CSKA Moskva – Manchester City 1:2 (kon.) | Bayern – Plzeň 5:0 (kon.) | Leverkusen – Šachtar 4:0 (kon.)
Manchester Utd. – Real Sociedad 1:0 (kon.) | Real Madrid – Juventus 2:1 (kon.) | Galatasaray – Kodaň 3:1 (kon.)
Anderlecht – PSG 0:5 (kon.) | Benfica – Olympiakos 1:1 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
0:5 (0:3)
Paris Saint-Germain
Středa 23.10.2013, 20:45 • Constant Vanden Stock Stadium, Brusel Kapacita: 26 361 • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    62
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    A je tam i pátý! Nekompromisní francouzský válec pokračuje v krasojízdě a zvesela přidává další zářez. Svou čtvrtou dnešní branku zaznamenal ZLATAN IBRAHIMOVIĆ. Ten si ťukl míč hlavou při úniku na pravé straně, dostal se do vápna a po zemi poslal míč na zadní tyč. Kaminski míč rukama nevyrazil a balon se ihned poté od vzdálenější tyče odrazil do branky Anderlechtu.
     
    52
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Gólová mašinérie z Francie ve své ofenzivní snaze nepolevuje. Uruguayský útočník EDINSON CAVANI se sám ve vápně zjevil před Kaminským, který toho před El Matadorem příliš nezmohl. Posila z Neapole zpracovala míč a pohodlně jej dostala za záda domácího gólmana.
     
    36
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Neskutečně fenomenální výkon Švéda ZLATANA IBRAHIMOVIČE, který dovršuje hattrick tím nejlepším stylem, jakým snad jen jde. Kapitán PSG nahrál na levé křídlo, ale odražený centr spadl přímo před něj. Nerozmýšlel se, jednoduše a tvrdě napálil míč na branku Kaminského. Míč v ohromné rychlosti vklouzl do pravé šibenice a rozevlál síť domácích. Skvostný gól!
     
    22
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Fotbalová senzace! Navýšení náskoku hostů zařizuje ZLATAN IBRAHIMOVIĆ. Švédský útočník utíkal do vápna k levé tyčce, kde si pouze naběhl do osy přízemní přihrávky od van der Wiela. Kapitán hostů, který byl mimo jiné tísněn obráncem, poslal míč patičkou k levé tyči a překonal tak Kaminského. A to už podruhé během dnešního večera!
     
    17
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    PSG jde do vedení! Hosté otevírají stav utkání a dostávají se do vedení. Francouzský celek po bleskurychlé akci vsítil úvodní branku poté, co Cavani za vápnem nahrál napravo van der Wielovi, který ve vápně pouze poslal míč na protější stranu. Tam stál kapitán ZLATAN IBRAHIMOVIĆ, který v klidu a pohodě uklidil míč do sítě.

    Dario Becci

    Branky: 17. Ibrahimović (van der Wiel), 22. Ibrahimović (van der Wiel), 36. Ibrahimović, 52. Cavani (Matuidi), 62. Ibrahimović (Motta)

    Karty:   53. N´Sakala (AND)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 11:12. Střely mimo: 5:2.
    RSC Anderlecht: Kaminski – Mbemba, Nuytinck, N´Sakala, Kouyaté – Kljestan, Gillet (C), Tielemans, Suárez (46. Acheampong) – Mitrović (72. Cyriac), Praet (72. Milivojević).
    Náhradníci: Roef – Deschacht, de Zeeuw, Milivojević, Cyriac, Bruno, Acheampong.

    Paris Saint-Germain: Sirigu – Marquinhos, van der Wiel, Alex (56. Camara), Maxwell – Cavani, Verratti, Matuidi (64. Rabiot), Motta, Lavezzi (72. Lucas) – Ibrahimović (C).
    Náhradníci: Douchez – Camara, Digne, Rabiot, Lucas, Ménez, Ongenda.

    Rozhodčí: Borbalán – Guadamuro, Miranda (všichni ESP)
    bahis siteleri