Znojmo – Salzburg 4:5 (po pr.)
po prodl.
HC LERAM Orli Znojmo
4:5 (0:2, 1:0,3:2 - 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 27.10.2013, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Po urputném boji domácího celku hosté nakonec střílejí rozhodující gól. JOE MOTZKO rozhodl o konečném výsledku dnešního utkání. Pro Orly je to opravdu veliká škoda, protože do utkání dali všechno.
    Asistence: Manuel Latusa, Mark Cullen.
     
    58:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! JAN LATTNER dává svému týmu naději díky střele pod horní tyčku, kterou překonal hostujícího gólmana.
    Bez asistence!
     
    52:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí mají ještě šanci na výhru. Na rozdíl jediné branky snížil stav utkání ZDENĚK BLATNÝ, kterému se podařilo protlačit kotouč až za záda hostujícího gólmana.
    Asistence: Richard Pavlikosvký.
     
    42:45
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Zápas je teď jako na houpačce. I domácí gólman si teď vyhazuje puk ze své branky. Latusa našel před bránou nehlídaného DOUGLASE LYCHNE, který doklepl puk do prázdné klece.
    Asistence: Manuel Latusa.
     
    42:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Procházka zavezl kotouč do útočnho pásma. Fiala poté našel od mantinelu křížnou přihrávku ADAMA HAVLÍKA, a ten příklepem propálil hostujícího gólmana.
    Asistence: Ondřej Fiala, Milan Procházka.
     
    41:10
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Roe si nejprve počkal, až si Hovi trošku povyjede z brány. Domácí gólman skočil po kotouči a lehl na ledovou plochu. Roe využil této situace k přihrávce DAVEMU MECKLEROVI, který vyslal rychlou střelou do horního rohu svatyně domácího celku.
    Asistence: Garrett Roe, Brian Fahey.
     
    22:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Beroun střílel z kruhu, ale hostující gólman střelu vyrazil. JAN ŠEDA v klíči s obráncem hostujícího celku dojel před branku a kotouč se od něj odrazil do brány.
    Asistence: Jiří Beroun, Petr Beránek.
     
    19:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další rána pro svěřence Jiřího Režnara. Hovi si vyjel z brány, ale už se nestihl včas vrátit. MANUEL LATUSA měl před sebou prázdnou bránou a střelou k pravé tyčce zvyčuje náskok svého týmu na dvě branky.
    Asistence: Dave Meckler, Mark Cullen.
     
    10:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Vhazování v útočném pásmu vyhráli hosté a jejich souhra byla velmi rychlá. Meckler přihrál od modré na hůl BRIANA FAHEYHO, který přesnou střelou mezi betony otevírá skóre utkání.
    Asistence: Garrett Roe, Dave Meckler.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 23. Šeda (Beroun, Beránek), 43. Havlík (Fiala, Procházka), 53. Blatný (Pavlikovský), 59. Lattner – 11. Fahey (Roe, Meckler), 20. Latusa (Meckler, Cullen), 42. Meckler (Roe, Fahey), 43. Lynch (Latusa), 62. Motzko (Latusa, Cullen)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Sova, Pavlikovský, Thomas, Štach, Kolarz, Bořuta, Magovac – Lattner, Pucher, Blatný – Procházka, Fiala, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Finsterle, Bartoš.
    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (Brückler) – Lynch, Milam, Heinrich, Fahey, Mühlstein, Boivin – Latusa, Cullen, Motzko – Brophey, Roe, Meckler – Kristler, Komarek, Keith – Pallestrang, Hofer, Brucker.

    Rozhodčí: Kincses, Warschaw – Johnston, Nothegger

    Diváci: 2562
    bahis siteleri