    Šanci navýšit své jednobrankové vedení mají svěřenci Hanna Jortikky. Za brankou Petrohradu totiž zasáhl vysokou holí Maxim Čudinov (PET) Konstantina Sokolova. Čudinov dostal trest 2+2, protože ve tváři Sokolova se po jeho zákroku objevila i krev.
     
    25:28
    Velká chyba za brankou Saláka, kdy se nedohodli Dallman a Thoresen. Díky tomu mohl přidat třetí gól Admiralu Lisin, ten ale na Saláka nevzyrál!
     
    24:27
    Kovalčukovu střelu od modré čáry tečoval do sítě Tichonov, ovšem ke smůle SKA byla Tichonovova hůl nad břevnem. Ke slovu přišel znovu videorozhodčí, krerý doporučil branku neuznat. Taky se tomu tak stalo.
     
    23:45
    Střelec zatím vedoucí branky Admiralu usedá za katr. Arťom Ternavskij (VLD) dostává dvě minuty za držení.
     
    20:25
    Velké šance na obou stranách. Přeci jenom ta Lisinova však byla větší! Hostující kapitána se prodral kolem Alexandrova a Dallmana jako by nic, ovšem Salák napravil chyby obránců SKA. Na druhé straně se ke střele přes obránce dostal Martennson, Ivannikov byl ale včas na místě.
     
    19:59
    Vteřinu před koncem první části pálil Kevin Dallman, dorážet se ještě snažil dnes velmi aktivní Švéd Tony Martensson. Ivannikov ale udržel svůj celek ve vedení o jednu branku.
     
    18:57
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Svěřencům Jakky Jalonena se podařilo vyrovnat. Skvělou práci odvedl Ilja Kovalčuk, jenž si vzal puk na svou hokejku už ve středním pásmu, proháčkoval se do útočné třetiny, kde obešel dva hráče a jako třešničku na dort přidal nahrávku jednoruč na VIKTORA TICHONOVA. Ten už neměl těžkou pozici a Ivannikov poprvé v zápase inkasuje. Asistence: Ilja Kovalčuk, Vadim Šipačjov.
     
    18:27
    SKA ke konci prvního dějství jako by přidalo na obrátkách, z čehož plyne další vyloučení na straně Admiralu. Na trestnou lavici je vykázán Mathias Porseland (VLD) – sekání.
     
    17:40
    Roman Červenka nahazoval před branku Ivannikova, kde se po kotouči natahoval Tony Martensson. Ze vzduchu se mu ale černou gumu trefit nepodařilo, proto hostující brankář zasahovat nemusel.
     
    16:49
    Naopak na druhé straně vybruslil zpoza branky Petrohradu Igor Bortnikov, svoji trvdou ránou však našel pouze rukavici Alexandera Saláka.
     
    12:31
    Je tu vyloučení na straně Petrohradu. Provinil se Dmitrij Judin (PET).
     
    11:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ovšem pozor! Podle videa se ukázalo, že puk přešel brankovou čáru a Admiral vede o dvě branky! Puk se totiž odrazil od zadní tyčky. Autorem druhého gólu Vladivostoku je ARŤOV TERNAVSKIJ. Bez sistence.
     
    11:30
    Velý závar před Salákovou brankou. Český gólman v těchto momentech ukázal, že SKA v něm má velkou jistotu. O chvíli později měl však Salák štěstí, protože nahození Ternavského zazvonilo o tyčku!
     
    06:46
    Lisin zkusil proti Alexandru Salákovi střelu, český brankář v kleci SKA ale v souboji s hostujícím forvardem uspěl!
     
    06:46
    Červenkovi se sice podařilo vyhrát buly, ovšem Kovalčuk nezachytil puk a Lisin šel sám na brankáře Saláka! Domácí kapitán fauloval a pojede se trestné střílení!
     
    06:41
    Prvím trestancem dnešního zápasu je hostující útočník Konstantin Sokolov (VLD), který v pásmu SKA zahákoval obránce domácího mužstva Čudinova.
     
    04:50
    Kučerjavenko měl na holi vyrovnávací branku! V situaci dva na jednoho mu nahrál Tichonov, Kučerjavenko však ztroskotal na fantastickém zákroku brankáře Ivannikova, který natáhl svůj levý beton, jak jen mohl! Povedlo se mu zabránit jasnému gólu.
     
    01:07
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro Petrohrad už ve druhé minutě. Denis Osipov našel zpoza branky nepokrytého JEVGEJINE GRAČJOVA, který rychlou sřelou k tyčce pokořil Alexandera Saláka. Admiral se tak dostává do vedení 1:0. Asistence: Denis Osipov, Enver Lisin.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 19. Tichonov (Kovalčuk, Šipačjov) – 2. Gračjov (Osipov, Lisin), 12. Ternavskij, 30. Lisin (Schutz)


    SKA Petrohrad: Salák (Korobov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Rjasenskij, Semjonov, Čudinov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk (C), Ponikarovskij, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Makarov, Sigarjov, Skačkov. Trenér: Jukka Jalonen.
    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavskij, Zemčjonok, Perry, Poleščuk – Lisin (C), Bergfors, Schutz – Bortnikov, Gračjov, Drugov – Barpašev, Pervušin, Kuzněcov – Gynge, Nikitenko, Sokolov. Trenér: Hannu Jortikka.

    Rozhodčí: Nalivajko, Safjullov – Petrov, Fatějev.

    Diváci: 12 300
    bahis siteleri