Buffalo – Colorado 2:4 (kon.) | Montreal – Nashville 1:2 (kon.) | Tampa – Boston 0:5 (kon.)
Florida – Minnesota 2:1 (2:0 po s.n.) | New Jersey – NY Rangers 4:0 (kon.) | NY Islanders – Carolina 3:4 (kon.)
Washington – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – Toronto 3:1 (kon.) | Arizona – Detroit 5:2 (kon.)
San Jose – Calgary 6:3 (kon.) | Los Angeles – Dallas 5:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
New York Rangers
Neděle 20.10.2013, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:32
    Devils právě vstřelili branku!
    4:0 pro Ďábly! Židlický nahrál na modré Salvadorovi, jehož bombu Lundqvist vyrazil pouze před své brankoviště, kde se nejlépe zorientoval DAINIUS ZUBRUS, který ještě navyšuje vedení domácích. Asistence: Bryce Salvadorn a Marek Židlický.
     
    26:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka a tohle už je pro Devils hodně nadějné! Jágr posunul na modré kotouč na MICHAELA RYDERA a ten prostřelil Lundqvista, který dnes není svému týmu obvyklou oporou – 3:0. Asistence: Jaromír Jágr a Marek Židlický.
     
    12:37
    Devils právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Ve středním pásmu posunul Jágr kotouč na Olesze, jenž vyslal vpřed ADAMA HENRIQUA, který podél levého mantinelu přejel modrou čáru a ranou do bližšího horního rohu propálil Lundqvista – 2:0! Asistence: Rostislav Olesz a Jaromír Jágr.
     
    07:22
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Hostující vyhození zachytil na modré čáře obránce Anton Volčenkov, který okamžitě vypálil. Lundqvist kotouč vyrazil pouze před sebe a číhající ANDREJ LOKTIONOV ho dorazil přesně mezi betony švédského brankáře. Asistence: Anton Volčenkov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Loktionov (Volčenkov), 13. Henrique (Olesz, Jágr), 26. Ryder (Jágr, Židlický), 35. Zubrus (Salvador, Židlický)


    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Židlický, Greene, Fayne, Salvador, Harrold, Volčenkov – Jágr, Henrique, Olesz – Ryder, Zajac, Tedenby – Zubrus, Loktionov, Josefson – Bernier, Gionta, Carter.
    New York Rangers: Lundqvist (Missiaen) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Falk, J. Moore – Richards, Brassard, Pyatt – Zuccarello, Stepan, Miller – Dorsett, Boyle, Pouliot – Fast, D. Moore, Powe.

    Rozhodčí: Devorski, Meier – Driscoll, Nansen
    bahis siteleri