Vsetín – Havířov 4:6 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 1:2 (0:2 po s.n.) | Chomutov – Letňany 6:1 (kon.)
Č. Budějovice – Písek 1:2 (0:1 po s.n.) | Zlín – Olomouc 1:0 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 0:1 (kon.)
K. Vary – Kladno 1:3 (kon.) | HC Plzeň – Ústí n/L 14:3 (kon.) | Poruba 2011 – Kometa Brno 1:9 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Slavia – Liberec 5:3 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:2 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Královští lvi Hradec Králové
1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 19.10.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech vítězí Jihlava. Rozhodující nájezd proměnil DANIEL KOLOUCH.
     
    Jiří Ondráček nádherně zavěsil do růžku a Hradec musí dát – 0:2.
     
    Daniel Kolouch prostřelil Petrice u vyrážečky – 0:1.
     
    63:54
    Tomáš Hofman, vůbec asi nejaktivnější hráč na place, mohl rozhodnout. Vacek ale rychle vyjel z brány a jeho šanci zastavil!
     
    59:56
    A v samotném konci se na druhé straně otáčel Jiří Ondráček. Bekhendem ale bránu minul.
     
    59:22
    Hradec přece jen mohl svou lepší hru ze závěru utkání přetavit ve výhru. Po chybě jihlavské obrany se v šanci zjevil Filip Hronek, ale kotouč si skvěle našla lapačka praváka Davida Vacka!
     
    53:22
    Matěj Bažant se z rohu výtečně natlačil před branku, ale svou střelu nedokázal propasírovat Vackovou výstrojí.
     
    52:39
    Jakmile byly oba týmy kompletní, Ladislav Pospíchal svou střelou od modré trefil tyč. V tom okamžiku však už rozhodčí pískali hru Jihlavy v šesti. Trest odsedí Jakub Hoskovec.
     
    50:38
    Po vzájemné potyčce jsou ale vyloučeni Hronek s Půžou za hrubost. Zase se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    45:12
    Emil Veselý (HKR) se sice obětavě vrhnul proti kotouči, ale sestřelil jihlavského hokejistu a i domácí jdou do čtyř. Menší trest za podražení.
     
    44:14
    Ale nevydrželo to dlouho. Jiří Bambula (JIH) nestihl dojet puk, hostům byl odpískán icing a Bambulovi ještě hra vysokou holí. Přesilovka pro Hradec.
     
    42:54
    Chalupa zadovkou nabídl gólovou šanci Tomáši Zahradníkovi. Ten střílel do Vackova protipohybu, jenže hostující brankář stačil zasáhnout ramenem!
     
    40:55
    Po vzájemném souboji je vyloučen jeden hráč z každého týmu. Za katr odcházejí Filip Hronek s Danielem Kolouchem, jde se hrát čtyři na čtyři.
     
    40:20
    Filip Nováček je dnes vrchní spalovač šancí. Teď před sebou měl prázdnou bránu, ale snad hokejka hradeckého obránce mu zamezila ve skórování.
     
    38:18
    Dukla mohla okamžitě převzít ztracené vedení, do úniku se totiž dostal Filip Nováček. Ani tentokrát ale skórovat nedokázal, bránu totiž úplně přestřelil!
     
    Zraněný hokejista domácího celku opouští zimní stadion na nosítkách a rovnou zamíří do nemocnice. Rozhodčí se s trenéry dohodli, že zbytek druhé třetiny se dohraje až po přestávce, bezprostředně poté bude následovat třetí třetina.
     
    38:02
    Jeden z hradeckých hráčů dostal u mantinelu pořádnou ránu a na hrazení dopadl hlavou napřed. Rozhodčí přerušili hru a nevypadá to dobře.
     
    33:39
    Zničehonic přišla zase velká šance pro Jihlavu. V přečíslení dostal puk na hokejku Vojtěch Balaštík a jen skvělé Petricovo přesunutí udrželo vyrovnané skóre!
     
    29:42
    Filipu Nováčkovi se odrazil puk před prázdnou bránou přímo na hokejku. Jihlavský útočník ale cíl minul!
     
    23:51
    Domácí Marek Malinský se v přečíslení natahoval po puku, měl by před sebou odkrytou bránu. Na prudkou přihrávku ale nedosáhl.
     
    20:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    I takhle se dá využít přesilovka! Hradec se hned zkraje druhé části dostal k vyrovnání. Filip Luštinec narýsoval z obranného pásma neskutečnou přihrávku do sóla na TOMÁŠE HOFMANA, který Vacka překonal střelou kolem vyrážečky – 1:1! Asistence: Filip Luštinec.
     
    18:27
    Domácí ovšem ještě v první třetině zkusí najít odpověď. Ladislav Pospíchal (JIH) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    16:10
    Filip Nováček se mezi kruhy položil do parádní rány, už před sebou měl odkrytou klec. Pravděpodobně ale Petricův zákrok vytěsnil puk vysoko nad!
     
    10:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po deseti minutách jde do vedení o něco útočnější Dukla. Vojtěch Balaštík vymyslel zpoza brány přihrávku na neobsazeného JIŘÍHO BAMBULU, který z první procedil puk mezi Petrickovými betony – 0:1! Asistence: Vojtěch Balaštík, Jiří Ondráček.
     
    07:22
    Václav Půža (JIH) – 2 minuty za napadení. Hradec jde hrát pět na tři!
     
    07:22
    A další faul na Hronka. Tentokrát ho krosčekoval Půža a pak do něj na ledě ještě kopl, ale rozhodčí mu nepochopitelně větší trest neudělí!
     
    06:37
    Pohyblivý Filip Hronek ovšem přejel do útoku, kde na sebe zároveň natáhl nedovolený zákrok soupeře. Rostislav Klofáč (JIH) – 2 minuty za podražení.
     
    05:56
    Následně se v nebezpečném prostoru obtáčel Jiří Ondráček, petric byl tou dobou na ledě. Jihlavský útočník ale bránu přestřelil!
     
    05:23
    Krátce po buly ale dostal na brankoviště přihrávku Jiří Bambula. Stihl ještě i dorážku, oba pokusy ale Filip-Daniel Petric zastavil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 21. Hofman (Luštinec) – 11. Bambula (Balaštík, Ondráček), rozh. náj. Kolouch


    Královští lvi Hradec Králové: Petric (Černý) – Havránek, Bažant, J. Vacek, Čech, Faltýnek, Luštinec, Veselý – Exner, Šeda, Zahradník, Hofman, Hronek, Gančarčík "C", Chalupa, Voříšek, Drobný, Malinský, Miškář, Malík, Drašnar. Trenér: Miroslav Vybíral.
    HC Dukla Jihlava: D. Vacek (Brož) – Půža, Port, Pospíchal, Kochánek, Mandát, Klofáč, Dörrer – Nováček, Vala, Kolouch, Balaštík "C", Ondráček, Bambula, Hubert, Peschout, Hoskovec. Trenér: Petr Svoboda.

    Rozhodčí: Coubal – Cafourek, Kettner.
    bahis siteleri