Frýdek-M. – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Ústí n/L – PZ Kladno 6:5 (3:2 po s.n.) | Hr. Králové – Beroun 18:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Třebíč 2:9 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
18:2 (3:0, 9:1, 7:1)
Medvědi Beroun 1933
Neděle 27.10.2013, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    56:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se prosazují i ve čtyřech hráčích. Do úniku se dostali JAN TVRDÍK s Michalem procházkou. První jmenovaný dostal od Procházky přesnou přihrávku a překonal Sováka. Asistence: Michal procházka.
     
    54:08
    Beroun právě vstřelil branku!
    Přece jen se hosté v přesilové hře prosazují. TOMÁŠ OTOMANSKÝ si vybruslil z roku s kotoučem před Jeřábka a střelou do horní poloviny brány ho překonal.
     
    51:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku. MICHAL PROCHÁZKA probruslil s kotoučem od půlky hřiště až před Sováka a s přehledem zavěsil nikým neatakován do levého růžku jeho brány. Asistence: Matěj Suk
     
    10:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další ukázková kombinace zakončená brankou. Dominik Rejl předložil před bránu kotouč DANIELU ŠEPSOVI a pro toho už nebyl žádný problém berounského gólmana překonat i posedmnácté. Asistence: Dominik rejl, Josef Wolf
     
    48:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu další hattrick. LUKÁŠ ŽEMLIČKA překonává dnes popatnácté Sováka, který byl úplně bezmocný, protože mu z ruky vyklouzla vyrážečka a chytal tak bez ní. Asistence: Michal Procházka.
     
    45:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na 14:1 upravuje JOSEF WOLF, který dostal přesnou nahrávku od Jana Kulhánka a prostřelil Sováka. Asistence: Jan Kulhánek.
     
    46:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Předpisovou kombinaci nyní předvedli domácí hokejisté. Procházka s LUKÁŠEM ŽEMLIČKOU ujížděli sami na Sováka. Prcházka krásně naservíroval LUKÁŠI ŽEMLIČKOVI a ten mezi nohama překonal Sováka.
     
    39:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvanáctou branku domácího týmu zaznamenává DANIEL KLEMENC. Zpoza brány mu nahrál Martin Bartoň a pro Klemence už nebyl problém překonat Sováka. Asistence: Martin Bartoň.
     
    36:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu další branku při hře čtyři na čtyři. MARTIN BARTOŇ upravuje skóre na 11:1 po perfektně sehrané akci dvou na jednoho. Asistence: Michal Procházka.
     
    35:06
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté si připisují alespoň čestný úspěch při hře čtyři na čtyři. Branku zaznamenal LUKÁŠ ČELIKOVSKÝ, který se z před branky trefil do pravého růžku. Asistence: Nikolas Tverďák.
     
    33:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a máme tu další branku Královských lvů. Přímo do pravého růžku z předbrankového prostoru zavěsil LUKÁŠ ŽEMLIČKA. Asistence: Martin Bartoň, Matěj Suk.
     
    32:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec navyšuje své vedení už na 9:0. Domácí branku vstřelili opět při signalizované výhodě, když přesně dorážející TADEÁŠ OUZKÝ překonal Sováka a tím zaznamenává hattrick. Asistence: Martin Bartoň.
     
    31:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak toto už je vyloženě kanonáda. V ponechané výhodě osmou branku Královských lvů zaznamenal MARTIN BARTOŇ. Asistence: Michal Procházka, Pavel Hlavatý.
     
    31:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další branku domácích přidává DANIEL KLEMENC, který se s pukem dostal do útočné třetiny, nad ničím nepřemýšlel a zpoza obránce vystřelil na Sováka, kterého překonal. Asistence: Jan Tvrdík, Daniel Souček.
     
    27:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu další branku. TADEÁŠ OUZKÝ projel po levém křídle, nic nevymýšlel a přesnou střelou vymetl pravý růžek. Bez asistence.
     
    27:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu hattrick. JOSEF WOLF se prosadil v předbrankovém prostoru a puk dotlačil za záda Sováka. Hradec vede již 5:0. Asistence: Dominik Rejl, Drahoš Jebavý.
     
    22:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se gólově prosazuje hned na začátku druhé třetiny. TADEÁŠ OUZKÝ vypálil od modré a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Daniel Klemenc
     
    19:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme to 3:0. Hradecký obránce MATĚJ SUK se trefuje od modré čáry. Kotouč sice netrefil optimálně, puk plachtil směrem k Sovákovi, ten ho sice stihl, avšak jen se odrazil od jeho lapačky do sítě. Asistence: Lukáš Žemlička
     
    18:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zvyšuje svoje vedení. Opět se trefuje JOSEF WOLF, který před bránou zužitkoval nahrávku od Pavla Hlavatého a přesnou střelou překonal Sováka. Asistence: Pavel Hlavatý, Daniel Souček.
     
    07:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu zasloužené vedení domácího celku. Branku zaznamenal JOSEF WOLF. Nahazoval zpoza brány a hostující brankář si kotouč do sítě srazil sám. Asistence: Jan Kulhánek.

    Martin Matuška

    Branky a nahrávky: 8. Wolf (Kulhánek), 19. Wolf (Hlavatý, Souček), 20. Suk (Žemlička), 23. Ouzký (Klemenc), 28. Wolf (Rejl, Jebavý), 28. Ouzký, 32. Klemenc (Tvrdík, Souček), 32. Bartoň (Procházka, Hlavatý), 33. Ouzký (Bartoň), 34. Žemlička (Bartoň, Suk), 37. Bartoň (Procházka), 40. Klemenc (Bartoň), 47. Žemlička (Procházka, Suk), 46. Wolf (Kulhánek), 49. Žemlička (Procházka), 11. Šeps (Rejl, Wolf), 52. Procházka (Suk), 57. Tvrdík (Procházka) – 36. Čelikovský (Tverďák), 55. Otomanský (Vrba, Tverďák)


    Královští lvi Hradec Králové: Jeřábek (Bernart) – Bezděk, Suk, Procházka, Půlpán, Žemlička, Souček, Rejl, Šeps, Bartoň, Wolf, Klemenc, Novotný, Tvrdík, Hlavatý "C", Ouzký, Kulhánek, Skála, Jebavý, Matějček. Trenér: Petr Luštinec.
    Medvědi Beroun 1933: Sovák – Finstr, Otomanský "C", Čelikovský, Kučera, Kohout, Vrba, Slavev, Míka, Tverďák, Štrebl, Krejčík, Gracias. Trenér: Karel Manhart.
    bahis siteleri