ČZU – ČVUT 2:0 (kon.) | UK Kings Prague – VŠE 4:2 (kon.) | ČVUT – VŠE 2:1 (1:0 po s.n.)
ČZU – UK Kings Prague 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
UK Kings Prague
4:2 (1:1, 3:1)
Vysoká škola ekonomická
Čtvrtek 31.10.2013, 19:15 • Arena Holesovice, Prague • Hokejová bitva
Partner:
     
    29:23
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    It is all over now. DOMINIK NOVÁK se chytil odraženého kotouče v útočném pásmu a udělal to, co mu velela povinnost rozumně smýšlejícího hokejisty. Tedy trefit prázdný terč branky soupeře. Je hotovo.
     
    27:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Po rychlém přečíslení 2 na 1 dostal ideální přihrávku od Nováka PETR BALÁŽ a se štěstím propálil brankáře Lejska. Asistence: Petr Novák. Tak to bolí, to bolí...
     
    25:51
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Teď prošla střela slovenské posily PEŤA HUPKY a VŠE se zaslouženě raduje z vyrovnání. Zápas graduje. Asistence: Boris Nestrašil.
     
    18:32
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Karlovka nakonec ze svého tlaku vytěžila vedoucí branku. PETR NOVÁK se natlačil před brankou a zblízka překonal Lejska. Supermoderní aréna v Holešovicích se otřásá v základech.
     
    14:15
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!

    Současně s vypršením trestu Herra se UKčko dočkalo vyrovnání! Brém vyšachoval obranu soupeře a našel ještě zcela volného DAVIDA ŠAFRÁNKA, který neměl problém se zavěšením kotouče pod víko! Asistence: Tomáš Brém.
     
    07:45
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Ale ale, no podívejme se! Po neuvěřitelné minele gólmana Plačka, který za brankou nepřesně rozehrál, se najednou na mezikruží ocitl zcela osamocený BORIS NESTRAŠIL, který z první překonal vracejícího se brankáře!

    Radek Barkman

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 15. Šafránek (Brém), 19. Novák, 28. Baláž (Novák), 30. Novák – 8. Nestrašil, 26. Hupka (Nestrašil)


    UK Kings Prague: Plaček (Srb) – Slánský, Tvreďák, Pípal, Baláž, Slavíček, Brém, Herr, Utěšil – P. Novák, Hučko, Fuks, Lobo, Šafránek, Křepelka, Radostová, Krátký, D. Novák, Jirků, Rovný, Macenauer
    Vysoká škola ekonomická: Lejsek (30. Štěpec) – Chocholáček, Bílek, Hupka, Hloucha, Herna, Báša, Hartman, Záhorovský – Prokeš, Nestrašil, Sekera, Záhora, Dušek, Hlaváč, Němec, Kutlák, Fousek, Uherek, Javůrek, Ouřada

    Rozhodčí: Jan Holeňa

    Diváci: 2221
    bahis siteleri