Buffalo – Vancouver 0:3 (kon.) | Toronto – Carolina 2:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Montreal – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Minnesota 3:1 (kon.)
Florida – Boston 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Nashville – Los Angeles 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.) | Colorado – Detroit 2:4 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Detroit Red Wings
Pátek 18.10.2013, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává podruhé v zápase do dvoubrankového vedení. Dacjuk na modré čáře vybojoval kotouč pro Alfredssona, který si sjel k brance a počkal právě na PAVLA DACJUKA, kterému vrátil mezi kruhy kotouč a ruský útočník nadvakrát překonal Varlamova. Detroit má nakročeno k vítězství. Asistence: Daniel Alfredsson.
     
    47:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se v přesilové hře opět vrací do vedení. Abdelkader našel z levého kruhu před brankou JOHANA FRANZENA a ten pohotovou střelou pod břevno dává svoji druhou branku v tomto utkání. Asistence: Justin Abdelkader, Daniel Alfredsson.
     
    34:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado v přesilové hře vyrovnává. Hned po vhazování se vydal do útoku GABRIEL LANDESKOG, který svižnou střelou z mezikruží poslal kotouč mezi nohy Gustavssona. Asistence: Paul Stastny.
     
    22:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado v přesilové hře snižuje na rozdíl jediné branky. ERIK JOHNSON se dostal z obranného pásma až do zakončení a tvrdou střelou k levé tyči nedal Gustavssonovi šanci. Asistence: Semjon Varlamov.
     
    15:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se po ubráněném oslabení dostává do dvoubrankového vedení. Střelu DeKeysera od modré čáry vyrazil Varlamov pouze na hůl PAVLA DACJUKA a ten pohotovou dorážkou poslal kotouč do branky. Asistence: Danny DeKeyser, Daniel Alfredsson.
     
    6:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává v přesilové hře do vedení. Zetterberg našel z levé strany na brankovišti JOHANA FRANZENA, který si kotouč rychle zpracoval a poslal jej za záda Varlamova. Asistence: Henrik Zetterberg, Jakub Kindl.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 23. Johnson (Varlamov), 35. Landeskog (Stastny) – 7. Franzen (Zetterberg, Kindl), 15. Dacjuk (DeKeyser, Alfredsson), 48. Franzen (Abdelkader, Alfredsson), 54. Dacjuk (Alfredsson)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Guenin, Wilson, Sarich, Benoit – Tanguay, Stastny, Landeskog – Downie, Duchene, O'Reilly – Parenteau, MacKinnon, McGinn – Bordeleau, Mitchell, McLeod
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Lashoff, Kindl – Bertuzzi, Dacjuk, Zetterberg – Abdelkader, Weiss, Franzen – Alfredsson, Andersson, Cleary – Tootoo, Glendening, Miller

    Rozhodčí: Peel, Skilliter – Grandt, Pancich
    bahis siteleri