Pittsburgh – Boston 3:2 (kon.) | Calgary – Toronto 2:4 (kon.) | Los Angeles – San Jose 4:3 (po pr.)
Vancouver – Detroit 1:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 31.10.2013, 01:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí to ve druhé polovině přesilové hry zkusili bez brankáře a tento risk se jim nevyplatil, protože PAUL RANGER potvrzuje gólem do prázdné branky vítězství Toronta. Bez asistence.
     
    54:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Střela švihem Krise Russela téměř od modré čáry nakonec skončila za Bernierovými zády po teči DAVIDA JONESE a domácí dnes podruhé snižují na rozdíl jediné branky. Asistence: Kris Russell, Denis Wideman.
     
    45:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Při přečíslení 2 na 1 to krásně vymyslel David Clarkson, který si udělal stahovačku a vystřelil švihem. Jeho pokus ještě Rämö vytěsnil, ale dorážku MASONA RYAMONDA už zlikvidovat nemohl. asistence: David Clarkson.
     
    37:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Střelou švihem se prosazuje MATT STAJAN, který dává kontaktní branku domácích. Asistence: Curtis Glencross, T. J. Brodie.
     
    19:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Pouhé 4 vteřiny před zvukem sirény se hosté dostali do protiútoku a po výměně puku v útočném pásmu se krásně trefil z levého kruhu JAMES VAN RIEMSDYK. Asistence: Jay McClement.
     
    07:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Toronta sice již skončila, ale Wideman se ani nestačil zapojit do hry a hosté se již ujímají vedení. Po tvrdé střele od modré se snažili hráči Maple Leafs dorazit kotouč na několikrát a prosadil se až JOFFREY LUPUL. Asistence: Jake Gardiner, Nazem Kadri.

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 38. Stajan (Glencross, Brodie), 55. Jones (Russell, Wideman) – 8. Lupul (Gardiner, Kadri), 20. Riemsdyk (McClement), 46. Raymond (Clarkson), 59. Ranger


    Calgary Flames: Rämö (MacDonald) – Brodie, Butler, Wideman, Russell, Smith, O'Brien – Baertschi, Stajan, Glencross – Jones, Backlund, Galiardi – Hudler, Monahan, Cammalleri – McGrattan, Colborne, Bouma.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Franson, Rielly, Gardiner, Ranger – Kessel, Kadri, Van Riemsdyk – Clarkson, Bolland, Raymond – Orr, McClement, Ashton – Bodie, Smith, McLaren.

    Rozhodčí: Paul Devorski, Brad Meier – Steve Barton, Ryan Galloway

    Diváci: 19289
    bahis siteleri