Boston – Toronto 3:1 (kon.) | Detroit – Tampa 2:3 (po pr.) | Carolina – Minnesota 2:3 (1:3 po s.n.)
Columbus – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Dallas – Chicago 2:5 (kon.)
Arizona – Washington 4:3 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
po s.n. (1:3)
Carolina Hurricanes
2:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Minnesota Wild
Neděle 10.11.2013, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Minnesota Wild.
    Rozhodující samostatný nájezd proměnil MIKO KOIVU.
     
    31:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! Když se vyloučený Sekera vrátil na led, tak na modré napřáhl Scandella, před brankou ještě tečoval JUSTIN FONTAINE, který změnil směr střely, tak že zapadla těsně za tyč domácí branky. Asistence: Marco Scandella, Jared Spurgeon.
     
    27:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostům se nepovedlo vyhodit puk ze své třetiny, domácí první formace motala hosty okolo jejich branky, Semin našel před brankou JIŘÍHO TLUSTÉHO, který usměrnil kotouč mezi Hardingovy betony. Asistence: Alexander Semin, Brett Bellemore.
     
    04:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    RYAN MURPHY projel podél pravého hrazení a jak překročil modrou čáru nahodil směr Harding, ten neuvěřitelně uhnul a puk skončil odrazen od tyče v jeho brance. Asistence: Drayson Bowman, Justin Peters.
     
    03:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Suter získal kotouč a krásným pasem na útočné modré našel JASONA POMINVILLA, který tváří v tvář Petersovi nedal domácímu brankáři šanci: asistence: Ryan Suter.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 5. R. Murphy (Bowman, Peters), 28. Tlustý (Semin, Bellemore) – 4. Pominville (Suter), 32. Fontaine (Scandella, Spurgeon), rozh. náj. Koivu


    Carolina Hurricanes: Peters (M. Murphy) – Sekera, Faulk, Hainsey, Bellemore, Harrison, R.Murphy – Semin, E. Staal, Tlustý – Ruutu, J.Staal, Gerbe – Dwyer, Nash, Terry – Dvořák, Malhotra, Bowman.
    Minnesota Wild: Harding (Backström) – Brodin, Suter, Prosser, Dumba, Scandella, Spurgeon – Coyle, Koivu, Parise – Pominville, Granlund, Niederreiter – Fontaine, Brodziak, Cooke – Heatley, Konopka, Mitchell.

    Rozhodčí: St. Pierre, St. Laurent – Amell, Murray

    Diváci: 14704
    bahis siteleri