HC Slovan – Lev 5:2 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
5:2 (2:0,1:0, 2:2)
Lev Praha
Úterý 15.10.2013, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak tohle se Lvu nepovedlo. Vehanen opustil branku v moment, kdy se k puku dostal MICHEL MIKLÍK. Ten už měl opravdu lehkou práci. Bez asistence.
     
    58:48
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi sice snižují. Už je ale příliš pozdě. MICHAL BIRNER se prosadil střelou z mezikruží. Asistence: Ryan O'Byrne, Michal Řepík.
     
    58:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. TOMÁŠ NETÍK přidává čtvrtou branku Slovanu poté, co Ševcovi na modré utekl kotouč. Asistence: Milan Bartovič.
     
    46:25
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Teď už to CALLE RIDDERWALLOVI vyšlo. Nejprve mu kotouč sjel z hokejky. Puku se tak chopil Sekáč, vrátil ho na Ridderwalla, který se trefil k levé tyči Janusovy branky. Asistence: Jiří Sekáč.
     
    36:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Lev útočil, ale nakonec zase inkasuje. PETER ÖLVECKÝ posílá Slovan už do tříbrankového vedení, když střelou z první poslal Vondrkovu přihrávku za bezmocného Vehanena. Asistence: Michal Vondrka, Michel Miklík.
     
    18:26
    Slovan právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovou hru už ale domácí využívají. TOMÁŠ NETÍK zužitkoval přesnou Mikúšovu přihrávu přes celou šíři kluziště a český hráč ve službách Slovanu prostřelil Vehanena. Ten si na kotouč ani nesáhl. Asistence: Juraj Mikúš, Zdeněk Kutlák.
     
    04:42
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan se ale z protiútoku dokázal prosadit. MICHAL VONDRKA si s Vehanenem poradil ukázkovým bekhendovým blafákem. Asistence: Peter Ölvecký, Michel Miklík.

    Karolína Antošová

    Branky a nahrávky: 5. Vondrka (Ölvecký, Miklík), 19. Netík (Mikúš, Kutlák), 37. Ölvecký (Vondrka, Miklík), 59. Netík (Bartovič), 60. Miklík – 47. Ridderwall (Sekáč), 59. Birner (O'Byrne, Řepík)


    HC Slovan Bratislava: Janus – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Štajnoch, Sigalet, Mihálik – Netík, J. Mikúš, Bartovič – Miklík, Vondrka, Ölvecký – Kukumberg, Bližňák, Hudáček – Daňo, Matoušek, Mráz – T. Mikúš.
    Lev Praha: Vehanen – Jaakola, O'Byrne, Gragnani, Ševc, Němec, Nakládal, Humphries – Klepiš, Zackrisson, Thörnberg – Ridderwall, Azevedo, Sekáč – Novotný, Christensen, Danielsson – Birner, Vrána, Řepík – Cingel.

    Rozhodčí: Wiegand, Sergejev – Golovjov, Šeljanin
    bahis siteleri