Líšeň – SK Bystřice n/P 3:0 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:0 (2:0)
SK Bystřice n.Pernštejnem
Sobota 19.10.2013, 15:00 • SK Líšeň • Divize skupina D
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Pěkné sobotní odpoledne ze stadionu v brněnské čtvrti Líšeň, kde se v rámci jedenáctého kola moravskoslezské divize, skupiny D utká aktuálně pátý celek tabulky Líšeň, s předposlední, patnáctou Bystřicí nad Pernštejnem.
     
    Favorit utkání by tak teoreticky měl být jasný, ale Bystřice určitě nebude chtít prodat svoji kůži lacino. Naposledy zde dokázala dokonce nečekaně vyhrát, když v prvním jarním utkání minulého ročníku zaskočila domácí Líšeň, byť to bylo na náhradní umělé trávě, výsledkem 2:4. Domácí si tak budou muset dát velký pozor, aby se něco podobného neopakovalo znovu, zvlášť když mají před svými fanoušky co napravovat, po minulém domácím nezdaru 1:3 s Vyškovem.
     
    Připomeňme si krátce ještě minulé, desáté kolo a výsledky dnešních soupeřů. SK Bystřice nad Pernštejnem hostila doma letos dobře hrající FC Velké Meziříčí, kterému podle papírových předpokladů podlehla 0:1. SK Líšeň naopak zajížděla na půdu nevyzpytatelného nováčka z Jihlavského okresu, celku FSC Stará Říše, kde uhrála remízu za výsledek 1:1, byť v druhém poločase byla daleko lepším celkem a mohla si odvézt i body tři.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Líšeň: Petr – Drábek, Čampa (K), Široký, Dostálek, Lisický, Matoušek, Nosko, Šidla, Mezník, Milotínský.

    SK Bystřice n.Pernštejnem: Novotný – Chocholáč, Holý (K), Vícha, Mitáš, Zbytovský, Prášil, Illek, Sklenář, Svoboda, Štěrba.
     
    Trojice rozhodčích již přivádí obě mužstva na hrací plochu, za malou chvíli začínáme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    11
    K odraženému míči ve vápně a zakončení se chystal Ondřej Šidla, gólman hostí byl však u míče dříve a celou situaci zachránil.
     
    17
    Z pravé strany odcentroval do šestnáctky Adam Lisický na nekrytého Martina Noska, ten však ve vyložené šanci hlavou zamířil nad branku.
     
    20
    Ani teď to Martinu Noskovi nevyšlo, to když tentokrát dostal centrem míč od Rudolfa Čampy na nohy. Než však stihl zakončit, odebral mu míč hostující obránce a bylo po akci.
     
    22
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Do třetice to už ale Líšni vyšlo. Dlouhým centrem zprava našel Jakub Milotínský na malém vápně, u vzdálenější tyče, neobsazeného RICHARDA DOSTÁLKA, jež hlavou pohotově uklidil míč do rohu branky.
     
    34
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Trestný kop z pravé strany zahrával Ondřej Šidla, míč se snesl na hlavu Richarda Dostálka, ten zamířil do připraveného gólmana hostí, jenž míč pouze vyrazil na malé vápno, kde zůstal neobsazený MICHAL MEZNÍK, který střelou po zemi podruhé rozvlnil síť brány hostí.
     
    44
    Na tříbrankový rozdíl mohl před odchodem do šaten upravit Jakub Milotínský, který dostal ve vápně míč do běhu, posunul si ho však do těžkého úhlu a také proto jeho střela do odkryté brány jen prošla těsně před brankovou čárou a skončila v zámezí.
     
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase jsme ze strany Líšně viděli celkem kvalitní fotbal. Hosté toho zde zatím moc nepředvedli, nepřesnými přihrávkami a nakopávanými míči se připravují o lepší hru a zaslouženě prohrávají o dvě branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté z Bystřice vstoupili do druhé půle s jednou změnou v sestavě. Dohráno má dnes Radek Sklenář, jehož nahradil Tomáš Padrtka.
     
    49
    Také domácí trenér se rozhodl vystřídat. Ze hřiště odešel Ondřej Šidla, místo něj vstupuje do zápasu Michal Šudoma.
     
    61
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Z levé strany odcentroval Michal Šudoma na malé vápno, kde zcela volnému JAKUBU MILOTÍNSKÉMU stačilo jen nastavit nohu a míč se potřetí ocitl v síti hostující brány.
     
    65
    Nebezpečnou střelou vylekal domácího gólmana Jan Illek, zamířil však těsně vedle brány.
     
    69
    Dnešnímu utkání za chladného podzimního počasí přihlíží návštěva 190 diváků.
     
    70
    Domácí podruhé vystřídali, hřiště opustil Michal Mezník, na trávník míří Marek Buc.
     
    71
    A právě střídající Marek Buc se mohl uvést pěkným gólem, když za hranicí vápna vyslal nebezpečnou střelu, kterou mu však Novotný vyškrábl na roh.
     
    71
    Máme tady změnu v dresu Bystřice n. P. Na hřišti skončil Jaroslav Štěrba, jehož nahradil David Čech.
     
    73
    A krátce po sobě trenér hostí opět zasahuje do sestavy. Ze hřiště odchází Miloš Prášil, do hry naopak vstupuje Zdeněk Sklenář.
     
    75
    Pěknou akcí po pravé straně mohli domácí dosáhnout čtvrté branky. Martin Nosko dostal balón do vápna, kde jej posunul na lépe postaveného Jakuba Milotínského, jemuž však míč, zákrokem v leže Novotný lapil.
     
    77
    Střídání v týmu Líšně. Na hřišti skončil Adam Lisický, místo něj si jde zahrát Kryštof Večeřa.
     
    82
    Ještě jedno střídání. Na posledních zhruba deset minut nahradil David Hrubeš Marka Svobodu.
     
    89
    Špatného odkopu gólmana Novotného mohl využít Jakub Milotínský. Než se však k míči dostal, aby mohl zakončit do prázdné brány, stihl brankář hostí svoji chybu napravit a celou situaci zachránil.
     
    90
    Posledním hvizdem za rozhodnutého stavu ukončil rozhodčí Slabý toto střetnutí.
     
    Konec zápasu.
     
    Skončilo utkání, které se stalo jednoznačnou záležitostí domácích, kteří si tak podle předpokladu připisují tři body. Hosté toho tady dnes mnoho neukázali a porážka o tři branky je pro ně ještě milosrdná, protože domácí měli další vyložené šance ke skórování. Pro dnešek je to ze stadionu v Líšni vše, já se loučím a za čtrnáct dnů odtud opět přinesu divizní onlajn přenos. (17:06:34)

    David Javorský

    Branky: 22. Dostálek, 34. Mezník, 61. Milotínský


    SK Líšeň 2019: Petr – Drábek, Čampa (K), Široký, Dostálek, Lysický, Matoušek, Nosko, Šidla, Mezník, Milotínský.
    Náhradníci: Buc, Večeřa, Šudoma, Klímek.

    SK Bystřice n.Pernštejnem: Novotný – Chocholáč, Holý (K), Vícha, Mitáš, Zbytovský, Prášil, Illek, Sklenář, Svoboda, Štěrba.
    Náhradníci: Čech, Sklenář, Hrubeš, Padrtka, Veselý.

    Rozhodčí: Slabý (Chornice) – Svoboda R. (Mohelnice), Kondler (Postřelmov).

    Diváci: 190
    bahis siteleri