Slovensko U15 – HUN U15 0:0 (kon.)
konec
Slovensko U15
0:0 (0:0)
Maďarsko U15
sk Úterý 05.11.2013, 15:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu bol zo strany slovenskej reprezentácie o niečo menej dynamickejší, no práve Maďari dokázali pridať na ofenzívnej aktivite. Opäť treba výrazne pochváliť gólmana Frederika Valacha, ktoý výrazne podržal svoj tím nad vodou a zneškodnil gólové strely súperov najmä v závere zápasu!

    Odvetný zápas týchto dvoch tímov sa bude konať 7. novembra v maďarskej Lipóte.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo štadióna NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:38:52)
     
    Koniec zápasu.
     
    80
    Gólman Frederik Valach si v záverečnej minúte tohto zápasu pripísal na svoje konto hneď dva skvelé zákroky, keď najskôr zneškodnil delovku od Kuna z ľavej strany a následne aj projektil od Orsósa vyrazil k postrannej čiare!
     
    79
    Domáci Guláš sa s loptou dobre presúval cez stred, následne si však nerozumel so svojim spoluhráčom Kráľovičom a domáci o loptu prišiel.
     
    78
    Maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Kilitiho nastupuje na trávnik Marcell Horváth.
     
    76
    Pomaly, ale isto sa blížime k záveru tohto priateľského zápasu. Pri lopte sú v strede ihriska slovenskí futbalisti, ktorí sa snažia ešte niečo vymyslieť.
     
    75
    Slovenský hráč Dominik Guláš sa dostal k zahrávaniu priameho kopu z pravej strany, no jeho strieľaný center napokon skončil len presne v náručí gólmana Vargu.
     
    74
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Kráľoviča sa k zakončeniu dostal Michal Tomiš, no jeho delovka napokon trafila len bočnú sieť maďarskej brány!
     
    73
    Po dobrej prihrávke od Tomiča sa k zakončeniu dostal Filinský, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa maďarskej brány. Následne sa naši južní susedia snažia niečo vymyslieť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1320 divákov.
     
    71
    Aj slovenský tréner posiela na trávnik striedanie. Namiesto Beďatša nastupuje do hry Kudlička.
     
    71
    Druhé striedanie Maďarov – namiesto Martina Takácsa nastupuje do hry Adrosch.
     
    71
    Maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie dva striedania. Prvé z nich – odišiel Bolla, prišiel Bacsó.
     
    70
    Po dobrom centri z rohového kopu od Beďatša sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Kovaľ, no po jeho hlavičkovom zakončení sa k lopte dostali len maďarskí obrancovia.
     
    69
    Domáci Michal Kráľovič ukázal svoj herný dôraz na pravej strane, keď osamotený bežal na gólmana Vargu, no napokon si loptu nakopol len príliš ďaleko a pozorný gólman Varga ho odstavil.
     
    68
    Po dobrom centri z pravej strany od Martina Takácsa sa k zakončeniu dostal Kugli, no jeho nedôrazný projektil napokon skončil len v moci slovenských obrancov.
     
    67
    Maďari tentokrát rozohrali rohový kop z pravej strany nakrátko a následne sa k odcentrovaniu lopty dostal Martin Takács, no ten bol bol odstavený pozorným Majdánom, ktorý poslal loptu opäť na rohový kop.
     
    66
    Kun sa s loptou dobre presúval cez stred, následne chcel na pravej strane nájsť Bévárdiho, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Špiriak odkopol loptu na rohový kop.
     
    65
    Slovenskí obrancovia sú pri lopte na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ sa snažia dostať do útoku, no maďarská defenzíva je v týchto chvíľach naozaj veľmi pozorná.
     
    64
    Vladimír Majdán sa postavil k odkopnutiu priameho kopu asi tri metre za hranicou maďarského pokutového územia, mierne vľavo. Po jeho nie veľmi dôraznom projektile však gólman Varga loptu bez problémov zachytil.

    Branky:


    Slovensko U15: Valach – Petro (41. Kráľovič), Špiriak, Vaško, Majdán – Timko (49. Kovaľ), Beďatš ("C") (71. Kudlička), Filinský, Drobný – Boženík (50. Tomič), Viktory (61. Guláš)
    Náhradníci: Rybár – Tomič, Kovaľ, Kráľovič, Dybala, Guláš, Kudlička

    Maďarsko U15: Varga – Virág, Z. Takács – Kiliti (78. Marcell Horváth), M. Takács (71. Androsch), Bolla (71. Bolla) – Puskás (55. Orsós), Kun – Bévárdi, Szabó (54. Szákaly), E. Horváth (41. Kugli)
    Náhradníci: Berla – M. Horváth, Bacsó, Szakály, Androsch, Orsós, Kugli

    Rozhodčí: Ľuboš Kačenga – Radoslav Bobko, Peter Mihalík

    Diváci: 1320
    bahis siteleri